Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Ако замина Буки во победа. Искрено добар и правилен потег.
Овде кај нас тешко дека ќе добиваше голема минутажа, а би било штета за талентот што го поседува, додека пак во Победа ќе набилда искуство од прволигашки фудбал. Истава практика треба да ја направат и со некои др. фудбалери.
Подобро во Победа прва лига отколку во втора лига да играат.
Пелистер ако е финансиски стабиилен и јак во иднина, нема да има проблем да си ги враќа назад своите деца ако се истакнат.

Da ne ima strim negde od utakmicata so Skenderbeg ?
Засега нема ги прашав на фб на официалната страна но не вратија изгледа треба на албански да прашаме [emoji53] а за резултатот ќе има и кај нас на страната но се ми се чини дека бет 365 ќе биди најдоброто решение а за резултатот ќе бидам задоволен со нерешено само да нема повреди !

Милен Василев :ljubove: Па не сакам да ви разочаровам, ама Милен е футболен скандал :icon_lol: Човекот е трагедија, а и по едно време сакаше водката повеке од футбола ... Иначе Литекс постојат, сега са во трета лига, оти ЦСКА им го взе лицензот. И сите нај-добри фудбалери од Литекс сега са во ЦСКА и во ЦСКА "Б"(кој играе во втора лига). Има доста таланти во "Б" тимот .... Милчо Ангелов-централен нападател, мислам дека веке има 6-7 гола во втора лига и Никола Колев-халф плејмејк'р. Којто не знае, пак да кажам, сега ЦСКА е на Гриша Ганчев, добри играчи во ЦСКА "Б" колкото сакате.
Која комбинација од Македонски и Б'лгарски алал да ти е :d

Лунатик
Хахахаха, знам дека е мешана скара, ама сум од източна БГ, а дедото ми зборваше на делчевски диалект од 1915 година, којто го научил во Кјустендил :icon_lol:
И имам едно прашане, зашто Пелистер на неправи договор со Пирин Благаоевград(affiliate club), за размјана на играчи и т.н. ? По едно време 70 % од националниот тим на БГ беха од Пирин и региона, сега са по-малко.
Сакам да кажам, дека од цела БГ, там(во Пиринска Македонија) има нај-много таланти и ке биде добро за Пелистер и Пирин.

Лунатик
Хахахаха, знам дека е мешана скара, ама сум од източна БГ, а дедото ми зборваше на делчевски диалект од 1915 година, којто го научил во Кјустендил :icon_lol:
И имам едно прашане, зашто Пелистер на неправи договор со Пирин Благаоевград(affiliate club), за размјана на играчи и т.н. ? По едно време 70 % од националниот тим на БГ беха од Пирин и региона, сега са по-малко.
Сакам да кажам, дека од цела БГ, там(во Пиринска Македонија) има нај-много таланти и ке биде добро за Пелистер и Пирин.
Пелистер шо треба да направи е да го напрај стадионот и да ги среди школите. Младинските школи на Пелистер се катастрофа. Треба некој да земи и да го среди тоа. Порано имаше по 3-4 играчи од Пелистер и во младинска и во сениоркса репрезентација , сега нема ни еден.
п.с. Иначе и ние јадиме мешана скара , ама поќе сме љубители на алкохолот :pivo2: ќе се погодиме со Милен

Милен, гледам дека е р'гнал 10 гола во трета лига, к'дето играт бармани, трактористи, дедовци и деца и са го махнали оти е одил пијан на тренировки :icon_lol:
Може и да има уште фудбал во него, но не сум сигурен ... Иначе дечкото е абсолјутен ретард и дебил, ништо обшто со Ковачев, да си знаете :icon_lol:[DOUBLEPOST=1472738546][/DOUBLEPOST]Иначе, ако сакате добри словободни агенти од БГ, ке ви кажам неколко.
Исмаил Иса, б'лгаро-сириец, цент'р нападател, гарантирам дека ке биде во Топ 3 на голмајсторите во МК.
Маријан Огнјанов, циганин :icon_lol:, но доб'р плејмејк'р, преди години вкара на Пет'р Чех со Левски:facepalm:
Георги С'рмов- дефанзивен халф, беше и национал преди.
Jaнко Сандански- внукот на Jaне Сандански :icon_lol: доб'р дефанзивен халф, а и ке биде интересно да видим внукот на Jaне да игра во МК .
И Цветан Генков, голмајстор беше голем, после нешто му стана, игра во Динамо Москва, Висла, Турција и т.н.
Емил Г'ргоров, стар е, но се уште е един од нај-добрите плејмејк'ри, последните 20 години во БГ, беше класа над Марселиньо од Лудогорец. Ама ке сака доста пари педерот ...

Последно уредено:
Милен, гледам дека е р'гнал 10 гола во трета лига, к'дето играт бармани, трактористи, дедовци и деца и са го махнали оти е одил пијан на тренировки :icon_lol:
Може и да има уште фудбал во него, но не сум сигурен ... Иначе дечкото е абсолјутен ретард и дебил, ништо обшто со Ковачев, да си знаете :icon_lol:[DOUBLEPOST=1472738546][/DOUBLEPOST]Иначе, ако сакате добри словободни агенти од БГ, ке ви кажам неколко.
Исмаил Иса, б'лгаро-сириец, цент'р нападател, гарантирам дека ке биде во Топ 3 на голмајсторите во МК.
Маријан Огнјанов, циганин :icon_lol:, но доб'р плејмејк'р, преди години вкара на Пет'р Чех со Левски:facepalm:
Георги С'рмов- дефанзивен халф, беше и национал преди.
Jaнко Сандански- внукот на Jaне Сандански :icon_lol: доб'р дефанзивен халф, а и ке биде интересно да видим внукот на Jaне да игра во МК .
И Цветан Генков, голмајстор беше голем, после нешто му стана, игра во Динамо Москва, Висла, Турција и т.н.
Емил Г'ргоров, стар е, но се уште е един од нај-добрите плејмејк'ри, последните 20 години во БГ, беше класа над Марселиньо од Лудогорец. Ама ке сака доста пари педерот ...

Убо ги наброја тие играчите брат ама нетреба нас да ни ги кажиш на управата треба ние навивачи сме.
Ако е пијаниче Милен ќе си го земиме на трибина ќе си навиваме по кафани ке си го носиме топ :P:D

Jaс ви казвам на вас, вие на управата :icon_lol: Вземето го внукот на Jане, може и пушка да му дадете :icon_lol:, доб'р е и нема да сака много пари ...
„По принцип, наскоро почина мојат дјадо – Jaне Сандански. На него с'м кр'стен. Имаме обшто с Jaне Сандански, идваме от неговија род, от брат му, заштото Jaне Сандански не е имал поколение. От неговија брат произхожда нашијат род“, разкри Jaнко Сандански.
Доста с'м разпитвал моја дјадо (за Сандански), в Б'лгарија различни версии се говорјат – че е бил кокошкар, че е бил… но е един от освободителите на Македонија, борил се е за тази кауза, Пиринска Македонија."

Последно уредено:
Со португалската опрема играме:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom