Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Охохохо,јас лани на Стрмица како скокав сите ме гледеа па ништо,на прв ред седев...:pipi:

Не сум член на ниту една навивачка група,нема ни да бидам:pipi:

Ќе скокаш ама Фоката ќе те поебе убаво ако те добаве или Клемата :vozbud:

Башка и е провинцијалец, опинок, селско руменило, копиљ, искача у "град" со опинци, ропак, деген, ...:duel::duel:
хахаа

Mr.Opinson :pos2::pos2:

леле леле леле Фоката,Клемата

какви надимаци еееееј!!

а гарант ги имате и :

Тезгата
Ламелата
Опинцата
Фацата
Крпата
и др

А зошто лани не ме поебаа?:pos2:Дојдаа нашите со автобусот јас се поздравив со сите,а имаше луѓе кој чекаа да влезат во сала и ништо ...Во сала се радував на секој кош на нашите и пак ништо...:pipi:

Охохохо,јас лани на Стрмица како скокав сите ме гледеа па ништо,на прв ред седев...:pipi:
Зависи кај си седел, оди седни на западот....посебно кај Фоката или Клемата...има да летниш џоа ваквоата:helou:

Не сум член на ниту една навивачка група,нема ни да бидам:pipi:
Така е, тие сите од навивачките групи се сељаци, неранимајковци и тн...
Ти викам дој од кај нас заедно ке скокаме хехехе
Групњак да не ќе праите?:vozbud:

Зависи кај си седел, оди седни на западот....посебно кај Фоката или Клемата...има да летниш џоа ваквоата:helou:
Како да ти објаснам.......:uvo:
Ми текна :)Не на клупата каде што се секогаш Фени,другата.Каде што беше Струмица.Спроти клупата на Струмица,од другата трибина во прв ред(значи не зад клупата на Стрмица,на другата трибина во прво ред :back:).Седев до типот што работи во Рамацоти,му го заборавив името.Драган ако не се викаше :)

Така е, тие сите од навивачките групи се сељаци, неранимајковци и тн...

Групњак да не ќе праите?:vozbud:

Не заедно ке ве ....... хехехехе

Како да ти објаснам.......:uvo:
Ми текна :)Не на клупата каде што се секогаш Фени,другата.Каде што беше Струмица.Спроти клупата на Струмица,од другата трибина во прв ред(значи не зад клупата на Стрмица,на другата трибина во прво ред :back:).Седев до типот што работи во Рамацоти,му го заборавив името.Драган ако не се викаше :)

Ooo мил златен ами ти со наш човек си седел а тиа околу него изгледа пријатели му биле па за тоа не те :sekss: :pos: ја ти гарантирам да седниш на запад сега таму кај што викаш дека си седел фиксно го ебуш бамбусот :duel::nesvest::vozbud::helou::baeh:

Ooo мил златен ами ти со наш човек си седел а тиа околу него изгледа пријатели му биле па за тоа не те :sekss: :pos: ја ти гарантирам да седниш на запад сега таму кај што викаш дека си седел фиксно го ебуш бамбусот :duel::nesvest::vozbud::helou::baeh:
Да,да...До него имаше 1,2ца другари.Еми тие зад мене?Тие после него?Добар народ сте вие бе,не ми се прај сега....:)
Драган се викаше,или ?:)

Ама добро ти стои брадичево ...:pos2:

Толку од прилика од мое маало има добри 30 души (што иначе не идат на утакмици)
карпош негде околу 70-80
и центар бојс и капиштец...
ке има ке има

jas se kladam poveke od 1 bus nema da napolnite !!!

и ја се слагам со зоки. кога играеме у ск бете 70-80 души преку сила. а гледав у живо бев таму

Сине во Аеродром не смеат ни да помислат да отворат затоа што знаат што ги чека, а кај вас го отворија и затоа ќути и трпи!!!:helou:

nesto ne zborite za ova so pederive ili ve rokaat sea u supak tamu vo toaletite haaaaaaaahaaaaaaaa

nesto ne zborite za ova so pederive ili ve rokaat sea u supak tamu vo toaletite haaaaaaaahaaaaaaaa

sto da zborime toa se vasi gluposti,veke ni e jasno koj e jak samo po forumi:helou:....
za gostuvanje vo kavadarci jas ocekuvam okolu 100 dusi maximum so ogled na toa deka e raboten den,ali u edno sum siguren ke gi nadpeeme lozari:vozbud:...ajde da ostavime vremeto da pokaze pozdrav....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom