Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Serijata na N.Ljamcevski bez poraz prodolzi mislev ke gubime denes ama nema batee :D
Ako znaj nekoj nesto opsirno neka pisi dali igraja Denkovski,batecot,Vasilev. Kako izigralenasite startna postava itn ako znaj nekoj neka pisi :cool:

Dobro e so konecno ke se pocni so gradba. Da se nadevame deka do godina severnata tribina ke bidi gotova pa da mozi sa se pocni so renoviranje na juznata.
Tie zad golojte zdravje boze za 20 godini ke se naprat:D

Се среди со сертификатот на Батецот, од следниот меч со Ренова ќе биди на располагање заедно со Денковски и Василев, Рики е фит, ситна повреда има Демир, а на подолг период се повредени Боби Божиновски и Петров.

Споредено со другите двојки добивме тежок противник. Ренова.

Не е така лошо, имаме ростер за комбинирање и мислам дека дома можиме без поголеми проблеми да ги добиеме.

Не е така лошо, имаме ростер за комбинирање и мислам дека дома можиме без поголеми проблеми да ги добиеме.
Пак можеше каде каде да биди подобра ждрепката. Само Пелистер-Ренова и Работнички-Шкендија се прволигашки двојки.

Ziva mizeroja mu e stranata. Neka otvorat na shkendi i vardar stranite pa da vidat kako treba da izglea.
Onaj Misevski ke mu drpa pari eden kup za ona mizerijata.
Ako prat neka bidi ko so treba a ne vaka amaterski na umreno.
Е со иста програма е правена "Joomla" барем како шо гледам тоа е... а и како прво дали имаме материјал за ставање на страницата освен тие неколку работи за пред сезона и до 4то коло како сме поминале... Не те разбирам оти си толку негативен за сите работи или Мишевски ти е антипатичен дебил кој си се бори за корка леб па се лижи кај и да стѕигни за да зема пари па затоа го пцуеш. Такви луѓе сегде во секој сектор ќе најдеш затоа барем дај да уживаме во моментот...

П.С
Да може да се издејствува од управата барем во Домот за Култура Битола во бакалот на Орцета да се отвори дел за фан шоп од ФК Пелистер, РК Пелистер и реквизити од Македонија каде шо ќе искажеме поголема љубов према нашиот клуб.

Е со иста програма е правена "Joomla" барем како шо гледам тоа е... а и како прво дали имаме материјал за ставање на страницата освен тие неколку работи за пред сезона и до 4то коло како сме поминале... Не те разбирам оти си толку негативен за сите работи или Мишевски ти е антипатичен дебил кој си се бори за корка леб па се лижи кај и да стѕигни за да зема пари па затоа го пцуеш. Такви луѓе сегде во секој сектор ќе најдеш затоа барем дај да уживаме во моментот...

П.С
Да може да се издејствува од управата барем во Домот за Култура Битола во бакалот на Орцета да се отвори дел за фан шоп од ФК Пелистер, РК Пелистер и реквизити од Македонија каде шо ќе искажеме поголема љубов према нашиот клуб.

И колите се прават сите од ист материјал ама некој се Ферари , а некои се Застава.
Инаку конкретно за Мишевски , братот е тотален :pusigo: . Поќе текстој има пишано за на Циле Клупчето овај месец од колку за Пелистер , намириса таму пари и лижи.
Па уште онаму на гол.мк погледнете Шкендија каков гол даде , Па Вардар поведе со Динамо , ајмо Вардаре. Сега ми отвара фкпелистер кај беше шизикот кога клубот беше втора лига , се пикна во дупка. Или кога беше монголот пишеше 3 месеци па после не му дадоа пари ја забатали. И сега овај Блашко да замини , ќе видиш page not found.

Значи тоа шо се бори за корка леб е легитимно , ама тоа шо кога само ќе види пари во Пелистер се лепи како мува на гомно, се гледа каков чоек е. Шо го кошташе за Пелистер да пиши и за без пари , нека си тера таму бизнис ама ако е новинар ќе пиши за Пелистер без разлика дали има пари или не.
Само дури не се најди некој да го фати на клоци уште спикер на утакмици ми го клале.Или низ градот поспремни деца од него и плус го сакат клубот и за безпари ќе ја бркат та работа од таа пицајзлата. Спортот во Битола е тотален хаос последни 10 години ако не и поќе , братот еден критичен текст нема пишано.
Така да тој е Курва не е Новинар

Така да тој е Курва не е Новинар

Јас не реков дека не е али тој не ги гледа работите од навивачка страна туку профитерски.
Е сега колку јади пари за тоа само тој и луќето од управата знаат али не ми се верва пермногу да јади за тоа мах ако зема 200 кркачи... Како и да е барем се тргнува од некоја точка само да затераме добро па на лето да гледаме европски утакмици.

Јас не реков дека не е али тој не ги гледа работите од навивачка страна туку профитерски.
Е сега колку јади пари за тоа само тој и луќето од управата знаат али не ми се верва пермногу да јади за тоа мах ако зема 200 кркачи... Како и да е барем се тргнува од некоја точка само да затераме добро па на лето да гледаме европски утакмици.

Тоа колку пари земва ама ич не ме занима. Ама вкрај ме нервира фактот што кога ќе намириса пари од Пелистер одма тој се лепи , па него го ангажират , па се прај фаца. Шо па мора да биди тој официјален спикер или да води страна на клубот, можи да бидиш ти или некој друг новинар од Битола, и да се најди некој личност шо ќе пиши и ја води за Пелистер без разлика која лига е клубот , И не е само првиот тим имаш и младинци и младински школи има материја за пишење колку сакаш. Јас не знам шо другите новинари му препуштате на тој тако звани стручњак. , само тој да се плетка во Пелистер.
Еве си го има гол.мк нека тера таму , за вардар , шкендија , на Циле клупчето и остали

п.с. Дај боже првен да се избори излез во Европа , па после стадионот да се приспособи за Европски утакмици

Dobro e so konecno ke se pocni so gradba. Da se nadevame deka do godina severnata tribina ke bidi gotova pa da mozi sa se pocni so renoviranje na juznata.
Tie zad golojte zdravje boze za 20 godini ke se naprat:D
Уште вервате бе во вакви работи?!Години истото се пиши и збора и овде по форумот и сегде,па сега пак низ розеви наочари?Можи ќе почнат не велам не.ама сето то е оти брачедите потпишаја избори на 11-ти декември и одма еден ден после то стадион ќе прајме?!Чекај бе,полека....Нели цел стадион треба?Или ќе излезат и ќе речат етеапно го прајме.Катастрофа невидена :facepalm:...Истиот случај и во Прилеп е ,како му го напикаја на Победа алав да му е (самите тие) :facepalm:.Клубот 8 години играше втора лига во она бавчата и ко стигна да се претстави во прва лига ја пуштија во Бт да се игра,па да не видат ни фудбал ни ништо -(предност од домашен терен) па ете му се видоја резултатите..Кај нас така се работи - кампањски!Секое чудо за 3 дена.Градот е мртов,има уште верват и во Пелитер како клуб .....:popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom