Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
последна информација е тоа дека покрај димитровски од пелистер доаѓа и сашо лазарески. па ај да видиме...

ако е вистина, тогаш победа формира добер тим во кој би требало да играат
пашоски, јанковиќ, мирчески, дамески, лазарески, петровиќ, ацески, мегленски, стојанов, рутески и димитровски.
единствен хендикеп би можел да биде малиот број на пријателски утакмици.
uste toj "hendikep" ni fali kaj taka se hendikepirani:pos2::pos2::pos2: se zaebavam be arni sme za 3:helou:to mesto:toe:

според последните информации одлуката за жалбата на победа во лозана се носи викендов...
ај да видиме шо ќе биди.... да се надеваме дека правдата ќе победи... стискам палци...:smir:

според последните информации одлуката за жалбата на победа во лозана се носи викендов...
ај да видиме шо ќе биди.... да се надеваме дека правдата ќе победи... стискам палци...:smir:
нормално дека правдата ќе победи...ќе биде одбиена жалбата и ќе си остане казната,тоа е правдата

Pravda za mene ce bidi kaznata da se ukini za POBEDA, a da ostanat kaznite za Acule i Nikolce!!!

Pravda za mene ce bidi kaznata da se ukini za POBEDA, a da ostanat kaznite za Acule i Nikolce!!!
Најреално би било Победа да се казни 1-2 години да не игра Европа а Ацуле и Николче да добијат доживотна забрана за фудбал. Ова за 1-2 години забрана пишав пошо УЕФА нема шанси да ја укине целосно забраната:helou:

Значи на Победа ако и ја намалат казната од 8 години на 2 или 3,автоматски со тоа треба да ги вратат и Слога и Македонија така ???

Не си прајте бајрам со мозокот,Победа треба да се казни со максимална казна,но не е клубот крив,туку поединци во него кој гледаат свој лични интереси.:smir:

Ако ја дадат казната,автоматски Победа одма лета од лига,а со тоа и нема лига...:tapp:

Па да го видиме Хари како ке изгура до крај...

nema sansi pobeda da ja isfrlat pobeda od liga barem dodeka e hari da si kazime realno :toe: a dokolku ja isfrlat pobeda od liga nie hari od pp i tnt...
moe mislejne ke ima minimalno namaluvajne na kaznata bas za da ne ja isfrlat a ako stapi kazna vo sila ima da go :pusk: i fifa i uefa a i ffm bogami
a dokolku ne stapi ke se zbogati acule nekoj milion kako obesteten :helou::helou::helou: i da ne zaboram KOJ I DA E ISHODOT NK MAJMUNI OSTANUVA SO POBEDA DO KRAJ A KRAJOT NE GO GLEDAM VO BLISKA IDNINA :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom