Фан клуб: Работнички

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Jas bev na 5-6 metri od CPB po4naaa di si vikaat sekako so poblikata i da si gi odmeruvaat silite fizicki ii potoa zelkite stapia na scena i taka gi sobraaa dole na parhet i na krajot od tribinata i ovie CPB se pravea tepa4i zatoa bese 4otekot udren vrz niv gi izbrkaaaa vo malata sala i tamu DJURUNTII .... :)
И што е смешно у целата приказна?

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
И што е смешно у целата приказна?
Со луѓе кој не почуствувале навивачка трибина и кој не слушнале за правилата у тифо културата безвредно е да им објаснуваш или пак да дебатираш со нив повод тоа прашање:smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Со луѓе кој не почуствувале навивачка трибина и кој не слушнале за правилата у тифо културата безвредно е да им објаснуваш или пак да дебатираш со нив повод тоа прашање:smir:
Не се работи овде за тифо култура или нешто слично него за човечност, тоа секој нормален може да го увиди.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...sega pak ke ima po mediumive analizi,debati i sl,crna hronika,najverojatno ke sledi KONECNA zabrana za gostuvanje vo kosarka(za ovaa sezona),golemi kazni za privedenite,i se ke se svede na onaa poznatata narodna "ebaniot eban,tepaniot tepan"...ili obratno bese?
p.s./... a kako i obicno policijata ke si ja opravda svojata intervencija,oni sekogas se vo pravo.....:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

убаво се слуша на клипот додека џандараите по нивна причина прават стампедо, цела сала скандира ова е кавадарци, дури се слуша и типот како го оправдува ова што го прават џандарите.

ебем ти партиска полиција која не знае да обезбедува натпревари, па коментаторот цело вреем јадеше гомна како тоа с еслучувало кога ќе имало две спротиставени навијачки групи! па што треба кога не ни е способна полицијата.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.170
Поени од реакции
18.216
баш ме интересират зошто немаше ваква *интервенција* на нашата таканаречена полиција во Тетово после Тетекс-Шкендија :nesvest:
И едно прашање до кавадарчани ,особено тие шо им се бендиса клипот...потсетете се вака слично јадеа ќотек вашите навивачи во Охрид (13 март 2009,финале на Куп на Македонија ,Амак-Фени) и дали после то исто ќе размислувате?

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
баш ме интересират зошто немаше ваква *интервенција* на нашата таканаречена полиција во Тетово после Тетекс-Шкендија :nesvest:
Или на мечот во Кичево Напредок-Шкендија кога Балистите го симнаа државното знаме.....
Кај беа тогаш фајтерите во оклопи да маваат?
Да ти се плукнам во полициската држава,пуштаат цел батаљон специјалци за 100 ина навивачи...а таму кај шо треба да интервенираат ги нема..
Изгледа само за тоа ја користи МВР таа единица ЕБР,само за утакмици...
Од кој се плашите бе?

Абе кај живееме ние??:nesvest:
Сега ќе забранат гостувања и во кошарката,ете им успеа во фудбалот...таман целосно да ја ДОуништат и таа слаба навивачка сцена....
Полициска држава,каде шо законот важи само во одредени делови на републиката,во другите краишта е див запад и аѓи законот на посилниот...:nesvest:

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
Kavadarci Ќе видиме сега на вестите на А1, инаку јас седев покрај ВИП ложата, видов дека изнесија 4-5 дечки цели во крв и со сокршени раце и нозе ама не видов да изнесат мртво дете така да сега за сега тоа се само дезинформации ...
U BOLNICATA UMRELOOOO

??????? WTf

Член од
26 октомври 2010
Мислења
78
Поени од реакции
4
ccc

Alo kavadarci svrti se tamu se deca makedonski gi tepa nasa policija koja ne reagira koga se ponizuva nasata nacija. Ah narode makedonski !!! Denes mi e zal so sum makedonec i ova so go gleam e strasno. A.C.A.B.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Стварно некој умрел од болките што му ги нанеле или не?

Kajgana Shop

На врв Bottom