Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
ќе си умрам млад пехар дочекав не ми се верва луѓееееееееееееееееееее
ќе има долг пост утре да се потсредиме

Честитки на освоениот трофеј, денеска смрдеше кај повеќето од нашите играчи и очекувано останавме со празни раце.

не верувам дека вашите играчи не дадоа сè од себе, едноставно битолчаниве играа катанаџо и одеа на 0:0 или со некој гол од контра ако влезе. не секогаш победува на хартија подобриот тим (а апла е дека Шкендија е подобра на 90% од позициите).

најголем виновник е вашата управа која не може да најде еден асолен тренер. на крај останавте на куп финале да ве води тренер на младинци, што е несфатливо.

Ете и ние дочекавме титула,а мислев дека е научна фантастика,на нашата радост и нема крај
ќе се слави ова титула подолг период!

шкендија сакаааа репетеееееееее, уште еднашшшш да ја ебемеееееееееееее ајде викни посилноооооооооооооо ПУШИ МИ ГО шкендијоооооооооооооооооо :pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo:
ОД ШАР ПЛАНИНА ДО ПЕЛАГОНИЈА СИ ЈА ЕБАМ СИ ЈА ЕБАМ ШКЕНДИЈАААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Абе реков овие планинците сега ако не ги добиеме, незнам кога, браво за цела екипа, браво момци, можевме да ја завршиме работата уште во 90мин, ако не се глупираше Баже на два пати и шансата на Лукас плус....
Како и да е ЗАСЛУЖЕНО ТИТУЛА! Ги надигравме тактички....
Повеќе информации во текот на денот :D
:oleee:

човеков 15 години коментираше Серие А на Телма, не е научен на ваков нефудбал :)
Среќа па кога коментираше Серија А, многу беше поразличен :D
Секогаш бил смор, нема никаква емоција во коментирањето.

Ај да си се дополнам сам... Прославата на 28-ми, после утакмицата со Вардар.

честитки до Пелистер, мило ми е што по 16 години повторно дојде до пехар. со среќа во Лига Европа!

човеков 15 години коментираше Серие А на Телма, не е научен на ваков нефудбал :)
Фудбал не фудбал не знај атмосфера да напрај. Па ко се запна и за судијата, најдобар ваков таков требало да се почитуваат неговите одлуки.

Baj da vej, dvoglavion orel so zolta pozadina ima nekoe pravoslavno znacejne?
Тоа е знаме на Цариградската патријаршија, истата таа која инсистирала да се укине Охридската архиепископија. Па сега види ти колку е валидно покажувањето на тоа знаме. :)

Дали ја има негде цела утакмица? Честито титулаа ⚽️

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom