@@@@@@
MAKEDONEC
- Член од
- 15 мај 2008
- Мислења
- 539
- Поени од реакции
- 33
E pa i nasi si bea bodovite...
Ние нејчиме ништо тујџо

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E pa i nasi si bea bodovite...
Така ами како не ЧЕ си играме играчки...2 бода од победата и 2 од есента=4 и сеа имаме 22 бода на 6то местоПобеда - Работнички -4:2:tv:
:bip:
Така ами како не ЧЕ си играме играчки...2 бода од победата и 2 од есента=4 и сеа имаме 22 бода на 6то местосеа следната го тепаме пелистер
gubitnicki promarsija edno 7-8 ziceri te pasoski gi odbraniАј некој што ја следел утакмицата ако сака деа каже како изигра Работнички?
По што се истакнавте оваа сезона па да направите фанзин?Следна утакмица Пелистер-Победа ајде прилепчанииииииии!....бтв зошто не напрајме еден фанзин![]()
Ме изненадивте со победава,мислев дека ќе им пуштите мислим дека знаете зошто...Значи веќе првенствово е решено и Ренова ќе биде шампион чим нејќеле Работнички да победа![]()
Па таква е нашата лига, уште од лани се знај кој ќе биди шампион оваа сезона...![]()
ODVAJ ZA PREVOZ ZA BT SE KANDISAVME PA ZA FANZIN:nesvest: ....Следна утакмица Пелистер-Победа ајде прилепчанииииииии!....бтв зошто не напрајме еден фанзин![]()