Goran Bt
локал патриот
Новинари нема а уште по малку истражувачко новинарство за тоа треба ние(рандом луѓе шо го сакме клубот) да самите да ја превземиме работата во свои раце и прв чекор е ова да се оди и праша тропни на маса одонсно втор чекор оти првиот го направи НГ после поразот од Силекс исто така прашањето ти го постави не свесно оти нема резултато последните 20 години аамо то треба да се праша и што понатаму шо значи мора да се почни од некаде и со ова да му се кажи дека ова не е село без кучиња дека се бараат резултати и треба сите да си го клат прстот на глава па после да видиме шо и како ќе се смени и дали нешто ќе се смени на подоброИма спортски новинари шо треба да бидат таму и да постават прашања, врз база на податоците кои се јавни и достапни за работата на клубот. Зато постои истражувачко новинарство... Сите други прашања од рандом луѓе се чаршиски муабети на ниво на панаѓур.
Мене ми е битно клубот да има резултати и да има визија и јасен план за наредни 5-10години. Ко ќе препознам такво нешто, ќе го поздравам. Во моментот а и 20години уназад, клубот не ни бил ни блиску до то ниво, затоа се критикувало, се критикува и ЌЕ се критикува се додека не препознај јавноста таков сигнал од фк Пелистер.
Вакви драмолетки од типот- "Ало сакам да прашам", нема ништо да сменат во клубот.
Ама ете да го видиме и то чудо денес, па ќе коментираме од утре за фидбекот од пресот.
Инаку по твое шо е решението да дат оставка сите и шо потоа ? Мислам на сите му е јасно дека ако се сака за една недела сите ќе се избркаат но после шо че правиме е прашњето и дали да му се дај уште една последна шанса да се сшси клубот сите заедно или да си одат сите и почни од нула со деца и шо реков јас без управа еден чоек е доволно за превоз таму основни работи да се избркаат сите играчи и тренери и одиме со младинци до крај на сезоната