Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Страм да вие од прв до последен а најмногу на тренерот кој можи е професор за теорија но тренер никогаш нема да биди оти треба срце ,мадиња и доблест да се признај грешката а тој првично го згреши почетниот состав после начисто се изгуби со измените не се знаеше кој шо и каде игра хаос исто пишавме за дел од ланските играчи шо ги зедовме шо не ви беше јасно ако чинија ќе одеа на друго место а не вака ме можат да одат цело време велиме фалат играчи не ги бараме за дома ги бараме за Пелистер утре ако си замини тренерот и го земи и единствениот напаѓач кој ќе игра после или не дај боже се повреди истите грешки како лани и рачунајте денес на домашен терен со наше судење ама шо ќе беше во гости и со контра судење дај не не мачете кој можи нека игра кој не нека си ја заврши кариерата ова нема смисла секоја гпдина иста приказна ко ќе јадиме лајна синкир за лошо ви велиме а вие пак со глата во ѕид далеку сте вие сите од фудбал не ффм не партија не пари се е џабе од исти грешки како лани самобендисаност и его море треба трчање о гаџот потење план Б па план Ц а не ај едно две ќе паднеме за пенал страмота за сите гледачи и навивачи берете ум да не берите заби! Ова е Пелистер и Битола не некоја вукојебина!

Ќе влезиме милум или силум но ова е резил и убав шамар за тие од управата и стручниот штаб а играчите се гледа дека пола кур ги боли за тоа јадам лајна цело време играчи и пред се инфраструктура барем ќе остани како стадион другото се виде од стручњаците наши и легенди и сите шо се пробаа гпдони уназад абе еднаш за нешто да послушаа барем да не мо беше криво шо луѓе се овие сите упм

Колку и да сака човек да кажи нешто позитивно околу клубот... Едноставно нема.

Не можи клубот да не се прашва околу тоа дали смее или не смее концерти да се прават на стадион, не е ова ливада па ајде уште со кросој трки шо не организираја. Се сеќавам на Маракана му дадоја на Аца Лукас 2013та концерт да прај и после то теренот беше во слична состојба, на крај нови бусени трева турија оти ништо не бидна од таа шо беше... Од тогаш концерт на стадион јок, никој не му падна на памет пак да ја напрај истата глупост.
Не сум експерт ама уште 5 години да ја наводнуват, тешко дека нешто ќе опрат овде, особено двата шеснајстерци се суви барут. Едноставно немаме ние капацитет за да нешто организираме а то а нема вакви последици, сигурен сум дека на ниеден од тие шо се одговорни таму не му падна на памет абе да не си еби мајката теренот со овие мушамите шо ги постеливме и три дена изгоре се под нив. Сега сакале неќеле треба да ги молиме ФФМ дека сме абдали за факинг концерт да треба тревата да ни ја менват...

Околу тимот... Една светла точка да има ќе речиш ајде има некоја надеж, потенцијал некој. Ништо. Камјане ни изигра школска контра 30та минута а нашите уморни беа не можеа да се вратат. Пеналот и то кузнај колку беше пенал да бидиме реални. И капак, таа последната шанса ако го даеја голот ќе беше ептен циркуз.

Не ми се допадна ни тренер, ни играчи кога носеа, ништо. Не сакав да зборам оти одма овде во транс паѓаат луѓе дека не смеј да се критикува, еве го резултатот. Ај шо ниеден играч не прај разлика, тие помладите реално никаква перспектива не видов, никој ни да истрча или да додај 2-3 пати прецизно цела утакмица. Тие шо треба да се носители на играта, не можат ни да одат веќе, стојат на теренот само а платени се небаре Швајцарија сме ние.
Тактиката, вчера да се собереа овие сите од различни градој, поарно ќе ги спремеше Џате него овој цело лето шо имаше. Корнер имаме ние, наместо шанса за да се нафрли, некоја гужва... То опасност е дека никој не можи да дошутни до голот, одма контра ни трчат.

Сума сумарум, и втора лига ни е некој плафон спрема тоа каква екипа имаме и како играме.

барем уште 5-6 играчи да имавме како Петелот ќе беше друга приказна ,значи стварно алал да му е колку се залага,гази на топка,не остава лесно никој да помини,бара топка и осеќа одговорност во играта,не знам како не игра прва лига

стефан најлош од повозрасните,можеби не е за позиција понапред каде треба да истрча на фор,не додаде ниту топка асолна

минчето апсолутно ништо не покажа,ќе го споредам со мрмачот кој откако влезе направи неколку продори од страна,очекувано е од минчето на таа позиција да држи 2-3 одбранбени на него да повлекува цело време,многу слаба соработка со левиот бек

капсаров заеба за голот,кога цел тим е излезен да врши притисок не може да ја држиш топката,му ја зедоја и контра гол.......се трудеше дечкото,пробуваше ама буквално ништо не му поаѓаше од нога

оцко си одеше само во негов стил,но ништо не успеа вечерва,цело време петелот го покриваше

крстевски воопшто не се снајде на десен бек дечкото и подобро повеќе да не го стави таму,има талент за понапред,нека биди замена,ама повеќе ова да не го гледаме,стварно се посрами вечерва

тетовци беа дрва,овие ако не можиме да ги победиме,не знам како тоа сигурно ќе сме влезеле прва лига

на теренот ни Т од трева,од тука можеше да се види невообичаени отскокнувања на топката,лоша контрола на топката,како и при местење за шут така и при кратки брзи додавања

не знам како е со преодниот рок,ама барем подобар голман,десен бек и уште еден ефикасен напаѓач и те како ќе бидат потребни од виденото вечерва,нормално ако се очекува останатите заради искуството и квалитетот подобро да се воиграат и да стекнат подобра тимска форма и игра

Незнам шо да пишам попара , него кој е онај голманот кај нас ова ај напред што се згреши ова назад е чист голмански гол .

За теренот ќе го средеја :))) него некој пиша погоре базен на децата исто наместил и кога тргна на страна базенот малце со цревото и позелене тревата.

Изгледа и овие со концертот исто мислеа , како и да е во втора лига не треба на тој стадион да играт , да му прајме забава на екипи како ови камјане / мамјане.

Тренерот е само филозоф мислам уште неколку кола и толку ќе биди и со него.

Инаку не сме спремни ние за прва лига незнам шо си прајте филмој и да влезиме наредна одма ќе испадниме.

Не е само играчи туку и играта денес не се знаеше кој шо прај ти на оние копита високи од камјане цело време да му играш на нафрлени топки и само да креваш раце да бараш фаул или пенал треба да тие летната чафката а нема ВАР никој не застана на страна или во офсајд да продираат дупи пас на страна крило бек вишок да напрајш влезиш во 15 па и удар од далечина ние цело време пробваме на наречена синкир Крауч го имаме во нападот а не Симе и Минчето на подготвителните играме висок пресинг со секој да си знај место 4,2,2,1,1 денес игра 4.3.3. плус на нафрлени топки и реков грешките ќе се бројат не кој колку шо напрајл денес една грешка контра и толку рековме уназад сите вака ќе играат против нас не се будали фудбал да играат ќе стојат и чекаат грепка и контра а одбраната наша шо спора од средниот ред не можеше Киро да оди шо измени напрај стручњакот и сам тој не знај тешко е под притисок и тренер на Пелистер во Битола мора да се пибеди а требаше и изјави да дат тој или капитенот барем да се извинат за лошиот старт на сите гледачи и навивачи а не да се кријат голмани ни се деца со први минути бекојте исто први минути или прв пат да играат како бекој штоперите спори и без кондиција средина многу се тројца не смеј ни да помисли друг пат да уграаѕ заедно оцко и стефан едниот ај некако ама двата заедно на ништо не личи туку кој е резерва освен децата за шо го зедоа Пепе ако денес не го каде на 3-0 и јас можам да влезам колку само фалат играчи но тие ја згрешија со првите потписи среќа на крајот со петелот и капсаров ами симе ако се повреди како лани мирко кој ќе игра а за физичката спрема не знам шо да речам освен дека кондиционо тренер има некој јак чоек во партија или општина ова е мајтап шо ни се дешава години и пак че речам за се е крив тренерот и прецедателот шо му дадоја одврзани раце сам да си носи играчи и се сам да си прај не можи еден чоек да е попаметен од десет но тоа е мора така да биди за да не се налутат од ффм еј до кај стигнавме секоја година по лошо и по лошо само нерви си клаваме а овие сите плата гледаат да земат и курот ги боли после ќе гледаат да бидат управа море стапот ќотек само бркање сите оти немаат осет а за теренот некој треба кривично да одговара ичи да си плати оштета но кај нас се поминва такс не казнето тие знамето името го сменаа никој за ништо не се збуни сега за теренот или за фудбалот и да земат играчи но гледајќи дека не признава грешка и со измените овај ќе тера пак исто и по негово а димитар ќе биди слеп послушник негов ко нема друго во управа и спортски директор ќе ни продава фудбал Борче Христов а колку надеж имав и во него упм мислев во купот ќе заеби тој уште сега се посра прво коло ај можи ќе се свестат сега оти брерра се опасни децата плус наумчевски и жоглев трчаат сите таму поќе од овие денес факинг камјане собрани по тебе по мене еј нека си удрат сите по една клоца прво од Арачиново сега и од камјане два пати љупче ги прај мајмуни нека закачат копачките нека не се срамат имале кариера секоја чест но толку од вас се виде уште лани зедоа овие дома ни удрија шамар резил шо луѓе се овие ќе земам бе со нож ќе го манам со заби ќе го јадам дрес ќе му искинам се ќе напрам да победам и гол да не примнам овие дремат и чекаат пенал страмота само плата да земат кур ги боли за Пелистер пички нека си ја земат сликата од денес и од таа на арачиново од баражот и да си ја клат во совлекувална да ја гледаат пред секој тренинг и утакмица да гледаат пи се деси за никогаш да не се повтори и без пораз да влезиме во прва лига и тогаш пак уште една метла и чистка оти не ја завршија работата од лани па сега продолжи приказната и сериозно треба некој Поп да се викни ова е лудо шо ни се дешава ако се е средено има пари нема успеси ако нема пари се игра со срце но умре и то време оти пепел ја напрај и школата важно да се учествува и искуство за резултати ќе почекаме други времиња и зедоа пријателска во Грција Пточемаида со Вардар синкир не можеја Битола или скопје ај другиот пат во Драч да си дочекаме или Банско онде еден ако има салам јас ја
Автоматски споено мислење:

Незнам шо да пишам попара , него кој е онај голманот кај нас ова ај напред што се згреши ова назад е чист голмански гол .

За теренот ќе го средеја :))) него некој пиша погоре базен на децата исто наместил и кога тргна на страна базенот малце со цревото и позелене тревата.

Изгледа и овие со концертот исто мислеа , како и да е во втора лига не треба на тој стадион да играт , да му прајме забава на екипи како ови камјане / мамјане.

Инаку не сме спремни ние за прва лига незнам шо си прајте филмој и да влезиме наредна одма ќе испадниме.
Епа тоа беше прашањето ете ќе влезиме ќе не пикнат на сила нешто ќе изиграме ѓо после кој прва лига кој можи да игра освен минечто и петелот можи симе резерва кој друг ? Ама важно ги зедоа овај онај пи тебе по мене сега ќе плачат и ќе се кријат како пичка под кошула и после Горан не знам Зоран е крив оти тие требало да превземат одговонст оти лани се мешале поќе луѓе сега требало само стручњакот се сам да кажи а клубот не е приватен туку е наш мој и твој на сите е ај сега најди нзс шо после средно кај ќе одиме пак основно во 2лига си прат забава кој че стигни со клубот од пред легендите па сите навака, за тоа барме услови и некој да се најди да го купи да има шо ама ако продолжат вака и стадионот ќе го сјебат односно теренот и тоа ќе нема со шо да лажиме пари
Автоматски споено мислење:

Зедоа ги избркаја тие на пеце братму на ѓоко детето на кашето синот на тони наванчо зетето сега пак иста приказна на тој од ффм на тренерот синот на комесарот синот на секретарот синот шо е работаѕа од 400 деца само на овие синојте зетојте знаат фудбал а ние секоја година сме де прва две втора лига мора сите бркање треба шо е работата само десет фамилии играѕа фудбал другите за куро здравје одат на тренинзи море школата треба прво сите бркање после во прв тим не овај на онај детето ќе се најди нека зема некој динар до кога вака пичкави матер а еве еден не можи гла да крени кариера да напрај на страна или во лигата со сила убајна не бива и со тато мама со пријатели фудбалот е јавна работа се се гледа и резултатите се најважни се друго е лага и превара !
Жими се ќе пишам лото ќе фатам о го купам клубот сите ќе ги избркам еден нема да остани ни пашето пти дресој продаваше на криле мадле чоек нема таму да остани оти овие немаат осет и страм лице нешто да си го клат прстот на глава туку само дај дај дури си таму земаш пари се мед и млеко само оправдање ко ќе си заминиш дрва и камења а ко ќе нема каде пак назад во Пелистер гниди гнидосани за 100 евра сите не преддпја сега пуфки ќе продаваатсам8 ќотек и бркање ме само во клубот исто е во цела ебана држава таткому доктор и тој доктор таткому судија и овај судија или адвокат се по фамиљаено стебло само исти луѓе со плава крв мора да наследат функции од сфрј до ден денес удбаши кодоши и комуњари сега преправени во големи вмро овци и патриоти се да ви ебам на сите педерии барем од господ да се плашевте ама нема кај вас ништо емпатија сите сте само да земите не знајте како е да дајте гниди и пизајзли партиски од едните и другите па и третите умот вие само за јадење оиење и да е ебете за ништо друго не ви служи и тек тука некој по гнасен да укради нешто но убо рече еден во темата за рк Пелистер се е џабе збораме и плукаме утре пак истите сите ќе ги гласате кој фатен кој од шо мора е тоа е се во севереџистан па Битола и Пелистер

А рачунајте овие сега звездите ќе бидат за година две легенди и управа во клубот за тоа само ќотек пола да јадат од тоа шо ние јадевме во Прилеп,Кичево и Скопје и тие ќе знаат како боли секој пораз на Пелистер а не вака да се понашаат само за пари ебати играчите со р8днини и пријатели непотизам цели кариери ги поминаа во други клубој сега тука ќе се шлепаат шо ќе остани од нив знаат ичи не знаат Киро црвениот со апоел кице утакмиците шо ги даде за силекс и работнички стефан за вардар и таму Кипар минечто за струмичани симе ништо кај нас кој има да не зборам некој мирко исто ма страна и голот за ѓорче кпј фиката една против нас за Брегалница ко играше исто и Мане кој друг Мацата и Владица да не ги споменувам кон љамче голот против нас со Тиквеш Пепе не памтам нешто ако изигра за металург и вардар кој кажете да одиме уназад ванчо за силекс тони во ханза и растот еден слободен против вардар имаше само митко ништо на звезда дербито и овиедо кпј друг бруно купојте со башкими таму милано ко сум кај албанските екипи кашето за слога ќе зборам некој сите кумови и девери со утакмици против Пелистер или за други клубови кпј ќе остани запаметен дека дал нешто за Пелистер еве ќе ви кажам НИКОЈ и ништо сите само зеле од Пелистер кој поќе кој по малку зијан никој не заминал освен нас будалите шо се ебаваат со години и после ќе дојди курсеви мадле ќе ни продава фудбал море сиктер еден да не видам страм да вие години го збораме миранда еј ѓуптниот и двата купа едниот поклон другиот договорен а вие сите другите сто пати се пробавте во и околу Пелистер и ништо не напрајвте страм и арам да вие од прв до последен плус еден куп наместени утакмици поклони до 1991 ќе ви ги извадам сите една по една глупост партали парталосани 80 гпдини клубот не можите титула да земите а зедоа клубој со пет гпдини десет години шо постоеја о ние постоиме само заради Чкембари не заради тн легенди и звезди карта немаат платено дојдено некој да ги гледа ако не се во клубот а не нешто поќе и сега ќе се лутат море вие не треба на стадион да имате пристап а не уште налутени увредени пичка ви матер на сите губите од Арачиново и не можите да го победите Камјане одете фрлете се во Драгорот зошто сте живи 66 души море 166 да биди џабе оти вас не ве боли како нас никогаш нема да разберите дури не дојдите на секое гостување со автобусот со свој пари да одиш по сите села и градови со години за џабе да јадиш ќотек казни уцени и закни за клубот крв шроплукавмр со години за Пелисѕер и стадионот море ребаланси море молење колење секаде кај шо треба и не треба а овие сите си играат кур со нас само ќотек и не како вас да одиш за плата море премии па припреми триста чуда карантини ручеци за шо за ништо паразити ко че ми текни само колку викенди се фрлени за Пелистер ми иди да го запалам стадионот и сите да бидат во него од ништо шо не слушаат и не поштуваат пички смрдени само да дат 100% никој ен бара ништо друго и да изгубиш не е крај на светот но да стојш односно да не можиш да стојш а уште си во игра никогаш па ни тогаш нема да се прифати едно две толку можевме ако ненможите одете во кромберт да видите како се вадат пари и после со нас на гостување на утакмица па да прајме муабет колку го сакате сите вие Пелистер и да мериме курој а до тогаш сите две или три подолу оти че јадите ќотек и че видите бркани низ Корзо друго чаре нема со убо се виде ќе треба со лошо со сите пизајзли имате среќа денес не бев таму инаку ќе влезев ќе ве задавев полн копот 90 минути поддршка без никаков проблем и на крајот пак иста приказна како лани ни осет ни ништо

Последно уредено:
Дечки ви пуштам неколку видеа да видите како се обновуват тревниците на светските стадиони после одржување на некој поголем настан од светски размери, конкретно Амстердам Арена, видеото со Сантијаго Бернабе не го гледајте хахах надреално е:)

Дечки ви пуштам неколку видеа да видите како се обновуват тревниците на светските стадиони после одржување на некој поголем настан од светски размери, конкретно Амстердам Арена, видеото со Сантијаго Бернабе не го гледајте хахах надреално е:)

ova e naucna fantastika za vo mkd pobrzo sampioni ke stanime od kolku ova da go izvedat

A

A koja ekipa so ke vlezi od vtora liga e spremna za prva liga,pola prva liga ne se znaese dali ke pocnat,od vtoro kolo pocnaa da potpisvat igraci,sigurno dve ekipi uste od 10-to kolo ke gi izgubat site ambicii I ke igrata rekreativno do krajot na prvenstvoto.Cel mak fudbal otide u kurac

Posto kupiv 3 dresa i 2 sezonski i bes razlika kolku ke odam ke si kazam deka prvo terenot bese niva orana i spremna za zemjodelije jas neznam koj normalen tamu go praj to od politicarite ne ocekuvam da ima takvi tie se samo za pari i nisto drugo ama tolku vo klubot nema luge so razum dekso dimsata so prat so dozvolvat vakvo nesto sram i aram za nas bitolcani konzulite na vakov stadion da igraeme pa i peta liga da sme nie sme konzuli i tocka. Igracite katastrofa samo toj petelot i mince dobri drugite nula golema ogromna nula tie reprezentativcite da si odat doma pa mirko bosko kerim petko se izmisleni za niv na onie treba odma da mu se skini dogovorot isto i trenerot pogresi skros si igra igraci kako toj leviot bek zabegan sigurno od doma go racunat za isceznat a toj vo pelister isto i toj osmicata pa i toj kako rafinja so go pretstavi deksot ne se dostojni za pelister imav verba vo ova uprava i trener ama izgleda ista pesna drug izveduvac kamenjani da nemozime da gi pobedime a treba da se vratime neka se obesat site ili pak ke vervame deka mesar ke ne spasva cekam dekso sliki da klaj za da si smenam profilna od eden igrac vcera najak so bese nevidliv na terenot a naj platen pozdrav braka ckembari i dekso da objavi upraven odbor ako smej

koja ekipa so ke vlezi od vtora liga e spremna za prva liga,pola prva liga ne se znaese dali ke pocnat,od vtoro kolo pocnaa da potpisvat igraci,sigurno dve ekipi uste od 10-to kolo ke gi izgubat site ambicii I ke igrata rekreativno do krajot na prvenstvoto.Cel mak fudbal otide u kurac
Играчки 80% од екипите ќе најдат играчи со вредност шо ќе гризат поќе од нашите. Како можи бе со над 1м евра буџет едно засилување не погодат бе ало дали има некој нормален во овај градот едни Камјани фудбал ни продават 50 жители шо нема то селото.

Пари имат незнат како со нив, ко зборавме за Борче дека е пиун на ФФМ и цел живот се шлепа на една помочана сезона со Борец ние бевме тие шо плукале тука ништо не ни чинело, оти ете ако го исплукам Борче можи мене ќе ме клат таму па зато пишам, бог да чува.

Секој еден навивач треба да се срами за вчерашната утакмица и онај пенал свирнат и то стрим шо имаше беше срамота да свирни ама толку сме отепани шо мораше да има таква бламажа. Ко ќе нема стрим има по 3 пенали да ни свират и црвени за противниците бетер од Вардар, а со овај буџет треба лагано да се прошетат, а не друг да му ја брка работата.

Играчки 80% од екипите ќе најдат играчи со вредност шо ќе гризат поќе од нашите. Како можи бе со над 1м евра буџет едно засилување не погодат бе ало дали има некој нормален во овај градот едни Камјани фудбал ни продават 50 жители шо нема то селото.

Пари имат незнат како со нив, ко зборавме за Борче дека е пиун на ФФМ и цел живот се шлепа на една помочана сезона со Борец ние бевме тие шо плукале тука ништо не ни чинело, оти ете ако го исплукам Борче можи мене ќе ме клат таму па зато пишам, бог да чува.

Секој еден навивач треба да се срами за вчерашната утакмица и онај пенал свирнат и то стрим шо имаше беше срамота да свирни ама толку сме отепани шо мораше да има таква бламажа. Ко ќе нема стрим има по 3 пенали да ни свират и црвени за противниците бетер од Вардар, а со овај буџет треба лагано да се прошетат, а не друг да му ја брка работата.
Se slagam,nie ne sme Miravci za da ni pomagaat sudiite,ednostavno ne e nas stil.
Aj so nemozeja da gi pogodat strancite ama domasnite igraci nemie jasno kako gi promasija.Zato e potrebno posvetena uprava koja ke prati igraci I vo 2-ra I 3-ta liga koga ke go donesi stvarono da bidi zasiluvane a ne poslabi od nasite

A

A koja ekipa so ke vlezi od vtora liga e spremna za prva liga,pola prva liga ne se znaese dali ke pocnat,od vtoro kolo pocnaa da potpisvat igraci,sigurno dve ekipi uste od 10-to kolo ke gi izgubat site ambicii I ke igrata rekreativno do krajot na prvenstvoto.Cel mak fudbal otide u kurac
И лани не се знаеше сите дали ќе почнат па ние отпаднавме во солиден буџет.
Ти викам организациски не сме спремни , пак ќе потрошат над милион евра и ќе се борат за опстанок и ќе испаднат.

Дури не се смени од корен све во клубот ова е максимумот.

Ми помина нервата од вчера но уште ме маваат флешој дека вчера беше исто како на баражот со арачиново.
Тренерот ако не се врати на формацијата шо ја играше и ако не земат уште играчи ќе бидиме резил.
Цело време гледам да не пишам имиња но мора некој работи да се кажат во лице за да се смени работата и крај краева не треба јас да пишам има таму стручњаци шо поќе знаат гледаат од мене и сите шо беа на трибина.Мора пак некоја шок терапија дури има време да не се лажиме нема кој или ффм ќе не турни ако не си ја завршиме сами работата пример како лани со Тиквеш во Кавадарци.
Само едно прашање си поставувам цело време шо ќе се десеше ако не дојдеше петелот дали се свесни дека пците до маст немаше да не јадат а овие напред ги изгубиме заради другите а тие назад поарно да не велам сите се знаат гледаат и пак се тера по старо.Зошто ?
Брера иди со младинска екипа шо лани немаше ни еден пораз во лигата плус два тројца по искусни ќе биди дупло по тешка од вчера овие Кажјане немаше шо да не изненадат и така беше седеја назад и чекаа контра но децата на Брера се допло по брзи од овие вчера и сите се фудбалски образовани играат фудбал и се компактни цела година две уназад играат истите се знаат кој кај се ако не смениме нешто во одбраната на штопери и бекој ќе го јадиме пак стапот
Ме плаши шо уште не почнати не дај боже да загубиме бодој на следните утакмици ќе биди крвој до последно коло поради нашата самобендисаност
Решение плус играчи оваа недела и некоја тим билдинг забава малки да се растерети тимот и се разбира пред се измени во составот ако не ништо не не спасва
Грешката се напрај на почетокот сега треба спасување тоа шо можи да се спаси и угасни пожарот оти Битола е тешка средина после и мурињо да дојди и кејн е џабе ако тргни колата низ брдо
А најмногу ми е ќеиф шо сите пишете нека има различно мислење можи некој е во право ете сите читаат можи нешто ќе прифатат ќе сменат дури има време
Редовно ги гледам сите утакмици од 1999 и тие не нет по два пати убавезно но ете баражот уште не можам да го пуштам исто и вчерашната утакмица сигирно нема да ја гледам до толку беше лошо ако на некој не му е јасно шо се деси

ќе се борат за опстанок и ќе испаднат.
brat majtap prajs ? vo ova liga ke se borime za opstanok i ke otpadnime ?
abe luge 1vo kolo e uste 30 ima za igranje
stalno nekako ne realni ockeuvanja imame ta fudbal ta rakomet vo red jasno imame visoki budzeti ama ko nebare drugite taka igrat za ljubov bez pari
vcera nez koj dozvoli onde fudbal da se igra ne baram izgovori ama ne smeese da se igra utakmica
i pokraj losio teren edna da vlezese od sansite na minceto ili sime ke zavrsese 4-0 pa realno kamjani 30 dodavajna nemaja ednostavno kaj nas potfrli realizacijata e to e to
prvo kolo e be luge prvo kolo

brat majtap prajs ? vo ova liga ke se borime za opstanok i ke otpadnime ?
abe luge 1vo kolo e uste 30 ima za igranje
stalno nekako ne realni ockeuvanja imame ta fudbal ta rakomet vo red jasno imame visoki budzeti ama ko nebare drugite taka igrat za ljubov bez pari
vcera nez koj dozvoli onde fudbal da se igra ne baram izgovori ama ne smeese da se igra utakmica
i pokraj losio teren edna da vlezese od sansite na minceto ili sime ke zavrsese 4-0 pa realno kamjani 30 dodavajna nemaja ednostavno kaj nas potfrli realizacijata e to e to
prvo kolo e be luge prvo kolo
Битолското е тоа ама со овие што го водат клубот ништо чудно за жал да завршиме и како ФК Победа.

Back
На врв Bottom