Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
http://ekipa.mk/liteks-isfrlen-od-bugarskiot-shampionat/
Литекс пример ќе ни беше :kruna:
Да се потсетиме само на една од бајките шо некогаш ни беше раскажвана...
Ne vadi od kontekst na goce mu bese liteks a na ovaj masonot so bracedmu bea za ludogorets :D
Inaku fudbalerite se na zimski raspust do kaj deseti petnaeseti januari pa taman miljacot da pocni od prvi so rabota se nadevam so pet sest novi igraci od c.d i mincolurg i najvazno so isplateni dve plati do nova godina ;) ako ne se znaj pesnata koj mozi ke ni izbega :(

Ne vadi od kontekst na goce mu bese liteks a na ovaj masonot so bracedmu bea za ludogorets :D
Inaku fudbalerite se na zimski raspust do kaj deseti petnaeseti januari pa taman miljacot da pocni od prvi so rabota se nadevam so pet sest novi igraci od c.d i mincolurg i najvazno so isplateni dve plati do nova godina ;) ako ne se znaj pesnata koj mozi ke ni izbega :(
:pos:ете глеаш сум се заврзал во лагите
вака онака, ни ебаја матер

Не вервам во ова но дај боже да влезат татарите и да остани овај скмбилот цермат плус општината и да се поделат акциите а со тоа зголеми буџетот ако не друго барем вкладилница ќе фаќаме некое ливче :D а ова со позајмиците тешко оти во втира лига не смеат да играат странци па така да останваат наши играчи кои се слободни ;)

Grisa Gancev ja eba Sekernata,stecaj ojde edinstvenata sekerna fabrika vo Makedonija:eek:,sega ke go"sjacval"i taka nepostoeckiot budzet na FK Pelister.:ban:
Odete be legnete si tamu.
Mrs tamu.
Ke se vrati sega Goce Mongolo:giggle:,po 8888777888 pat,proveren kompanjon na doktoro.
Bez pari ekipa ke prajme,so pozajmeni igraci od Blgarska(ova za v godina oti ne mozi stranci vo vtora liga).
Ah be,i prva liga ke ojme,so Mongolo-Trojce-i "gazdata"Zoki Evreino ekipa ke prajme.:popce:
Se e isto ovie 10 godini,Trojce-Mongolo-Trojce prazno mesto(so nekoj random lik kako Evreino) pa pak Mongolo:bravobe:.
Iako za razlika od drugite barem so Mongolo imavme uspesi(blic uspesi):Dama sepak mozat da se narecat uspesi,barem igraci imavme-pozajmeni vakvi takvi licevme na nesto,so Bracedo na nisto ne licime.:facepalm:

Za duo trioto si vo pravo zoki ,vlade i goce ama za sekernata si janglas namerno ja pusti pod stecaj tatarot oti dojdoa bracedite mu ja kupat bez pari kako i se drugo so kupija vo gradot so vredese pa ovaj namerno vestacki ja pusti po voda iako nemase borc kon nadovresni doveriteli i firmi edinstveno mu borcese plati no so zaliha od sekerit mozese odma da podmiri sepak namerno napraja kriza za da odi na berza a tamu pak ja kupi bugarin samo da ne ja zemat mijalkov i kamcev ;) dodusa me e za zalenje tatarot oti i toj taka ja kupi na umreno ama toe site mafijasi se...

Нека влезат бугарите и заедно нека го делат буџетот на клубот(30 илјади евра)
Сите нека дават по 10 и готово.
Вака не е фер, едниот ќелеш да дава 20К сам а другиот 10К и то на 4 годишни рати.
Го сакатија чоекот, многу пари се то. Од кај да ги најди, синкир толку тој сладоледи продава па да дава сам толку пари.
Дури уште поубо ќе биди и четврт спонзор да влези па ќе му дојди уште поевтино. Така по 7500 евра секоја страна ќе треба да вложи.

Мамицата нивна клошарска да му е**м... Си ебале мајката овие арамите.
Не му се радвајте и да дојдат бугарите. Истата песна ќе биди.
Дури не видам милионски буџет, Пелистер за мене не е успешен клуб. Шо ни менва дали ќе бидиме 8ми или 5ти на табелата, ако сме светлосни години зад конкурентите за врвот.
Ако неможиме да се вмешаме за излез за Европа или некоја титула тогаш поарно вака нека си седи клубот. Вака сите рает сме барем, никој не се замара со Пелистер.

Незнам шо си прајте бајрам уште со умо,овај ќе дошол онај ќе дошол.....се виде аирот и работата во градот,а пред се клубот

Шом општината (камионот шо пропадна на корзо) му го прај дуќанот на церматот гарант се имаат договорено нешто а за литекс можи да има нешто оти пред некое време ги спомнуваа сурлата и митичот да влезат во клубот па ако се знај дека тие цело време беа со гоце држи вода за литекс ама и ова е радвај се куре на пијана жена се млитаво и со пуштање муви преку портали дури не видам пари и купвање на играчи ништо не вервам иако и то не е за вервање после епизодата со ѓоко па коктели и триста чуда за на крај втора лига :mad:

Абе шo биднa сo Бугaрите или се чекa дa пoчни кампањата зa избoри зa дa oфицијaлизирaт влезoт вo клубoт :icon_lol:

Абе шo биднa сo Бугaрите или се чекa дa пoчни кампањата зa избoри зa дa oфицијaлизирaт влезoт вo клубoт :icon_lol:
Na leto ke idele demek se dogovorile so opstinata prvo cermat da ne vrati prva liga pa posle akciite da gi zemat tatarite itn...

sportmedia.mk/fudbal/domashno-prvenstvo/fudbalskite-legendi-dignaa-glas-protiv-ffm-formiraa-inicijativen-odbor-za
Ova e prva dobra rabota posle godini no zal se mi se cini deka nie ke naebime i se slucuva vo najloso vreeme pa namesto Pelister ke vlezat ljubanci i teteks vo prva liga koj veke zedoa nekolku igraci od vardar i metalurg
Банда лешинари се собрале, формирале нешто за спас на нешто...
Па глеам се потпишале Хаџиевски и Миљачо...:facepalm::facepalm::facepalm:
Беше хаџиевски во Пелистер, му дадоја пари и шо напрај ??? Си донесе деца од по селата, му ги собраја парите на Церматот заедно со Чирич од трансферите и го испаднаја Пелистер . Ама битно тие ги наполнаја џебојте од трансферите и избегаја како курви ко видоја дека на Пелистер му нема спас со та екипа, која патем тие ја избраја.
И сеа истите тие ќе го спасват македонскиот фудбал???o_O Немој да ме јебиш бре, сите клошари се собрани таму и нивната иницијатива е чисто од финансиски интерес.
Еве сеа има 2 клубој со милионски буџети во прва лига, со беспрекорни услови шо ниеден клуб во минатото немал . Демек овие ако дојдат ќе напрат сите клубој да имат такви услови ? - Драпај си мадлаците е ова нивна иницијатива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom