Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Не не, моја грешка е. Јас прв реков дека нема, не го видов лозари трансот.:)

Cestit opstanok i do godina uste ppokvalitetno pelagonisko derbi!!Pozdrav od NK Majmuni!

zs znam lozari bea isto edno 30 dusi kako sto mi kazaa ali ovie ''smsnive'' mn be nekako hahahha 200 dusi :)
Да бе, заедно со Вампири од Велес, кои дојдоа во Кавадарци бевме околу 40 души. Инаку Вампири беа една кола. Фини дечки :) :) :)

Балистине жални се. На утакмицата пееа само на почетокот(иако до кај нас не се слушаа, ама се гледаше дека скокаат е ги вртат маиците :)). После 2-0 си седнаа на трибина, а после 3-0 си заминаа :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

А и по патот ечеше Лозарите и Чкембарите, си ги е*ат, си ги е*ат, ши*тарите:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Браво!
баш ми е мило што во лигата ќе има повеќе Македонски тимови :)

Честито опстанок ај догодина Пелистер и Вардар да се борат за титула :)

fala fala za cestitkite inace zasluzena pobeda vaka da igravme cela sezona mozi i ke se vmesavme za evropa za ckembari mozese i poke da se soberat ama sepak se pokazaja sosema solidno i pozz do lozari i ajduci i deckite od veles aj ako najdam nekoj slicina ili klipoj a tesko posto poketo ostanaja da slavat na plostad mozi utre ke turam tuka

Да бе, заедно со Вампири од Велес, кои дојдоа во Кавадарци бевме околу 40 души. Инаку Вампири беа една кола. Фини дечки :) :) :)
лол па и ја бев со таа кола :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: лудилаааа не се опишуа браво за сите кој дојдоа да го бодрат Пелистер а утре ќе ставам слика од напатените Балисти колку ли многу беа....:pos2::pos2:

Пелистер и Чкембари, честито победа и опстанок!!!

Bitolcani de ako sakate stavejte nekoo klipce

pa solidni bevte do 25minuta navivavte:vozbud: posle se otkazavte e ke si zalite za pusto skopje so ne igravte tamu ali to e pravila vie kako sakate nie na 200km razlika da idime vie na 50km

ЧЕСТИТО БИТОЛЧАНИ И ЧКЕМБАРИ!!! Со среќа опстанок у прва лига, па наредна година се гледаме!!

Поздрав од ВОЈВОДИ!!!

Back
На врв Bottom