Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Ce bideme prvi i posle 4 kolo...(imame sigurni 6 boda vo narednite 2 kola)...Korzo ja pusta sigurno,a 11 Oktomvri ke mora da go tepame,milom ili silom...

Браво кеф ми прај сезонава, екстра стартувавме, следна жртва на Прилепската гордост, градскиот ривал 11-ти....

Абе дај пишете нешто за утакмициве, доста само пукнете душмани, ебете се бла бла божем го заболе некој :pos:

Од ваша проценка имате шанси за влез во прв лига? Искрено не ви ги познавам многу играчиве...
Охрид го тепавте пошто се аматери во моментов, со Еуромилк ме изненасдивте пошто најавуваа високи амбиции...
Работнички се приказна за себе...

Од ваша проценка имате шанси за влез во прв лига? Искрено не ви ги познавам многу играчиве...
Охрид го тепавте пошто се аматери во моментов, со Еуромилк ме изненасдивте пошто најавуваа високи амбиции...
Работнички се приказна за себе...

Победа е во победничка серија, што поради публиката која прави пеколна атмосфера за противникот особено на пенали :icon_lol: , што поради мал дел од парите од тендерчињата кои што Хари решил да ги потроши на Победа заедно со другар му турчинот. А тендерчињата му ги дал Миле Јанакиески за да си оди од чело на ФФМ:

SEZONAVA BI TREBALO DA BIDIME NAJMALKU 3 TO MESTO
SAMO VAK NEKA PRODOLZA IGRACITE V GODINA PRVA LIGA SME 100%

11-ти - ПОБЕДА - 1:0 :(, цел натпревар игравме подобро, имаме многу подобра екипа од овие намирисаниве, само ни фали добар голгетер ептен ми е криво за поразов поарно сите досега да ги изгубевме само денеска да ја тепавме се надевам дека во купо че ги ебиме, добри се играчиве за 2-ра лига, треба само да има јаки тренинзи кондиционо да бида подобро спремни имаме големи шанси за прва лига...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom