Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Ама си духовит во Сабота К-15 има аудиција.Сакаш да те пријавиме?

За твоа информација Општина Кавадарци и територјално и по народ е поголема од педерскиот Центар.Поздрав се гледаме во Четврток

Abe provincijalec City Park Boys ima clenovi od celo SKOPJE,a SKOPJE znaes i ti sam sto e za razlika od s.kavadarci....a CENTAR za s.kavadarci e NEW YORK za PRISTINA....:helou:

не бе сериозно мора да ја добиеме утакмицава пеер мора да се собереме добра организација имаше

Токму така...кобра опасни постови имаш само малце си згрешил
Скопје за кавадарци е Пекинг за Ватикан :pos2::pos2:

So kerela be romano :pos:

A јас се радивам што носам патики а не опинци...и што незнам како се држи мотика у рака:smir:
И јас незнам и сакаш верувај сакаш не се срамам од тоа шо незнам

И јас незнам и сакаш верувај сакаш не се срамам од тоа шо незнам
Ама признај дека левиот опинок ти е поширок од десниот....па добро сепак е рачна изработка нели неможе стално да се погодат :pos2:

Ама признај дека левиот опинок ти е поширок од десниот....па добро сепак е рачна изработка нели неможе стално да се погодат :pos2:
Прекини да давиш со вакви постови..ќе одмараш од подфорумот

Прво почна Golden Lords..јас ги избришав постовите..а ти си продолжи каде што си застанал синоќа....

Вака сеа...како јас што сум баниран од темите мзт и фени е за вакви глупости
мислам можеш да превземеш нешто да ралзисташ поубаво наназад и да видиш
кој како и зошто ме банирал зошо никад не почнувам прв да провоцирам а секогаш
ејј фрка имало на подфорумот ...кој ке го шутнеме...ај city park boy... нема друг
не зезај види убаво малце

Ќе бидеш одбаниран од темите..

Маркус, а мене да ме одбанираш од фан клуб:МЗТ Скопје и Амак СП?
Јас секогаш сум си фер и коректен, ама ме закачкаат:nesum:

Оф топик: Не сакам да се мешам Маркус, ама поинтересно е со сите тие препуцавања, уфрлања и што ти не, на билло која тема....

Он топик: Утре ако тепа Фершпед води 3-1??? ТОест 1-0 во евентуално финале.....Ќе има наТВ?

Оф топик: Не сакам да се мешам Маркус, ама поинтересно е со сите тие препуцавања, уфрлања и што ти не, на билло која тема....

Он топик: Утре ако тепа Фершпед води 3-1??? ТОест 1-0 во евентуално финале.....Ќе има наТВ?
Токму така брат ако тепаме утре ке имаме 1:0 за нас и домашен терен у финале
а 3:1 у меѓусебни дуели

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom