Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Дојде пастирот во Битола и одма се разбудивте од зимскиот сон. :D

Шала на страна,читајќи го фан клубов човек добива впечаток дека имате тим составен од играчи кои што не знаат да одат, а на терен имате тим на исто рамниште со моменталниот лидер во првенството Вардар.Она што ви недостасува е искуството кај играчите и играчи кои што можат индивидуално да направат разлика на терен и да постигнат гол.Ова да го имавте денес не тепавте 100%, а ќе бевте и екипа која што до крајот ќе се бореше за излез во Европа.

^^^Ова и јас го мислев. Си реков сега ќе излезат играчиве ала Ударник Пирава и нема да знаат кај тераат. Дечкиве немаат искуство. Макар еден шпиц и лево крило напред назад што ќе трча искусни што се ќе им вршат работа на тимов. Денес не беа лоши незнам за минатите утакмици. Ваљда дека се под притисок. Не беа лоши денес.

дечките немаат искуство,ама ни вардар не е некоја тимски разиграна екипа која вези,фрлените пари воопшто не ги оправдуваат очекувањата,ќе се уверите за што зборувам наесен кога ќе почнат еврокуповите

и немојте да велите дека не ја “наредија“, на овој начин само се уништува спортот,не допринесува за напредок никаков

Шала на страна,читајќи го фан клубов човек добива впечаток дека имате тим составен од играчи кои што не знаат да одат, а на терен имате тим на исто рамниште со моменталниот лидер во првенството Вардар.

Па? Двете работи се точни. Не знаат да одат, а на равниште се на Вардар, затоа што и тие не знаат да одат. Што не е јасно?

Neka pocni Goko da pobeduva pa i da ne tepa na tribini prosteno ke mu e.

1962845_812255515515802_8185981816802050838_n.jpg

НЕКА ПАТАТ РУСИТЕ..:kuracc:
Нека му кисни..

Милош е најсветла точка во цела ситуација.
Ептен ме бендисва како доминира во шестнаесетикот.
Браво за дечкото ! (y)
И голот не беше негова вина. Тој спаси чист гол од зицер ситуција а одбраната спиеше и дозволи Ибричич да ни стегни гол . Да изгреагираја како шо треба , немаше да го примиме голот.
Ама тое ...
Се извади Ѓоко со ова утакмица. Си купи време копилето.
Му чадеше глата цело време. Ако изгубеа денес со голема разлика , цел притисок ќе паднеше врз него. Не дека нема да биди така и во иднина , ама ете му шанса да победат следно коло и барем малце од малце да ја попрат лошата слика шо ја остават во јавноста.

Еј тешете се вие барем знаете дека на игрчаите толку им сече, дека се инвалиди и т.н. Ама ние што ќе прајме не знам, не лажат вакви играчи, репрезентативци им фрлаат пари ко да играат во Бундеслига, а оно исти како вашите сакати само со малце поизвикани имиња.
А за Чкембари солидно навивање, само многу малце на трибина изгелдавте ко за 5 автобуси. А и на излегување од стадион, џаднарите не знам од која причина 3ца од Ебр му се пуштија на еден ваш и тоа јако, али се заглавија таму у ќоше едно кај капијата па убаво ги збуткаа тие 3цата додека им дојдат другарчињата на помош. Е сеа дали успеаа да го спасат дечкото да не го упасат не видов, прво успеаа вашите да го извлечат да го истуркаат по на средина у гужваа алма после коа им дојдоа другарчињата не видов што направија.

Немој да прочитам некој Ѓоко да почни да го брани :pos:
Ова шо ни го напраја на клубо 1000 душмани не можат.
Единствено дека против вардар е нерешеното, ништо друго.
Бош лига бе, нема да можам да се помирам во ваква лига да испадниме.

Последно уредено:
Немој да прочитам некој Ѓоко да почни да го брани :pos:
Ова шо ни го напраја на клубо 1000 душмани не можат.
Единствено дека против вардар е победата, ништо друго.
Бош лига бе, нема да можам да се помирам во ваква лига да испадниме.
Не победивте бе, нерешно заврши. :ROFLMAO:

И мене ова ми падна смешно, нерешено како победа во ЛШ, почнаа и селфиња да прават :icon_mrgr:
Ај честито победа :D

лол скрос сум се занесол. Така јако ми падна моментот а и со овај состав кој рачунаше и бод од вакво гостување.

Во кладилничарски жаргон кажано,денес Чкембари навивале за ДВОЈЧЕ :)
А за паролата со Самсон Кард,чиста глупост,да не речам љубомора :) Па кај вас кога излезе муабет дека некоја си гркиња сакала да го купи Пелистер,вие со раширени раце и нозе бевте спремни да го дочекате :)
Нема везеиначе дерби мртвило,како на трибина,посекако појќе и на терен :)
И честито ПОБЕДА :)

Абе Бацката можи не трча за време на утакмицата ама ко го даде голот, 90та шпринт 100 метри :D

Сега наредното коло мора да ги победиме Турново за да ги турниме под нас.

Back
На врв Bottom