Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Избега курвата... :cenzura:
Пред некоја недела кажваше приказни за платите, за по 10 дена да испадни смешен. Преку таквото ако си замина, шо ни менва ако завршиме 5ти на табелата со него или без него.
Посериозни се проблемите на клубот одколку заминвањето на овај кловнот. Читав негде дека поради понуда од надвор морал да замини... Се кладам со кој сака дека ќе ја превземи или Ренова или некој друг тим од нашата лига.
Нека го клат Џате тренер и нека не не мачат.
Уште утре можат да си замината цела управа со се ќелешот и тој клошаро шеровски. На никој нема да му недостигаат.

Супер Миле :busi:
Се знај протоколот како оди... Носиме тренер , седи тука 6 месеци , па после то го клаваме Миљачо како привремено решение , нормално од комитет назначен.
Од РЕК си лапа 50000 платиче а Пелистер му е дополнителен приход. Од две цицки цица Миљачо години. Истото со тој Шеровски. Претседател на ИЗ Жабени и постојано како сателит се врти околу Пелистер и дрпа пари и од клубот.
Пискачо даскал во Стив Наумов и спортски директор во РК Пелистер. Исто и писето од две:цицки:цица години. И после се чудиме оти немале ни срам ни образ, чекаме да си поднеселе оставка. :facepalm:
Мало морген та работа... Дури е ве-ме-рото на власт овие истите ликој ќе го ништат спортот.
Генерации цели уништија во клубојте... Нема ни едно дете во школите на клубојте.
10 години не се наситија бе, не се наситија... Мува не ги лази... Ни срам ни перде.
Дури не банкротират скроз клубојте нема да се тргнат овие ликој.

Супер Миле :busi:
Се знај протоколот како оди... Носиме тренер , седи тука 6 месеци , па после то го клаваме Миљачо како привремено решение , нормално од комитет назначен.
Од РЕК си лапа 50000 платиче а Пелистер му е дополнителен приход. Од две цицки цица Миљачо години. Истото со тој Шеровски. Претседател на ИЗ Жабени и постојано како сателит се врти околу Пелистер и дрпа пари и од клубот.
Пискачо даскал во Стив Наумов и спортски директор во РК Пелистер. Исто и писето од две:цицки:цица години. И после се чудиме оти немале ни срам ни образ, чекаме да си поднеселе оставка. :facepalm:
Мало морген та работа... Дури е ве-ме-рото на власт овие истите ликој ќе го ништат спортот.
Генерации цели уништија во клубојте... Нема ни едно дете во школите на клубојте.
10 години не се наситија бе, не се наситија... Мува не ги лази... Ни срам ни перде.
Дури не банкротират скроз клубојте нема да се тргнат овие ликој.
уште полошо е што веќе не се банкротирани и згаснати клубовите ами секој нов ден е ново мачење како за спортистите така и за јавноста..............

Topolite morase da gi secat za da ne padnat nad nekoj golman plus gi napracija paleti i gajbi ama za parite nikoj nisto ne kaza koj gi zede i kade gi potorosi ...
Fudbalerite ke treniraat uste dva dena sami od ko si zamina zoce a za miljacot da gi trenira ke se ceka posle nova godina za da ne go plaka cermatot za dzabe :eek: ima trista muabeti deka ke napravat revizija od opstina deka sam ke si bega sponzorot pa deka ke ostanva do na leto pa posle da bega itn...
Sto i da bidi ke vidime denovive ako mu dat pari so mu borcat i donesat igraci znaci imame sanasi so znaci ako sakaat ke vlezime prva liga ako ne pisi propalo :mad:

За тополите се шушкаше дека ги акнале по уши во Франција за мебел :pijanco:.
Само не ми текнува кој беше претседник тоа време :zloo:

За тополите се шушкаше дека ги акнале по уши во Франција за мебел :pijanco:.
Само не ми текнува кој беше претседник тоа време :zloo:
Не бе каква франција синкир таму немаат дрва па од тука ќе влечкаат сите тополи ојдоа во пиланата на рајфот и трајко џандарот татакому нивни за палети и гајби да ги направат но за жал и мене не ми текнува кој беше прецедател на клубот тоа мислам беше после здравко со сендвичарата и љубо татакому ко го водеја Пелистер во втора лига шо значи ако не грешам треба директорот за сва времена на вмро јовко да беше прецедател на фк :confused:

Клучниот збор на политичарите ЌЕ обезбеделе финасии и ЌЕ барале начин за плаќање  дури од општинскиот буџет определиле средства а само северната трибина според мегарон инженеринг (проектантите) треба да кошта осум 8 миљони евра е сега кој е овде улаф без ниту еден збор за источната и западната трибина кој и да најдат средства не можат на исток да градат оти цистерните за наводнување на теренот ги поставија позади голот па фактички е невозможно врз нив да се град стави чименто

http://www.youtube.com/watch?v=wbtdm8UELVo&feature=youtube_gdata_player

п.с.абе тие столчиња немаат купено и ставено а не пак трибина да прават 

Клучниот збор на политичарите ЌЕ обезбеделе финасии и ЌЕ барале начин за плаќање  дури од општинскиот буџет определиле средства а само северната трибина според мегарон инженеринг (проектантите) треба да кошта осум 8 миљони евра е сега кој е овде улаф без ниту еден збор за источната и западната трибина кој и да најдат средства не можат на исток да градат оти цистерните за наводнување на теренот ги поставија позади голот па фактички е невозможно врз нив да се град стави чименто

http://www.youtube.com/watch?v=wbtdm8UELVo&feature=youtube_gdata_player

п.с.абе тие столчиња немаат купено и ставено а не пак трибина да прават 
крадоначалникот јавно изјави дека треба да најдат средства и треба да се договори начинот на плаќање на изведувачите,што значи муабетот е само рекла казала и ебење во здрав мозок...........

Haha,ovaj pat se nadmina Mr.Gaze:roker:
I odime sega"Sega sum Trojce i bas e Ludo,utre ke napravam svetsko cudo":cool:
Ke ima se:severna tribina,infrastruktura za kasarnata(min 2.5 mil evrici):cool:,renovirana sportska sala,patista,gradinki,ucilista,abe SE KE IMA.
A toj kutriot gi nema plateno parite za prevozot na decata:angel:.
Go odbija za kreditot za kasarnata.:ban:ke vidam od kaj :kuracc:ke bara pari:D
Ulicite dupka do dupka se.
I sega KE PRAEL SEVERNA TRIBINA:чда:
Koj car cuvuce e.
Nepopravliv optimist,haha.
Ke "obezbedel "DEL OD POTREBNATA SUMA ZA TRIBINA,a za drugite pari(od multimilionskata zdelka)ke baral PARTNERI.:vozbud:
Koj partneri be aloooo?GI VIDOVME NA DELO PARTNERITE:facepalm:
Igracite plata nemat zemeno vo ebana vtora liga,ovaj bajki za tribini kazva.

Ah lele,skroz zabega ovaj.:popce:
Katicaaaaaaa kaj si Katicaaaaa?:uzi:

Back
На врв Bottom