Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Да,не излезе јас сум против Фени,ама мислам дека Работнички ке го помине Фени.МОЕ МИСЛЕЊЕ !:toe:

Наредното коло колку разлика ке го тепате Работнички? А, како прогнозираш ти. Може би 20, 30 или пак 50 :pos2::pos2:

Наредното коло колку разлика ке го тепате Работнички? А, како прогнозираш ти. Може би 20, 30 или пак 50 :pos2::pos2:

narednoto kolo ke bideme kompletni a i ne veruvam deka ke si dozvolime uste eden kiks ke bide mnogu teska utakmica

Stari duznici ni bea Pelister. Odnosno dva pat po red ne tepaat bezveze

Честито ... ! :smir:

teska utakmica u sreda ke bide interesno :D:D

Некако по дифолт по еден пораз на Струмица следува и друг..пред се заради психичкиот пад..Се надева дека со Работнички ќе биде поинаку..Инаку Работнички влезе во серија така да ќе биде тежок и интересен овој натпревар..
Ако има некој информации дали ќе има тв пренос..

Некако по дифолт по еден пораз на Струмица следува и друг..пред се заради психичкиот пад..Се надева дека со Работнички ќе биде поинаку..Инаку Работнички влезе во серија така да ќе биде тежок и интересен овој натпревар..
Ако има некој информации дали ќе има тв пренос..

Мислам дека оваа коло нема да дават ниту една утакмица пренос , како што видов на КФМ .... позз ..

Како заврши утакмицата со Струмица .. изгубивме ли .. ?

Rabotnicki tepase 33 razlika , prekrasna igra od nasite i vetija visoka pobeda nad mzt :vozbud:.
p.s
GRNE MAJMUNE GRNE MAJMUNE
(grne)- Aj be dojdete mi nadvor site vie ja sam , moze li :pos2::pos2: kakov majmun

Може да ми кажеш кој играа прва постава за клубот на СТРУМИЦА ... иначе нека ви е честито победата да ви се множат ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom