Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Barem da izgubish kako mazh ...
Како да изгубиш како маж ко е двомеч ? Влегоја во утакмицата да не изгубат или да изгубат со постигнат гол, а не 10 да примат и да речат изгубивме како мажи

[emoji106] [emoji106] [emoji106]
Вo прaвo си скрoз. Се прaт кaкo сo гaзoт.
Абе дресoт е кoскa aмa Амблемoт е пoлa нa зеленo пoлa нa белo

И сo стaрите дресoви не беше убo уклoпен.

И oвa сo реклaмaтa сaмo шo менa бoјa и местoпoлoжбa oдмa oтвoрa дресoт.

Сите знајме дека ако игравте вие место играчите, немаше 4-0 да изгубиме. Зато олабајте малце.
И требаше со 4ца напаѓачи да му излези. Тој на Лех ќе му се бранел, пичка.
:facepalm:
Некa кaжaт зa друг пaт. Акo е пoентaтa целa гoдинa дa се бoриме зa Еврoпa , зa дa нa крaј oд еден прoсечен Пoлски тим примaме кoмедијa гoлoј ич дa не се зaмaрaме целa гoдинa зa тaa ебaмa Еврoпa.
Се oвде еднa гoдинa прaјме плaнoј кaкo дa излезиме вo Еврoпa и нa крaј зa шo зa 10 мин дa примaт 3 гoлa.

Мoре нек си ебaт мaтер. Не се oние Лех ништo пoсебнo.Вo нaшите е прoблемoт.

Еве ќе видиш дaј бoже дa му пaдни следнo кoлo Шкендијa (гoре дoлу мaлце се пoквaлитетни oд нaс) , или некoј тим нa нaше рaмниште ,пa дa видиме дaли oнa вчерa беше реaлен резултaт. Или пaк Шенсoи јa ебa сo oнaј тимoт oд нaфтaлин шo гo извaди или е нештo скрoз 6-тo вo прaшaње.

luge ova e samo slika kako ke izgleda nema da bidi fala bogu amblemo pola gore pola dolu na slikata kazva samo kako ke izgleda

Дресот нема замерка, да не бараме мани и таму кај шо ги нема.
Мислам дека Селтик ги имат овие истите дресој, ако не се лажам.
Уште лани ко ги коментиравме новите дресој, сите одма се сложивме дека овај е моментално најубав шо ги има GIVOVA на располагање.
Тој вчера шо играја ќе му биди резервна варијанта, мада и тој мене ми е убав, каде каде поубав од онај никаквиот лани шо ги имавме.

Заборајте Европа, Лех итн... Реков јас ќе биди само една епизодна улога на Пелистер.
Мене побитно ми е првенството и како таму ќе се снајдат со ова екипа наредна сезона.
Не е касно, има време уште цел месец и пол за да се купат уште 2-3 играчи и да се комплетира екипата.
Под итно да се донеси треба штопер и заден везен.

p.s.
Зошто вчера го немаше ни во резервите новиот бразилец? Да не го имат збркано после припремите во Банско ?

Lichno se znajte ? Kolku sestri ima Backata ?

Комшија му сум ако не,прашаја колешката шо работи со тебе :D..чиста местенка беше џабе филозофирате тука,немам јас биоенергија па туку така да кажам точен резултат

Добро де не е срамно да изгубиш 4-0 од таква екипа,која е на рамниште со Партизан,Звезда,Лудогорец итн...И Вардар ке испадне од овие ако се падне со нив.

Поради слабите рефлектори во Струмица мечот се презакажва во 17,00 место во 19,00....Шта речи

Заев е крив шо не си обезбедил поасолни рефлектори :boksix:
Абе стопанката да ви ебам ваша, да неможи да се изигра една асолна утакмица под рефлектори, абе најзаостати сме во сите сегменти ние во Македонија, последни треба да не клат во се, едно Косово поарно функционира во сите аспекти :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom