Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Ako ni prodaete i nekoj drug brazilec ja predlagam na klauzulata da stoi i terapija da primi Goran inace tesko mu se pisue [emoji38]

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Plus ako mu napravat test za droga ke padni na mastrafot druga rabota ne sme ulaj nie kako vas da davame 70000 evra osteta za guptin ete ako zemime dva brazilci edniot vgodina ke vi go sitnime kako junior so morase da daj cetiri so metalurg pa da vi go prodajme ili kako bale so vi dade dva na barazot pa go kupivte za 20000 so znaci kako vas budali nema edno pari od miravci so ke igrame za niv pa pari od vas so ke vi dajme nekoj tatar ili gjupak ;)

Izvini imate pari za noveski 37 godini, i taka ke stanete ludogorec, daj boze na kup da igrame so vas, togas da te vidam kupot e nas!. Vie ke bidete 6-7 ili ke padnete od liga ke se vidime posle edna godina i ke zboruvame cao !

Олабајте малце да не ве банират сите од темата. Нема потреба од провокации и вреѓање.
Кој како испазарил и како ќе помини во новата сезона ќе кажи табелата за неколку месеци.
Нека отворат тема за ПМФЛ, па таму можи да се дискутираат овие теми во иднина.

Ко ќе ми текни за радевски колку му дадовте на минчолург не знам дали да ве жалам или да ви се радвам на умот
Денес од 18 часот на стадион треба да имаат тренинг

Koga igrat denes so albancite?
Одложен е со скендербег натпреварот!
Недела бегаат банско каде ќе се приклучи и другиот бразилец а можи да се проба уште некој играч, но важно е шо се среди со платите па сега лека полека ќе биди шкендија ќе ја киниме за миравци да бидат први ;)

Ко ќе ми текни за радевски колку му дадовте на минчолург не знам дали да ве жалам или да ви се радвам на умот
Денес од 18 часот на стадион треба да имаат тренинг
radeski vo ligata do sega ne ja opravda visokata otsteta, no poradi nastapite za U21 mislam deka ako sakaat komotno mozat da go prodadat za istite pari, taka da za sega ne im e utka taja invezticija. stenio junior kolku i da izgubi simpatii kaj bitolcani, on odlicno igra za shkendija i e eden od najdobrite ofanzivci vo ligata. gledajki kolku pari shkendija trosi godisno niv sigurno ni malku ne gi zamara sto platija otsteta za nego, ne se toa mnogu pari za niv, a dobija igrac koj veke dve i pol godini odlicno igra za niv, poln pogodok e.

Знам дека сте среќни што ако ништо друго, конечно излеговте од неизвесноста за тоа што ќе биде со клубот у наредната сезона.
Ама да сум на ваше место, уопште не би бил среќен со тоа кои луѓе влегоа у вашиов клуб. Ќе пројде време и ќе речете подобро да останевмо у втора лига отколку ова да се дешава :)

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Утре Банско одат а не прочитав нигде дека ќе има нови играчи.
Ако останиме со овај тим, слабо ептен...Тој другиот бразилец го нема нигде, ни трага ни глас од него.
Штопер не зедовме уште, последно за Егри пишаја ама тој избега сељако во Победа за 5 пари поќе.
Со голманите изглеа тое, Иљо и Пашето ќе бидат. Највероватно Пашето ќе биди прв голман и ова сезона.:place:
Сума сумарум, мижи асан да ти јадам слатките.

Оти бе нема играчи па сега се 29 фудбалери со ѓупакот кој ќе се приклучи во Банско ќе бидат триесет како никогаш дури ќе мора да се пуштат на позајмица пет шест играчи е сега каде и дали ќе ни фалат играчи че се види на припремите па после може да се земат преодниот рок мислам дека сега полнува за некој ден а ќе трај до крајот на август шо значи има време

Зa oвaј периoд и зa нaшaтa лигa се супер.Тaмaн дo крaј нa преoден ќе земaт уште 2-3 oти сегa сите гледaт дa нaјдaт трaнсфер вo некoј пoaсoлен клуб или лигa , пa пoсле кaкo шo се ближaт пoчетoкoт нa првенствaтa тие шo ќе oстaнaт чaљo ќе немaт избoр и ќе мoжи некoј пoaсoлен дa се прибери.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Li-Ning ? :eek: :icon_mrgr:

D5FCA8943D323A4695BF9680E3267182.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom