Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Честита победа момци заслужено одите во финале само напред утре навиваме ние за вас се најдобро да ги згазете педерите татарски :smir:

фала фала...

атанасе Градоначалник на Скопје чак норис мора да биде ...дека ако не гласаме за него сме го наебале :pos2:

Тасовски Димче 15 поени,најефикасен на натпреварот:back:
2/4 за 2,3/3 за 3:vozbud:

ОК е победата е лудило,ама до некаде и можеше да се очекува,сепак Работнички ги води Марин,не е било кој,немам ништо против Емил,тој е многу надежен млад тренер,ама за вакви утакмици се гледа дека не е допечен.
Може да се очекува вака и во лига,ама сепак не се знае,Фени ќе има на располагање уште 3 играчи,плус ќе биде разработена денешнава утакмица.
ЧЕСТИТКИ до Работнички.

Тасовски Димче 15 поени,најефикасен на натпреварот:back:
2/4 за 2,3/3 за 3:vozbud:
Ѕвер е димче..лано го замразив зашо така на педерски начин ни избега ама полека ми се враќаат симпатиите :wink:

Е малце и3губиле :)
Ае нека ви е честито и со среќа во финалето, шо друго да ви кажам :)

Центар бојс постојат уште пред 3 години неарен се глеа кој копира у овој случај а к1 бојс уште пред да навиваш за мзт

Ја кога почнав да идам на МЗТ, твојот сакан воџа имаше 265 кила.....

Честито за победата, вака и во финале :smir::smir:

Ја кога почнав да идам на МЗТ, твојот сакан воџа имаше 265 кила.....

Честито за победата, вака и во финале :smir::smir:
Те молам дозволи ни да уживаме во овој успех.:bip:

Браво за момците.Паролите делуваа а шутот се надевам ќе работи и на утрешниот натпревар.
Најефикасен на натпреварот бил Браун со 19, а зад него Бојан Трајковски со 18 и Диме Тасовски со 15.

За утре обавезно да се најде стрим!

Честито и од мене голема победа над Фени и пласман во финале на БИБЛ и :pehar:-да освоите :pipi:

Ијааа не очекував до толку да ги згазат.Ајде утре да се заврши работата и да ги посерат и блгарите.
И да стрим ќе треба да за утре.

Видете барајте некој стрим од некоја блгарска телевизија што ке даваат пренос и обавезно да пишете ако најдете

cestitki za pobedata ama ne mi e jasno kako ste gi pobedile so tolku golema razlika ipak toa e rabotnicki pozzz i utre li koga e finaleto da pobedite SO SREKA!!!

Навивачи на Работнички не дошле во Аеродром веке 3-4 години а и сум убеден дека нема да дојдат на 31, зашто тогаш ако му треба на Мзт победата толку многу + роденденот на Family и навивачите на Панатинакос нема жива глава да извлечат од Јане Сандански а не City Park Boys
Се потсеќам на времево, а вие??

cestitki za pobedata ama ne mi e jasno kako ste gi pobedile so tolku golema razlika ipak toa e rabotnicki pozzz i utre li koga e finaleto da pobedite SO SREKA!!!
утре во 5 саат по наше време почнува финалето и идеме со надеж за победа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom