И
Игнориран член
Гостин
http://sport.com.mk/?ItemID=A4B0D310E6BE7F47BDE9753C9F1E93EE
Толку од проектот на Блашко ?

Следни ракометот со ултиматум ?

Следни ракометот со ултиматум ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nezaebavaj ne se ulaj tolku pari do sega frlija nema da bidi dzabe ova e samo da se izvrsi pritisok da se daj klubot oti cermat baral 150000 evra za akciite a toj ne ispadna i treba duri da plati penali arno ama se imaat dogovoreno so dvojce da skinat nekoe evro od novite gazdi e sega ovaa igra e opasna so si ja prefrlaat topkata opstinata i cermat a fudbalerite nemaat cetiri plati zemeno...http://sport.com.mk/?ItemID=A4B0D310E6BE7F47BDE9753C9F1E93EE
Следни ракометот со ултиматум ?![]()
Штом овие барат пари, тука двојче меша прсти и работата ќе заврши лошо.Nezaebavaj ne se ulaj tolku pari do sega frlija nema da bidi dzabe ova e samo da se izvrsi pritisok da se daj klubot oti cermat baral 150000 evra za akciite a toj ne ispadna i treba duri da plati penali arno ama se imaat dogovoreno so dvojce da skinat nekoe evro od novite gazdi e sega ovaa igra e opasna so si ja prefrlaat topkata opstinata i cermat a fudbalerite nemaat cetiri plati zemeno...
камчев >>> двојчеШтом овие барат пари, тука двојче меша прсти и работата ќе заврши лошо.
Го купија клубот за 20К сеа барат 150К... Браво, убо сценарио си смислија арамиите.
На крај ќе се повлечат ЗИК и ќе оди се укурац. Овие процедури со префрлањето на акциите можи да траат со месеци.
Не ми изглеа мене дека на арно ќе излези цела работа. Тој клептоманот и од притвор бе не не остава да пркниме. И од таму ги кочи работите, крвта негова селска да му е**м.
Нема да ме чуди и во ракометот за брзо да излезат некој проблеми. И таму копилето меша прсти моментално.
Мислам дека они во моментов се распад систем и ги изгубија сите главни играчи кои играа цела сезона, така да прашање колку стварно ќе бидат така јак противник како што на прв момент звучи. Не дека ќе ги победите лол ама бар нема би требало да ве скантаат. Пример Нафиу што цела сезона 1 минута не одигра сега има голема шанса да е стартер со оглед на тоа дека првотимците си заминаа (барем ако ми се точни информациите).Петок пријателска со албанскиот првак Скендербег, се игра во Поградец.
Прв вистински тест за нас, можеби екипата не ние нешто нај, нај во моментот, па очекувам лесно да не скантаат со 3-4 гола, далеку поквалитетен тим...
До сега само тренинзи држевме во Кравари и нешто меѓусебно ако изиграја...
Штом почнаа со пријателските, значи денојве си ги добиваат заостанатите 3 плати, церматот се откажа од оштетата шо си ја бараше, па така останува новите газди официјално да го превземат клубот со спонзорства од ЗИК, Пелистерка и Стопанска Банка.
После половината од месецот највероватно заминуваат во Бугарија на припреми....
edna godina ne igra. sezonata 2014/15 sekako ne igrase mnogu, no pri kraj vo mesecot maj 4 pati bese starter vo bundesliga, taka da do pred edna godina bese kolku tolku vo natprevaruvacki ritam i toa za bundesliga.Новески веќе 2 години не игра фудбал, не рачунајте на него
Sent from my SM-N910F using Tapatalk