vasicot
Soli contra omnes
so ne e kako so treba ?NAPRAJTE EDNAS NESTO KAKO STO TREBA!Прегледај го приврзокот 173580[DOUBLEPOST=1498807303][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 173581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
so ne e kako so treba ?NAPRAJTE EDNAS NESTO KAKO STO TREBA!Прегледај го приврзокот 173580[DOUBLEPOST=1498807303][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 173581
Нијанса на естетикаso ne e kako so treba ?
Како да изгубиш како маж ко е двомеч ? Влегоја во утакмицата да не изгубат или да изгубат со постигнат гол, а не 10 да примат и да речат изгубивме како мажиBarem da izgubish kako mazh ...
[emoji106] [emoji106] [emoji106]NAPRAJTE EDNAS NESTO KAKO STO TREBA!Прегледај го приврзокот 173580[DOUBLEPOST=1498807303][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 173581
Некa кaжaт зa друг пaт. Акo е пoентaтa целa гoдинa дa се бoриме зa Еврoпa , зa дa нa крaј oд еден прoсечен Пoлски тим примaме кoмедијa гoлoј ич дa не се зaмaрaме целa гoдинa зa тaa ебaмa Еврoпa.Сите знајме дека ако игравте вие место играчите, немаше 4-0 да изгубиме. Зато олабајте малце.
И требаше со 4ца напаѓачи да му излези. Тој на Лех ќе му се бранел, пичка.
![]()
Ми се јави бацката ми ја кажа сигурица точен резултат,не гледаш погоре напишав..од местена преместена беше
Lichno se znajte ? Kolku sestri ima Backata ?