Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
3 sansi 100% imavme mesto da si bidi laganica 0-2/3 nie si gubime 1-0

:tapp::bravobe:

3 sansi 100% imavme mesto da si bidi laganica 0-2/3 nie si gubime 1-0

:tapp::bravobe:
Ќе ја свртиме второто полувреме многу сме подобри ама овие нашите несериозни, шо рече наместо да водиме два три ние примаме гол во 45 од офсајд на прекин
Не дај боже да загубат ич нека не си идат Битола или низ Корзо да шетаат и пијат кафе страмота!

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Добро до пола метро не се рачуна офсајд во втора лига :unsure:
Место лагано 0-2 тие губат :eek:
Автоматски споено мислење:

Ќе ја свртиме второто полувреме многу сме подобри ама овие нашите несериозни, шо рече наместо да водиме два три ние примаме гол во 45 од офсајд на прекин
Не дај боже да загубат ич нека не си идат Битола или низ Корзо да шетаат и пијат кафе страмота!

На онај терен нема шанса да ја свртат, плус сега лежење , губење време ...
Максимум 1:1

ne be cico napagat cela utakmica realizacija nemame denes
gi potrosija so teteks site gola:icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

ne be cico napagat cela utakmica realizacija nemame denes
gi potrosija so teteks site gola:icon_mrgr:
e to e precka i uste 5 sansi drugi ko ke ne klajs ke ti klat se znaj fudbalo kako odi na zdravje da ni e

Последно уредено:
Ви реков ама Пепе здравјето но го зеде ајде сега сите за дербито и морам да речам Наумовски е играч на полусезоната и фалат уште играчи другото горе долу е во ред
Овај тим можи многу само му треба повеќе самодоверба и уште некој играч и за малку ќе не фатеше клетвата од Тетекс аѓа денес реално требаше барем шест да му дајме ако не поќе на Локомитива но добро и шо на крајот победивме за да се крени уште повеќе атмосферата и моралот кај играчите за дербито

Последно уредено:

ja skukavme stario :vozbud:
mnogu bitna pobeda a iskreno i ke bese steta da ne pobedevme denes mozi i prva utakmica da licime kako so treaba so posed na topka so sansi ama ete so slaba realizacija ama sepak zasluzena pobeda odime sledno so Mardar makar so mislam Mardar deka e pokvaliteten ama derbi e derbi sepak

Gostivar kiksna denes 1-1 so detonit plackovica pa so pobeda na derbito tuka sme so site iako Voska redovno si ja brka rabotata i kupva utakmicite imame uste sansi

Не треба интернет да трошиме за да гледаме како Локомотива не води 2:0, па нека си еби матер, нерви искинавме по стадиони, на стримој и сегде...
Првиот беше чист офсајд, јас не знам од кај куро излегват вакви судии аматерски, па бркај се бе од овие, намести ги сите љонги и мирна глата, јас не знам шо гледаше тој помошникот, три пати кажваше репетиција од првиот гол и се гледа дека играчот шо дава гол е најнапред од сите, поклон гол од судијата, ќе видиме сега понеделник на проверките шо ги прат ффм, дали ќе утврдат исто и дали ќе има санкција за штипјанецот.
Друга работа, не знам колку шанси треба да имаме за да постигниме гол, па не се забавајте на оние пилиштарите требаше уште прво да ги решиме, не да биди 2:0 па да се тресиме дали ќе изгубиме или бод ќе вадиме...
Трета работа, барем не изигравме пичкарски, напаѓавме цело време и играта беше подобрена од претходно имамве можи едно 8 или 9 чисти шанси за гол, мора да се подобри реализацијата, арно ја погоди Љамче таа на крај, се извади за невозможното промашување од пред гол во 85та.

п.с. Горан, кои играчи беа под закана од жолти картони, дали денес добија некој од нив или сите се во комбинација за со вардА ?

Гледав до полувреме и исклучив , оти бев сигурен дека нема шанса да тепаме :noze:.
Ама на мускули некако ја свртија и сега победа наредно коло не враќа во игра.
Шо е со судиите , последни две кола на гости со Караорман и сега судиите со директни одлуки на наша штета.
Па ова првиот гол едно пола метар во офсајд беше.

mladinskite kategorii vikenodv so vardar vo 4 kategorii, rezultati ima nekade?

Ја испрличија денес, иначе ќе кркаја уште еден шамар и ќе се оддалечевме од првите три места на табелата.
Наредно коло е доста важен меч и ако сакаме да се вмешаме во врвот на табелата.
Вардае е на +6 од нас моментално и со победа ќе завршиме огромна работа за финалниот пласман на есенскиот дел.
За на пролет ќе мора да се испазари добро и да се донеси нов тренер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom