Од кај знајш дека е битолското ко не си од Битола.Битолското е тоа ама со овие што го водат клубот ништо чудно за жал да завршиме и како ФК Победа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кај знајш дека е битолското ко не си од Битола.Битолското е тоа ама со овие што го водат клубот ништо чудно за жал да завршиме и како ФК Победа.
ne e ama sakaОд кај знајш дека е битолското ко не си од Битола.

Од кај знајш дека е битолското ко не си од Битола.
Како знајте дека не сум мене тоа ме интересира? Вошкари.ne e ama saka
eve eden poz od mene do nego
![]()
voskari doma na tvojte kopilj edenКако знајте дека не сум мене тоа ме интересира? Вошкари.
Мајкати ни кажа вчера вечерКако знајте дека не сум мене тоа ме интересира? Вошкари.
Ти викам ако влезиме прва лига оваа година со ваква структура општинско-партиско-роднинска дека пак ќе отпадниме за макс 2 сезони.brat majtap prajs ? vo ova liga ke se borime za opstanok i ke otpadnime ?
abe luge 1vo kolo e uste 30 ima za igranje
stalno nekako ne realni ockeuvanja imame ta fudbal ta rakomet vo red jasno imame visoki budzeti ama ko nebare drugite taka igrat za ljubov bez pari
vcera nez koj dozvoli onde fudbal da se igra ne baram izgovori ama ne smeese da se igra utakmica
i pokraj losio teren edna da vlezese od sansite na minceto ili sime ke zavrsese 4-0 pa realno kamjani 30 dodavajna nemaja ednostavno kaj nas potfrli realizacijata e to e to
prvo kolo e be luge prvo kolo
А шо мислиш брат второ коло ќе биди поарно и трето ,четврто коло итн...brat majtap prajs ? vo ova liga ke se borime za opstanok i ke otpadnime ?
abe luge 1vo kolo e uste 30 ima za igranje
stalno nekako ne realni ockeuvanja imame ta fudbal ta rakomet vo red jasno imame visoki budzeti ama ko nebare drugite taka igrat za ljubov bez pari
vcera nez koj dozvoli onde fudbal da se igra ne baram izgovori ama ne smeese da se igra utakmica
i pokraj losio teren edna da vlezese od sansite na minceto ili sime ke zavrsese 4-0 pa realno kamjani 30 dodavajna nemaja ednostavno kaj nas potfrli realizacijata e to e to
prvo kolo e be luge prvo kolo
немој да ги исклучувате телефоните и да не кревате да се криете ќе ве ебам за пример оти треба револуција да креваме и да се вратиме експресно во прва лига милим ичи силум!matej vcera mi rece arno mu se praj neka gleda na tvА баш ми е болка реков таман со Брера ќе гледам прв пат вечерна утакмица под Тумбе Кафе во живо ама јбг нече карта поштеног човека кој е за на сладолед од Среда се гледаме низ Корзо и на тренинг се разбира
hahahh
abe ne drapaj sabjaСакав да искоментирам дека ептен се залетавте пред дуелот со Камењане (Камењане се тие, на нивен јазик си ги прекрстуваат тимовите, а нашите акрепи од новинари ја користат албанската транскрипција), ама ај викам @Goran Bt да не ме распне тука
Јас очекував дури и да изгубите. Камењане има солиден тим и таквите тимови кои немаат што да загубат, имаат редовни финансии, немаат притисок од публика, секогаш се најопасни. Особено во првите кола. Овие селски албански клубови играат премотивирано против Вардар и Пелистер, секогаш ни кинат бодови на наши терени.
Јас дури очекувам да се борат за бараж (ќе речев и за прва лига, ама сепак ФФМ си има свои фаворити во вас и Охрид) според составот. Ги занемарувате тие помлади албански играчи што не се звучни имиња. Ние веќе со години не вадиме солидни младинци ко за втора лига или средина на прва лига, уште се шлепаме на имиња кои се 30+ и играат на стара слава. Ни мотивација имаат, ни бутур, играат кај тој што ќе им даде пари, а ако згора на тоа се дома, уште поубаво.
За разлика од нас, кај нив селата се живи и уште вадат деца што ќе ораат по терен и ќе бидат барем со квалитет за втора половина на прва лига.
И покрај нерешеното, мислам дека би требало да истуркате до крај до едно од првите две места. Не знам Брера и Работнички какви амбиции ќе имаат, затоа што може да поматат сметки и со вакви состави. Како и да е, далеку од тоа дека изгазите се', ќе биде тешко мачење особено што екипите ќе ви играат мотивирано против вас.
Не бе таман работа тебе да рапснам и линчовам ти си наш чоек домашно животно толку години на форумот те осеќам за наш вкрај жими се можиш се по сакаш да речиш друго не знам оти не ме научивте до сега јас цело време провоцирам само да има дебата и за тоа сум на форумот секој да пиши мислење без разлика дали се сложуваме важно е да се дебатира плус ако пиши скопјанец за Пелистер и фи прати тоа е плус трето јас цело време провоцирам и давам различно мислење за да ги мотивирам нашите оти го читаат форумот дали фудбалери дали стручен штаб или управа да видат друго мислење па некпј че кажи и предолог некој ќе се скецира за еден пост се уназад пример јас пишам години за џабе зеде william tell пред месец дена напиша пост се шо треба од А до Ш шо знам интересни мислења од други имаше не мора да збораме за стручност кој шо како требало кој сака шо сака нека пиши критика тоа шо е за кудење и фалење тоа шо е за малки фалење работата е да се пиши држи темата жива и да се искористи нешто од пишаното во клубот без разлика дали некој греши или е во право нека си кажи кој шо сака па така и јас некогаш претерувам но со најдобра намера да фи испровпцирам за инаетам да ми докажат и покажам дека грешам не дека ги неќам ги плукам некогаш но мора да се извади и тоа лошото за да излези арното шо значи само дебата му е мајката но издржана а не една реченица ко онај преѓе да сме завршиле како Победа демек паметен кажа една реченица кажи за пи како Победа пиши нешто а не само да се плука а нема шанси да збориме како Победа дури има Чкембари роа е разликата меѓу нас и другите нејсе пиши си ќелав иако знам колку се јаки другите мора така да пишам да вршам притисок дека без пораз да ја завршиме сезоната да се ина цел да сњ притиснат малку да се знај на шо сме некогаш топло некогаш ладно мора така за да се извлечи максимум со критика а прв ди за пишаното јас знам и претпоставувам шо ќе биди со Брера но не пишам тоа туку гледам да ги мотивира а не реалната слика ори можи и да падниме да се разочараме за роа некогаш ќе ги креваме некогаш ќе ги плукаме и така дури не се напрај резултат по треба шо значи пиши ич кур да не тие чуе а пишав поназад и јас дека башка се шокојте како создадени за фудбал за разлика од нас ние сме за ракомет за некпј по нежен спорт шо знам ѓупците за бокс скопјаните за баскет итн...но за тоа можеше печени деца да се бараат од Прилеп или Струмица за кај нас во школата но тоа е веќе друг муабет .Сакав да искоментирам дека ептен се залетавте пред дуелот со Камењане (Камењане се тие, на нивен јазик си ги прекрстуваат тимовите, а нашите акрепи од новинари ја користат албанската транскрипција), ама ај викам @Goran Bt да не ме распне тука
Јас очекував дури и да изгубите. Камењане има солиден тим и таквите тимови кои немаат што да загубат, имаат редовни финансии, немаат притисок од публика, секогаш се најопасни. Особено во првите кола. Овие селски албански клубови играат премотивирано против Вардар и Пелистер, секогаш ни кинат бодови на наши терени.
Јас дури очекувам да се борат за бараж (ќе речев и за прва лига, ама сепак ФФМ си има свои фаворити во вас и Охрид) според составот. Ги занемарувате тие помлади албански играчи што не се звучни имиња. Ние веќе со години не вадиме солидни младинци ко за втора лига или средина на прва лига, уште се шлепаме на имиња кои се 30+ и играат на стара слава. Ни мотивација имаат, ни бутур, играат кај тој што ќе им даде пари, а ако згора на тоа се дома, уште поубаво.
За разлика од нас, кај нив селата се живи и уште вадат деца што ќе ораат по терен и ќе бидат барем со квалитет за втора половина на прва лига.
И покрај нерешеното, мислам дека би требало да истуркате до крај до едно од првите две места. Не знам Брера и Работнички какви амбиции ќе имаат, затоа што може да поматат сметки и со вакви состави. Како и да е, далеку од тоа дека изгазите се', ќе биде тешко мачење особено што екипите ќе ви играат мотивирано против вас.