Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
mysmilie_1894.gif
mysmilie_1894.gif

Ме насмеа...
mysmilie_1894.gif

Ако не ме насмееш ти кој ке ме наасмее
mysmilie_1894.gif

Abe dzabe imate tolku tituli koga nemate ni 50 navivaci. Plus ste grobari na mak kosarkata. Taman vi se ukaza sansa vo jadranska liga i se ispickavte. Pa mozebi i dobro napravivte. Koga u makedonija ste cetvrti po jacina vamu ke si gubevte po 100 razlika. MZT SAMPION!!!!!!!!!!!!!

MZT sampion?!?!?!?!?!HAHAHHAHAHAHAHAH daj nemoj vakvi gluposti te molam.

МЗТ Шампион !!?!!? аааааааа добар сиииии .се прасувам која генерација не деца од аеродром ќе го доживеат тоа чуство???ако и некогаш ја освојат таа толку посакувана титула:pos2: :nenene:

ајдеее ги тепавмееее охриѓаните...браво работнички само напред..голема победа на работнички над амак..:baeh:

ајдеее ги тепавмееее охриѓаните...браво работнички само напред..голема победа на работнички над амак..:baeh:

Браво ги тепавте на Охриѓаните.

Многу добро за вас. СУПЕР. ПЕТКА немам зборови уште еднаш БРАВО !:uvo:

уште една ГОЛЕМА победа на ГОЛЕМИОТ Работнички... од секогаш најдобар ,:vozbud: ти си шампион...

sega u sabota rabotnicki pelister mnogu mi e krivo so ne ideme koa ke doat bitolcanite so toa '' palister'' palister'' ke vikaat u nasa salaaaaaaaaa

eeeee toj sterjo vidi so prai zaradi nego i negovite 30000 evra ne vlegovme u nlb na nego nesto da ne mu znacat tie 30000

Rabotnicki e samo vo mala kriza , od polusezona ke bide bolje. RABOTNICKI E INSTITUCIJA

па нема лабаво не сме научени ние на ваква игра да гледаме како губиме,од полусезона се враќа стариот работнички:vozbud: :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom