Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
глеам вие се убивте од измислување...ајде остај те ме барем на оваа тема да си пишувам како човек...пошто темата се вика фершпед работнички а не комплекси така да...
така да не збориш мн на наша тема ;)

нема ни да ја гледам а на па да испраќам постови

Ја неам месец дена пишано на нивна тема и не ни планирам.Знам дека кур не ги боле дали пишам или не пишам ама така и ја не сакам они да серат кај нас гомна

Живео Партизан и мајка Србија:music5::music5:

Тоа е главниот проблем во навивањето во МК..Сите се фураат на делије или гробари ( во задните неколку поста ќе го увидите тоа кај ритамот на песната на нежните момци) :nesvest::nesvest::nesvest: Наместо да бидеме оргинални по нешто пола групи ги копираат..СРАМОТА! :vozbud:

треба некој модератор или администратор да превземе мерки јас мислам ова веќе се претвора во хаос а не функционира како еден нормален форум

Kako prvo nie ne kopirame...Kako vtoro nie i ne sme bas nikakva navivacka grupa vo MK(do selodromcite sto stalno serat).Kako treto taa pesna sto ja stavil city park boy nema vrska deka e nova nasa pesna ili nesto slicno.Daj smirete se i dosta se brukate i samo se karate.family iako imate mn luge na forumov toa ne treba da znaci deka ste pojaki ili podobri i da se karame celo vreme.Normalen muabet dajte da pravime.

A sea napisete kako pomina ova ponedelnicko kolo...Koj znae kolku zavrsija utakmicite neka napise!!! poz do site

A i za srbomanite...Sto da kazam....Da ne si ja prefrlame topkata,gi ima nasekade u makedonija.Svatete sami sme vo ovaa nasa mala drzava.

Овче Поле-Работнички 62-84
Пелистер-МЗТ 85-75
Поп Спорт-Торус 85-87
Соколи-Фени 94-117
може некој резултат да не е точен ама отприлика толку се

Kako prvo nie ne kopirame...Kako vtoro nie i ne sme bas nikakva navivacka grupa vo MK(do selodromcite sto stalno serat).Kako treto taa pesna sto ja stavil city park boy nema vrska deka e nova nasa pesna ili nesto slicno.Daj smirete se i dosta se brukate i samo se karate.family iako imate mn luge na forumov toa ne treba da znaci deka ste pojaki ili podobri i da se karame celo vreme.Normalen muabet dajte da pravime.

A sea napisete kako pomina ova ponedelnicko kolo...Koj znae kolku zavrsija utakmicite neka napise!!! poz do site

A i za srbomanite...Sto da kazam....Da ne si ja prefrlame topkata,gi ima nasekade u makedonija.Svatete sami sme vo ovaa nasa mala drzava.

Прва грешка ти е ова...

Тоа ти е втора грешка...

Ај сеа назад на темата...

Fala vac.Zesko bilo Pop Sport-Torus,hahahahah.A mzt izgubile...Ocekuvano bese,ipak Pelister igra doma dobro,a mzt i nema bas nekakov tim...:kafe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom