Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
кој ја виде предизборната програма и да каже колку капитални проекти се предвидени за Битола ?? НИКОЛКУ , ЗИРО , НУЛ , ЗИП , 0

ама арно ни се прај ко сме тенеќиња дволични и злобни

ах се да му изнаебам на овие лопужите, на ден на дерби без еуфорија станвам.
ако ама, денес Вардар, ќе го ебиме, ќе го ебиме.:D

Му е гајле на Грујо за Битола,ако имаше малку грижа за Битола немаше да му дава трет мандат на очувот на градот(името нејќам да му го спомнам појќе):mad:...
Во ова се гледа колку мисли владата на Битола,и како не сакаат со ДЕЛА...
Ама Битола како Битола,овде живеа овчички и ќе си гласаат,гласаат,абе човечиња глупи...:гик:

Кога ќе видам на фејсбук овие партиските потрчковци како се расправаат ми иди да се отрујам..немаат никакви аргументи за Битола што е запустена и веднаш одговараат со "А СДСМ ко беше шо напраја":pos:...какви морони постојат не ми се верува,изгледа некој треба да му кажи дека Двојче и ВМРО 10 години владеат со Битола..и се расправаа колку народ имало вчера во спортската:pos:..јас да бев како нив барем ќе си ќутам,овие се резилат

Како без лев бек да играме цела утакмица.
Не отепаја по та страна , дури и голот го примивме по грешка од та страна.
Нападот умрен...
Ах Ѓоко жената да ти ја изнаебам , шо тим склопи копук еден.

2 додавања 45 минути неврзани, очобол. душата ме боли овај Пелситер да го гледам.

Голманот за разлика од Пашето ептен постабилен изгледа,инаку другото е чорба.МНогу слабо играме,алав да му е на Џокица каков тим спреми секоја чест :bravobe:

секое коло Пачата да брани за противничката екиппа да си става намерно по 3-4 гола само тоа ни е спасот

Томче е наше дете секогаш ни дава бодчиња :D
Ова е доказ дека со само едно две салам засилувања можевме да се бориме за горе на табелата во ова мизерна лига. Шо ни напрај Ѓоко тркало едно и сам не си свесен.

Оние копиљаците од МРТ ниеднаш во цела утакмица не ја свртија камерата накај Чкембарите.:mad:

Голманчето ви е најјако засилување. Прегледност, движење на гол, реакции...браос!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom