Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Прв ред од горе скроз десно и од долниот ред скроз лево
Тој е Бурхан Мустафов а тој другиот скроз лево е бразилец.
Се чека тој вториот бразилец Гоијано да пристигнел во Банско, ама лага е то... Штом досеа не се приклучи на екипата значи има некој проблем со него.

So problem deksi pisa deka e 33 godini i ovie si rekoja deka vistina e taka i se pismaneja ama izgleda posle gi uverija deka deteto ima samo 22 godini pa ke go zemat...
A opremata ne vervam deka e lining no so i da bidi ubo e fisforno da ne se zagubat i plus kako miljonerite od dortmund ke bidime gotovo so ludogorets :D samo malku se dva dogovoreni natprevari barem cetiri da izigraat da se vidi so e kako e plus poke kes od kladilnica ;)

So problem deksi pisa deka e 33 godini i ovie si rekoja deka vistina e taka i se pismaneja ama izgleda posle gi uverija deka deteto ima samo 22 godini pa ke go zemat...
A opremata ne vervam deka e lining
no so i da bidi ubo e fisforno da ne se zagubat i plus kako miljonerite od dortmund ke bidime gotovo so ludogorets :D samo malku se dva dogovoreni natprevari barem cetiri da izigraat da se vidi so e kako e plus poke kes od kladilnica ;)
Демек сакаш да кажиш дека управата незнај колку години има играчот шо сака да го ангажира и дека чекат Декси да најди инфо ?? :place:
Ако е така тогаш дај да си ги избришиме сите овде профилите на кајгана и да не се замараме поќе со Пелистер...

ВО врска со опремата...:чда:
96419-pelister-ja-bildaat-formata-vo-bansko.jpg

Не бе сите клубови имаат скаути и пратат четврата лига во Бразил и цела статистика и форма ја знат на фудбалерите... Абе шо мислиш ако знаеја шо носат ќе го донесеја идризу рчпалот кофи шнајдерот или сантиоаго со срцева мана не бе анонимен врска нема никој не само нашата управа туку и тие од бугарија србија и цел балкан земаат на ти реков ми рече а во најдобар случај од видео на youtube ако имаат фудбалерите шо значи не велам дека нема да чини шпицот шо треба да дојди или дека чекаат декси да најди информација туку дека му кажваат има играч добар е земете го бара толку плата но прво само платете му карта од бразил па ако го бива му се вади сертефикат и потпишва а после ѓупакот за сто евра ти бега во шкендија и не те познава ќе ти лета орли
За опремата немам шта речи кој поруку послат :(

Без љутиш, опремава повеќе личи за судии, него за фудбалери, уште знаменца за на аут линија да им дадат :icon_mrgr:

Без љутиш, опремава повеќе личи за судии, него за фудбалери, уште знаменца за на аут линија да им дадат :icon_mrgr:
Специјален материјал е штити од сонце, држи ладно :icon_lol:
Вашите црни изгореа кутри играчи:kuracc:

А кај се на сликата бугарите Ковачев и Илиев? Или ништо не бидна и со нив?

А кај се на сликата бугарите Ковачев и Илиев? Или ништо не бидна и со нив?
Таму се секој ден беа на кафе низ корзо кога да излезев и кај да одев денски ќе ги видев

Тука се бе и двајцата, мамата му ја ебаа спортлајф на машините, плус плати си напраја, му дојде како во Кина да играат :D
Следен гол во живо, брејкој на Вимблдон, на машини, се испробаја, нека пробат и кај Марјана во лото 7 можи и тука му лежи среќата :D

Последно уредено:
За дρесовите тоа е, таа боја е најблисκа до зелена што му останала на Κамчев на залиха :D Али добρо е, Ваρдаρ κога ги носеше овие Бρус Ли Нинг, носеа помаρанџести :) Изгледа Κамчев е љубител на дρеч бои, а сега на жешκово ќе можат да тρениρат ноќно вρеме, ρефлеκтоρите нема да се пρоблем.
Мала шала:D

Ајде утре првата местенка иде во пријателскиве, ќе ја има лајф :sneaky::sneaky:

Со викторија јуниор од Прилеп во 18:30 часот само не знам шо се трошеја двата клуба да одат до банско ко можеја новаци да играат рает ова само крмење ќе биди ако играат два натпревари и капак уште вториот да биди со шкендија од штип ќе биди топ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom