Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Daj boze ama ne vervam ekipa nisto ne pogode mak sport i z m imaat informacii od prva raka so znaci za dzabe se radvame, kolku so znam ne sakaat da go smenat ljamce uste ovie dva derbi natorevari so miravci i iskra plus znam deka mu bea skupi kostov caparot zikica kako i gjore pa mozi samo so gorazd da ostanime [emoji58]

Fudbalerite treba da se zamislat kako mozi bugarceto so dojde pred dve nedeli da istrca najmnogu a nasite bea na "krmenje" bansko pa hemii, kondiciski trener, karantini, premii, plati odnosno spremni vo natprevaruvacki ritam vaka da potfrlat prvite tri kola gi dobivme kondiciono a sega sme corba

Osven za Kostov se zbora i za nekoj srbin trener demek od strana za da nema proteksii pa prvo so mi tekna e onaj Antic so bese vo Ohrid trener pred nekoja godina inaku jas ako se prasvam sum za Vlatko barem odime na sigurno i provereno i posle miravci neka si dojdi a ovaj srbionot e macka vo vreka olomnani taka so toj direktorot so vo zgradata nego znaeja deka raboti so fudbal a tuka ne znajme koj go planiraat no so i da bidi ke vidime za brzo utre cesit ke bidi ako ja cuknat dva vo eden so znaci iskra gubi bodovi vo nedela

Море јас мислам време е за првата петарда утре :D
Ќе не наполнат до врв, иако нашите стално играле напалено против Вардар како да е финале и често завршувале тесни утакмиците, ама проблемот е шо имаме сега многу малку битолчани во тимот и повеќето од нив не знаат шо значело ова дерби порано...
Утре мал собир на фамилијата Љамчевски во Маџари ќе има, од кој едниот треба достојно да биди испратен со поразот :D

Oчекувајте утре Мечкаровски да свирни пенал за Миравци ако е тесна утакмицата ;)

Oчекувајте утре Мечкаровски да свирни пенал за Миравци ако е тесна утакмицата ;)
Ako ima penal, ke svirne ! Mislam deka e najdobriot i najneutralniot sudija sto sudi momentalno vo Makedonija. Daleku podobar, od prepotentniot Stavrev. Ako ima penal i za Pelister ke sudi, samo vie prvin treba da stignete do nivniot sesnaesetnik. Daj raduvajte gi "prijatelite" od Tetovo

Ako ima penal, ke svirne ! Mislam deka e najdobriot i najneutralniot sudija sto sudi momentalno vo Makedonija. Daleku podobar, od prepotentniot Stavrev. Ako ima penal i za Pelister ke sudi, samo vie prvin treba da stignete do nivniot sesnaesetnik. Daj raduvajte gi "prijatelite" od Tetovo
Колку овај Мечкарот шо не има оштетено никој друг семката негова!

Да видам да не вервам да свирни некој пенал за Пелистер :D
Убо ве израдва ФФМ Мафијата вас само со парична казна шо сакате поќе да беше некој друг клуб сигурно и парично и бодовно ке беше казнет ;)

Си мислиш секој момент можат да ни напрат опасна акција. Ако успејме да ја смириме топката и да се врти во средината има шанси за да се земи бод, иначе вака ако продолжи прашање на време е кога примиме гол.:нинџ:

Не изиграа лошо првово. Немаше да биде изненадување и да водевме со оглед на таа шансата на Љамче и подоцна на Тошевски.

Ковачев и Близнакот ака Неста и Малдини денес. Поп Златанов активен. Лукас да беше присебен уште 1 ќе чукнеше.
Немаме лош состав. Треба да жалиме за киксовите од претходните натпревари, коишто одат на душа на тренерот.

ах можевме и да ги рокниме овие умрените на крајот :D

Ковачев и Близнакот ака Неста и Малдини денес. Поп Златанов активен. Лукас да беше присебен уште 1 ќе чукнеше.
Немаме лош состав. Треба да жалиме за киксовите од претходните натпревари, коишто одат на душа на тренерот.

Кој киксеви бе..со Шкупи цел тим ја уплати 1 ..со Ренова од километар беше преочигледно дека ќе изгубиме..кајмаат тим тие умрените така да не победат и да не издоминираат.

Кој киксеви бе..со Шкупи цел тим ја уплати 1 ..со Ренова од километар беше преочигледно дека ќе изгубиме..кајмаат тим тие умрените така да не победат и да не издоминираат.

Е не ги знам јас тие задкулисни игри. Ете вие кладионичарите знаете. Ама да местиш 2 со ред не ми е некако верно. Еве ајде не тие местеле, ама МЃП шо беше? Или со ѕинговци? Не беа и тие киксеви?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom