Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
ajde utre so Napredok

Морате да победете за да ви останат шансите какви такви да ја избегнете Шкендија во баражот оти Албанците се многу заебани гледајте да ги вратете во втора лига да останат таму.А здравје до година со новиот најавуван спонзор од Египет да гледаме силен Пелистер..:salut:

Ajde srekno utre so napredok druze..i pratete gi 2 liga!

abe kakvo ispaganje,ajde pozitivno mislnje tamu!!Ako ne ispadnete direktno,ke ja skinete skendija,osven ako ne ja prodadat vasite!Podobri ste od niv...

Како што тргнала работата излеа ќе играте со слога заш шкендија ги стига,а слога има многу послаб тим од шкендија таке да не би требало да имате проблем со нив:helou:

Abe denes paga Napredok, a za baranz koj so saka neka bidi:smir:

45minuta PELISTER-NAPREDOK 2-1
PELISTER IGRA SO CRVEN NA RISTESKI20'
STRELCI:LEVKOV22'PEN,GLAVEVSKI24',JANDRIC29'

Со црвен од 20 мин. сте тепале браво браво:aplauz::aplauz:

Победа денес, можи и најбитна во целата сезона. Ако има до крај добар расплет на настаните, можи и да ја одбегниме Шкендија.

Bravos za momcite izigraja super denes,sega samo da ni padni polesen protivnik vo barazot,a mozno e i da se nadevame deka ke go preskoknime i barazot:smir:

:)..odma porasbnaa apetitite:)

ne bev vcera na utakmica ama mi kazaja deka i so crven so igravme trebale napredok da primat use 2-3 parcinja:smir:vaka sea barem se kurtulivme od direk ispaganje

Back
На врв Bottom