Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кобрети не трипај,кој транспарент наопаку,а за паролите...Епа скратете ја уште 5 метри трибината и тогаж ќе можеме да вадиме пароли од типот на ФЕМИЛИ СЕ НАЈЈАКИКратко и јасно
![]()
Вие ќе кажувате за ознаки од други групи.Нема за што да се фатите и сеа глупости тресете.А лавови што веат шалови кај вас на трибина?
Може не глеаш убаво, али затоа супер слушате :wink:
Нареден пат ако вие дојдете околу вас ќе има бодликава жица па ќе ве видам паролите како ќе ги вадите .
Поздрав, Работнички има подобра екипа и заслужено победи . Мачка,Соколов,Чековски,Хаџибулиќ,Мираковски ... 5 репрезентативци ... А ние со Софти како прва звезда ... Јебига, нема предавање ...
Следно коло со кого играте и каде ?
Znaci aj sea objasnuvanja do utre vaka bilo taka bilo,atmosferata bese super koj neutralen gledac da go prasas toa ke ti kaze,nego na CPB im treba vodza so avtoritet,ima takvi momci vo taa grupa no nikoj ne saka da ja prevzeme taa odgovornost,koga se 100/200 luge na tribina lesno e no koga ke se sobere vakva brojka nastanuva problem,ne moze se da se ceka od levata strana na tribinata kade sto bea smesteni po starata ekipa na cpb i od tamu da cekate poedninci da zapeat nekoja pesna....ova konstatacija sto ja zboram bese mislenje na site sto bea od taa leva strana na tribinata......kako za potsetuvanje na vremeto imase tri kutii na taa tribina rasporedeni po cela tribina kade sto sedea togasnite vodzi gi znaete koi se i se idese kako podmackano,ne vikam deka denes bese loso,5 bese celo vreme navivanje ama mozese duplo podobro da bide...ete edna mala kritika i se nadevam deka ke se slozite so mene..
3 кутии имаше и денес имаше и воџи,мегафонот беше катастрофа и потешко се организираше тоа е главната причина...Сепак беше преголема бројка за лесно да се организира и сектор Б до пола беше зафатен...поздрав
Ја мислам дека главната причина беше тоа што 70% од нив последна утакмица пред оваа им беше предходната со МЗТ и не ги знаат песните, и немаат кондиција за константно навивање. Гледав и дечки кој ги знаат поголем дел од песните шо се пееа, ги пеат еден круг и после прекинуваат или си пеат на носот како да не се јадени