така да не збориш мн на наша темаглеам вие се убивте од измислување...ајде остај те ме барем на оваа тема да си пишувам како човек...пошто темата се вика фершпед работнички а не комплекси така да...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
така да не збориш мн на наша темаглеам вие се убивте од измислување...ајде остај те ме барем на оваа тема да си пишувам како човек...пошто темата се вика фершпед работнички а не комплекси така да...
нема ни да ја гледам а на па да испраќам постови
Живео Партизан и мајка Србија:music5::music5:
нема ни да ја гледам а на па да испраќам постови
со србомани (партизан) не разговарамЗашто имитирате некого односно копирате?
Измислете нешто свое
батали се и ти од темава.....чаоaj be batalte go maloumniov !!!
Друже што одма се фураш?со србомани (партизан) не разговарам
Kako prvo nie ne kopirame...Kako vtoro nie i ne sme bas nikakva navivacka grupa vo MK(do selodromcite sto stalno serat).Kako treto taa pesna sto ja stavil city park boy nema vrska deka e nova nasa pesna ili nesto slicno.Daj smirete se i dosta se brukate i samo se karate.family iako imate mn luge na forumov toa ne treba da znaci deka ste pojaki ili podobri i da se karame celo vreme.Normalen muabet dajte da pravime.
A sea napisete kako pomina ova ponedelnicko kolo...Koj znae kolku zavrsija utakmicite neka napise!!! poz do site
A i za srbomanite...Sto da kazam....Da ne si ja prefrlame topkata,gi ima nasekade u makedonija.Svatete sami sme vo ovaa nasa mala drzava.