Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Има од стариве волци шутери шо играле фудбал на времето.Познавам најмалку 10 луѓе шо од шала ќе пукнат во 500 :)

^
Ако ја собира топката и плус некој цм да има место не е толку тешко да се погоди, ама ми изгледа дека го направиле точно колку топката, треба многу прецизност.

Сме изгубиле на пенали.Уште вчера од интервјуто се виде дека к*р ги боли за купот
Иначе 100 евра некој зел на полувреме :)

Сме изгубиле на пенали.Уште вчера од интервјуто се виде дека к*р ги боли за купот
Иначе 100 евра некој зел на полувреме :)

Мислам дека е Марио, Металург игра.

Да, ги боли кур, ама најискусни промашија пенали. :)

Мислам дека е Марио, Металург игра.

Да, ги боли кур, ама најискусни промашија пенали. :)

Шо промаршија не заебавај. Та од Мегле и голмано не знај како ја фати

И Мегле и Гешо да си јада куро.
Не заслуживме да изгубиме :(

Селаниве голо не го виделе а?

Малата трибина беше полна плус Мајмуни би рекол 3000.
@Mercury на почетокот имаа 100% шанса и во второ полувреме голот, не ми текнува да имаа уште еден шут на гол. Победа ја држеше топката во голем дел од мечот.

Малата трибина беше полна плус Мајмуни би рекол 3000.
@Mercury на почетокот имаа 100% шанса и во второ полувреме голот, не ми текнува да имаа уште еден шут на гол. Победа ја држеше топката во голем дел од мечот.
Malata tribina nema 3000 kapacitet I da e polna do posledno stolce, kako I da e ne e vazno, solidna poseta za za natprevar protiv protivnik kako Carev Dvor!

Malata tribina nema 3000 kapacitet I da e polna do posledno stolce, kako I da e ne e vazno, solidna poseta za za natprevar protiv protivnik kako Carev Dvor!
Колку е капацитетот на малата, нели е 3000?
Ок беше посетета ко за работен ден и против екипа ко Царев двор шо велиш во 1/16 финале. Ќе видиме в сабота колку ќе има со Тетекс.
И да нека средат со картите некако по 15 минути се чекаше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom