Еуромилк како домаќин игра на Цементара во Кисела ВодаНаредната со Млекарите , кога и кај се игра?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еуромилк како домаќин игра на Цементара во Кисела ВодаНаредната со Млекарите , кога и кај се игра?
Jove Trajkovski ova mu e prv nastap sezonava oti bese povreden na turnirot od partijata(drogata vo aut) isto kako kiko so se povredi tamu i davata se izglupiraa vkraj do dusa jove trrbase uste.so pobeda da igra ama antonio stojkovski bese prva opcija no i toj se izglupira i dobi.crven so prilepcani ...Каков шалабајзерски гол му стегнавме...![]()
Бале 4 кола 4 голој . БАЛЕ = ИБРА![]()
Иначе да прашам , кое е то детето шо играше по левата страна шо го изнуди пеналот ?

,да не речат дека само на форум брчиме,вака на цел етер нека оди,нека читат душманите...
http://zelenobeli.blogspot.mk/
Ко можи Мишевски оти да не и јас...
Си напрајв еден блог,и него ќе си мрчам се шо ми текни,да не речат дека само на форум брчиме,вака на цел етер нека оди,нека читат душманите...
![]()

Ај со среќаhttp://zelenobeli.blogspot.mk/
Си напрајв еден блог,и него ќе си мрчам се шо ми текни,да не речат дека само на форум брчиме,вака на цел етер нека оди,нека читат душманите...
![]()
 и да си дајш по едно за блогот па да го споделваме по нетот и ко ќе станиш славен враќај се на кајгана од време на време а ако сјачаш бајаѓи го купваме клубот 
 само по јако ќе беше да не кажеше прво да те исхејтавме малку :pЌе ти пушти хакери Скајвокерот , ќе ти го паднат блогот , па ради тебе цел блогспот ќе има макаhttp://zelenobeli.blogspot.mk/
![]()

Давам бате и по две ако треба,со мала исправка,не станвам јас славен бе,не сум по материјалното,и по публицитетот јас како Мишевски и Скајвокеро...Ај со среќаи да си дајш по едно за блогот па да го споделваме по нетот и ко ќе станиш славен враќај се на кајгана од време на време а ако сјачаш бајаѓи го купваме клубот
само по јако ќе беше да не кажеше прво да те исхејтавме малку :p

, да си пишиме шо ни лежи на душата(многу има)
..
,чисто само и искличиво само  за Пелистер за Битола,и за маката шо ја имаме од оваа (не)битолска локална власт
,за проблемите во фудбалот,за ракометот,за кошарката,за стадионот,за салата итн...

Давам бате и по две ако треба,со мала исправка,не станвам јас славен бе,не сум по материјалното,и по публицитетот јас како Мишевски и Скајвокеро...
И така планиравме да прајме страница,ко не можиме(од економски причини) така,вака барем со најѓупската варијанта, да си пишиме шо ни лежи на душата(многу има)
..
Чисто локал патриотски,ниту за Кометал,ниту за репрезентациите,нити за Металург и компанија како Скајвокеро во неговите ретро-песнопојки,чисто само и искличиво само за Пелистер за Битола,и за маката шо ја имаме од оваа (не)битолска локална власт
,за проблемите во фудбалот,за ракометот,за кошарката,за стадионот,за салата итн...
Ако ви текни некоја тема шо е поврзана со било кој Битолски спорт споделете ја,ќе ја објавиме,ќе си брчиме,ќе си критикуваме кој ги еба сите...
Кај шо треба ќе фалиме,ако треба ќе плукаме,ќе караме,ќе пичкараме,за никој да нема пардон....
САМО ЕДНО ИМЕ ЗНАМ!!
Шо би рекле админите на РК Пелистер...![]()

Мемоарите на еден Џедај со емоции од Загреб-специјален известувач за порталот спортски 

Џедајо е комерцијален новинар,универзален,за сите спортој(клубски,репрезентативни),сегашни и бивши....
Мемоарите на еден Џедај со емоции од Загреб-специјален известувач за порталот спортски
Со спомените од Загреб а со поглед кон иднината
п.с. Така мислиш така се станва новинар.Имаш за учење од џедајот,само да знајш
[DOUBLEPOST=1442266205][/DOUBLEPOST]Неискуство на клупа и судиска кражба ја однесоа Македонија до убедлив пораз

по некоја банка  од Сорос,сеа се мислам шо стан да си купам(дали накај Тумбе Кафе да гледа,или накај Партизанска),од новата(pending)
 населба на Газето..