V
Viktoranius
Гостин
Не не, моја грешка е. Јас прв реков дека нема, не го видов лозари трансот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Да бе, заедно со Вампири од Велес, кои дојдоа во Кавадарци бевме околу 40 души. Инаку Вампири беа една кола. Фини дечкиzs znam lozari bea isto edno 30 dusi kako sto mi kazaa ali ovie ''smsnive'' mn be nekako hahahha 200 dusi![]()

). После 2-0 си седнаа на трибина, а после 3-0 си заминаа :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

лол па и ја бев со таа колаДа бе, заедно со Вампири од Велес, кои дојдоа во Кавадарци бевме околу 40 души. Инаку Вампири беа една кола. Фини дечки![]()
![]()
![]()

лудилаааа не се опишуа браво за сите кој дојдоа да го бодрат Пелистер а утре ќе ставам слика од напатените Балисти колку ли многу беа....:pos2::pos2:dada vie koga otidovte vo strumica bevte 40 dusinie bevme 400 ja moze toa da ti garantiram so fakti
ne smees da zboris cao

Не заебавај какви 400, максимум 250 да бевте. И тоа преку сила 250. Има слики ќе видиме.![]()

Чекај малце они уште слават.:smir:Bitolcani de ako sakate stavejte nekoo klipce
posle se otkazavte e ke si zalite za pusto skopje so ne igravte tamu ali to e pravila vie kako sakate nie na 200km razlika da idime vie na 50km