Goran Bt
локал патриот
Или тој или Љамче беа муабетитеMile Dimov nov trener..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или тој или Љамче беа муабетитеMile Dimov nov trener..

цица години. И после се чудиме оти немале ни срам ни образ, чекаме да си поднеселе оставка. 
уште полошо е што веќе не се банкротирани и згаснати клубовите ами секој нов ден е ново мачење како за спортистите така и за јавноста..............Супер Миле
Се знај протоколот како оди... Носиме тренер , седи тука 6 месеци , па после то го клаваме Миљачо како привремено решение , нормално од комитет назначен.
Од РЕК си лапа 50000 платиче а Пелистер му е дополнителен приход. Од две цицки цица Миљачо години. Истото со тој Шеровски. Претседател на ИЗ Жабени и постојано како сателит се врти околу Пелистер и дрпа пари и од клубот.
Пискачо даскал во Стив Наумов и спортски директор во РК Пелистер. Исто и писето од двецица години. И после се чудиме оти немале ни срам ни образ, чекаме да си поднеселе оставка.
Мало морген та работа... Дури е ве-ме-рото на власт овие истите ликој ќе го ништат спортот.
Генерации цели уништија во клубојте... Нема ни едно дете во школите на клубојте.
10 години не се наситија бе, не се наситија... Мува не ги лази... Ни срам ни перде.
Дури не банкротират скроз клубојте нема да се тргнат овие ликој.
ima trista muabeti deka ke napravat revizija od opstina deka sam ke si bega sponzorot pa deka ke ostanva do na leto pa posle da bega itn...
Не бе каква франција синкир таму немаат дрва па од тука ќе влечкаат сите тополи ојдоа во пиланата на рајфот и трајко џандарот татакому нивни за палети и гајби да ги направат но за жал и мене не ми текнува кој беше прецедател на клубот тоа мислам беше после здравко со сендвичарата и љубо татакому ко го водеја Пелистер во втора лига шо значи ако не грешам треба директорот за сва времена на вмро јовко да беше прецедател на фкЗа тополите се шушкаше дека ги акнале по уши во Франција за мебел.
Само не ми текнува кој беше претседник тоа време![]()

крадоначалникот јавно изјави дека треба да најдат средства и треба да се договори начинот на плаќање на изведувачите,што значи муабетот е само рекла казала и ебење во здрав мозок...........Клучниот збор на политичарите ЌЕ обезбеделе финасии и ЌЕ барале начин за плаќање  дури од општинскиот буџет определиле средства а само северната трибина според мегарон инженеринг (проектантите) треба да кошта осум 8 миљони евра е сега кој е овде улаф без ниту еден збор за источната и западната трибина кој и да најдат средства не можат на исток да градат оти цистерните за наводнување на теренот ги поставија позади голот па фактички е невозможно врз нив да се град стави чименто
http://www.youtube.com/watch?v=wbtdm8UELVo&feature=youtube_gdata_player
п.с.абе тие столчиња немаат купено и ставено а не пак трибина да прават 

,renovirana sportska sala,patista,gradinki,ucilista,abe SE KE IMA.
.
ke vidam od kaj
ke bara pari