Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
^Испратено од клинички центар во Мијанмар :D

Vo burma za nekoja nedela, ama ne na klinicki :P.... Aj uzivajte da ne ja tupime temata, malku i vas sonce da ve ogree, idnava godina pak ke se borite za opstanok, istoriski taka funkcionirate :icon_mrgr:

Lol... Jojo klubot u svoj stil, osvoj kup i cestitki praka... Samo taka proodolzete,sekoj 16 godini eden kup vi e taman :D

Cestitki megu niv i bilo koj podobro e sepak bilo koj. ;)
pa sega imame poke tituli od golemiot klub so ja prodade istorijata vie imate edna prvenstvena nie imame 2 kup tituli tie pred da se fuzirate se brisat ili ne ? ili ne se fuziravte jas taka si mislam ?

pa sega imame poke tituli od golemiot klub so ja prodade istorijata vie imate edna prvenstvena nie imame 2 kup tituli tie pred da se fuzirate se brisat ili ne ? ili ne se fuziravte jas taka si mislam ?

Aj uste ednas izbroj kolku imame :pos:... Od kup do titula razlikata tie bog i sesirdzija, i paricno i sportski...

PS. Procitaj si ja istorijata pelister nastanal od fuzija :tapp:

Aj uste ednas izbroj kolku imame :pos:... Od kup do titula razlikata tie bog i sesirdzija, i paricno i sportski...

PS. Procitaj si ja istorijata pelister nastanal od fuzija :tapp:
hhahahahhaha ne e ilizija vardar e fuzija :) pelister nastanal od fuzija ? za koja crna fuzija zboras ti be nesreko edna se blizi krajo na rusinceto za 2godini od vardar ni V nema da ima ama so ima vrska ke se fuzirate so vardar negotino i ne zamaraj poke gledaj si dvoro :) pozz se najubo:pusigo:

Не провоцирајте, ќе ја посерите темата.
Таман си е позитивни коментари после години кукање на фан клубот.

Уживајте во моментот, друго се е небитно.

Me interesira kaj e vodjata na Ckembarite od vremeto, Pit Bul ili kako go vikavte, mislam deka na finaleto ne go vidov?
Seuste e aktiven ili?

Me interesira kaj e vodjata na Ckembarite od vremeto, Pit Bul ili kako go vikavte, mislam deka na finaleto ne go vidov?
Seuste e aktiven ili?
Сеуште е активен и беше присутен во Струмица иначе има некој други дечки кои перфектно го водат навивањето.

Многу моќна слика, браво! (y)

18486272_1297011490367674_5640924163144346186_n.jpg

splasnaja emociite .. denes so singovci ke se jadime tie gi izgubija sansite za evropa i ke bidi interesno

Нека се потрудат да ги победат, иако не значи ништо моментално. Мора секогаш и против секој да одиме на победа. Така се создава победнички дух.
И нека проба некој од децата нека искомбинира. :)

Atanasovski popzlatanov misevski bojovic fernando
todorovski trifunovski silva
lucas bazhe i bujce

4-3-3

Atanasovski popzlatanov misevski bojovic fernando
todorovski trifunovski silva
lucas bazhe i bujce

4-3-3
Ова е твоја желба или најава како ќе биде? Што е со Ковачев?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

so da e so kovacev brat gi odmara trebas i baze i silva da gi odmori
Шо шо да е. Па или го одмараат или суспендиран, затоа прашувам кое од тие е, не дај боже нормално да одговориш.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom