Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ја свртиме второто полувреме многу сме подобри ама овие нашите несериозни, шо рече наместо да водиме два три ние примаме гол во 45 од офсајд на прекин3 sansi 100% imavme mesto da si bidi laganica 0-2/3 nie si gubime 1-0
![]()

На онај терен нема шанса да ја свртат, плус сега лежење , губење време ...Ќе ја свртиме второто полувреме многу сме подобри ама овие нашите несериозни, шо рече наместо да водиме два три ние примаме гол во 45 од офсајд на прекин
Не дај боже да загубат ич нека не си идат Битола или низ Корзо да шетаат и пијат кафе страмота!
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
ne be cico napagat cela utakmica realizacija nemame denesЌе ја свртиме второто полувреме многу сме подобри ама овие нашите несериозни, шо рече наместо да водиме два три ние примаме гол во 45 од офсајд на прекин
Не дај боже да загубат ич нека не си идат Битола или низ Корзо да шетаат и пијат кафе страмота!
e to e precka i uste 5 sansi drugi ko ke ne klajs ke ti klat se znaj fudbalo kako odi na zdravje da ni ene be cico napagat cela utakmica realizacija nemame denes
gi potrosija so teteks site gola![]()
ja skukavme starioЌе ја свртиме второто полувреме многу сме подобри ама овие нашите несериозни, шо рече наместо да водиме два три ние примаме гол во 45 од офсајд на прекин

.Изгубивте младинци 0-1, кадети 0-3.mladinskite kategorii vikenodv so vardar vo 4 kategorii, rezultati ima nekade?
A Dukov povreda imase poslednive kola?Kolku so vidov nikoj kaj nas ne dobi zolt denes osven Pepe za so go sleci dresot za golot, so znaci site se vo kombinacija za derbito plus se vraka Dukov
Da povreden bese dve, tri kola imase povreda na meniskusot sega e vo red nema povredeni vo timot nitu kazneti za so mardarA Dukov povreda imase poslednive kola?