Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Каков шалабајзерски гол му стегнавме...:icon_lol:
Бале 4 кола 4 голој . БАЛЕ = ИБРА:kezec:

Иначе да прашам , кое е то детето шо играше по левата страна шо го изнуди пеналот ?
Jove Trajkovski ova mu e prv nastap sezonava oti bese povreden na turnirot od partijata(drogata vo aut) isto kako kiko so se povredi tamu i davata se izglupiraa vkraj do dusa jove trrbase uste.so pobeda da igra ama antonio stojkovski bese prva opcija no i toj se izglupira i dobi.crven so prilepcani ...
Ovie dvata(jove i antonio) se dobri po levata strana ama desno to nedanovski mnogu uplaseno igra morase za tuka da zemat igrac ili pak buki neka go klat na to mesto i taka na pocetokot tamu igrase vo napadot ...Isto morase i spic da se najdi ete bale super e za sega brka igra i e duri premnogu motiviran so duri me plasi da ne jadi nekoj crven no bale super nekni bese ne za igrata vo napadot tuku so na sekoj prekin se vrakase nazad vo sesnaesetnikot za razlika od kicevo ko ne se vrati i zagubivme dva.boda po greskata negova i na mico
Sredinata sme najdobro pokireni ete nekni bez minceto,backata i buki si ja brkaa rabotata.nove,ljamce i ljupce ...
Nazad nekni iznenadi toj prilepcanecot so vleze vo igra na mestoto od bliznakot vo tandem so dodevski bea.sigurni i ke zaboravev.paseto nekni imase dve ubaj odbrani od igra iako na prekini pak leta tuka e bale .g. da rascisti ...Poleka no sigurno zalicvame na ekipa i da.igravme Bitola namesto Prilep sigurno ke bevme prvi na tabelata i ke vlezevme prva.liga vaka uste e mnogu tesko no pobedata protiv selanite nekni ne vrate skroz vo igra ;)

http://zelenobeli.blogspot.mk/
Ко можи Мишевски оти да не и јас...:kuracc:
Си напрајв еден блог,и него ќе си мрчам се шо ми текни:pos:,да не речат дека само на форум брчиме,вака на цел етер нека оди,нека читат душманите...:kuracc:

Си напрајв еден блог,и него ќе си мрчам се шо ми текни:pos:,да не речат дека само на форум брчиме,вака на цел етер нека оди,нека читат душманите...:kuracc:

На скајвокеро не му се допаѓа ова :bance:

Ај со среќа ;) и да си дајш по едно за блогот па да го споделваме по нетот и ко ќе станиш славен враќај се на кајгана од време на време а ако сјачаш бајаѓи го купваме клубот :D само по јако ќе беше да не кажеше прво да те исхејтавме малку :p

Последно уредено:
Ќе ти пушти хакери Скајвокерот , ќе ти го паднат блогот , па ради тебе цел блогспот ќе има мака :pos:

Ајде со среќа Томас ...:D
Очекувам веќе во вториот текст уште подрско да твориш на блогот.:sakasuste: :icon_mrgr:

Ај со среќа ;) и да си дајш по едно за блогот па да го споделваме по нетот и ко ќе станиш славен враќај се на кајгана од време на време а ако сјачаш бајаѓи го купваме клубот :D само по јако ќе беше да не кажеше прво да те исхејтавме малку :p
Давам бате и по две ако треба,со мала исправка,не станвам јас славен бе,не сум по материјалното,и по публицитетот јас како Мишевски и Скајвокеро...:pos:
И така планиравме да прајме страница,ко не можиме(од економски причини) така,вака барем со најѓупската варијанта:vozbud:, да си пишиме шо ни лежи на душата(многу има):D..
Чисто локал патриотски,ниту за Кометал,ниту за репрезентациите,нити за Металург и компанија како Скајвокеро во неговите ретро-песнопојки:kuracc:,чисто само и искличиво само за Пелистер за Битола,и за маката шо ја имаме од оваа (не)битолска локална власт:mad:,за проблемите во фудбалот,за ракометот,за кошарката,за стадионот,за салата итн...
Ако ви текни некоја тема шо е поврзана со било кој Битолски спорт споделете ја,ќе ја објавиме,ќе си брчиме,ќе си критикуваме кој ги еба сите...:kuracc:
Кај шо треба ќе фалиме,ако треба ќе плукаме,ќе караме,ќе пичкараме,за никој да нема пардон....:kuracc:
САМО ЕДНО ИМЕ ЗНАМ!!:cool:
Шо би рекле админите на РК Пелистер...:)

Последно уредено:
Давам бате и по две ако треба,со мала исправка,не станвам јас славен бе,не сум по материјалното,и по публицитетот јас како Мишевски и Скајвокеро...:pos:
И така планиравме да прајме страница,ко не можиме(од економски причини) така,вака барем со најѓупската варијанта:vozbud:, да си пишиме шо ни лежи на душата(многу има):D..
Чисто локал патриотски,ниту за Кометал,ниту за репрезентациите,нити за Металург и компанија како Скајвокеро во неговите ретро-песнопојки:kuracc:,чисто само и искличиво само за Пелистер за Битола,и за маката шо ја имаме од оваа (не)битолска локална власт:mad:,за проблемите во фудбалот,за ракометот,за кошарката,за стадионот,за салата итн...
Ако ви текни некоја тема шо е поврзана со било кој Битолски спорт споделете ја,ќе ја објавиме,ќе си брчиме,ќе си критикуваме кој ги еба сите...:kuracc:
Кај шо треба ќе фалиме,ако треба ќе плукаме,ќе караме,ќе пичкараме,за никој да нема пардон....:kuracc:
САМО ЕДНО ИМЕ ЗНАМ!!:cool:
Шо би рекле админите на РК Пелистер...:)
:oftopik:

:чда: Мемоарите на еден Џедај со емоции од Загреб-специјален известувач за порталот спортски :D

Со спомените од Загреб а со поглед кон иднината

п.с. Така мислиш така се станва новинар.Имаш за учење од џедајот,само да знајш :pos:
[DOUBLEPOST=1442266205][/DOUBLEPOST]Неискуство на клупа и судиска кражба ја однесоа Македонија до убедлив пораз

:oftopik:

:чда: Мемоарите на еден Џедај со емоции од Загреб-специјален известувач за порталот спортски :D

Со спомените од Загреб а со поглед кон иднината

п.с. Така мислиш така се станва новинар.Имаш за учење од џедајот,само да знајш :pos:
[DOUBLEPOST=1442266205][/DOUBLEPOST]Неискуство на клупа и судиска кражба ја однесоа Македонија до убедлив пораз
Џедајо е комерцијален новинар,универзален,за сите спортој(клубски,репрезентативни),сегашни и бивши....:pos:
Далеку сум од то "ниво",пу,пу скраја да е...:D

На сите шо ја критикуваме власта ни префрлија по повод 15ти септември:vozbud: по некоја банка од Сорос,сеа се мислам шо стан да си купам(дали накај Тумбе Кафе да гледа,или накај Партизанска),од новата(pending):kuracc: населба на Газето..:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom