Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
gsU2OUV.png

Шта речи, коју поруку послат, коме? :facepalm:
Се лижи Декси кај Џоко...:pos:

на Бацката не ни одеше в гол топката - направи разлика

На ова фора стално победва тој со лајкојте:pos:
Да напрам анкета,кој е крив шо градо е срање и понудени одговори да се:
а.Зико-Лајк
б.Пастирот-Коментар
в.Двојче-Сподели
Мене најкрив ќе ме изват:pos:

На четири утакмици Џокица има само 1 бод од 12 можни и гол разлика 2:7 од кој едниот гол е од слободен, а другиот Пачата ја пушти. Играме нешто антифудбал накај очобол и обратно, имаме екипа полна со трупој шо немат никаква врска со фудбалот (со чест на исклучоци). Притоа сме 8ми, 7 бода пред нас е Металург, имаме речиси никакви шанси да избегниме бараж... И да се разбериме збораме за најпартал лигата во Европа, ако не и во светот да не заборајме и дека последно победивме пред 7 месеци речиси...
И овде некои ми го величаат Ѓоко :busi::facepalm:
Па према онаа плата шо ја зема за упола мене нека ме клаеа тренер ќе бев поуспешен, ама важно Џокица легендата го имаме ние држ ме Китан... :brlav:
Немам коментар искрено. Па и оние селфиња, радвања, урлања небаре ЛШ освоивме а ние од на лето ќе играме во втора лига.

Вчера татко ми ме праша шо бидна со тие бугарите лани шо играја... Едвај ми текна како се викаја, па од лани 4 стартни постави имаме сменето горе-долу... Да бевме ние нормален клуб (а не сме) сега од сите тие играчи ќе имавме 20тина шо ќе гризеа и ќе го остаеа Вардар со 10 бода разлика. А шо е уште потрагично шо ни ебан денар не зеде клубот за нив. Така е то кога сите влегват во клубот со цел да се обогатат и притоа да напрат спин дека тие се уствари добрите дечки.

:oftopik:
Ја најдов песната случајно и морам да ја спорелам со вас.Посветена верувале или не на нашиот мил очув на градот...:drk:

Владимир Талески - Двојче

Знаев дека ти е многу лошо
Кога те видов вчера во ќошо

Тебе ти пука секоја дамар
Уште боли вчерашниот шамар

Да имаше вчера нова сала
Битола ќе ти речеше едно фала

Остана сега обично Двојче
Миле ти рече е нема појче

Мисли му сега што те чека
Нема веќе постела мека

Немој да речиш некој ти кобел
Само ќе сркаш то што си дробел.[DOUBLEPOST=1427141662][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1427141698][/DOUBLEPOST]Ооооооооо го Е_ав Газетооооо[DOUBLEPOST=1427142995][/DOUBLEPOST]Абе Мишевски да не почнал да се дрогира :pos: :pos::pos:Со Шише Каменуван :vozbud: па и на Чкембарите :X3:
Со шише каменуван автобусот на „Чкембарите„ :tapp:

Последно уредено:
Се лижи Декси кај Џоко...:pos:
Не јади трици бе, прво не е од мене напишано, така да нареден пат, поарно прашајме од кој е напишано ќе ти кажам ко чоек, отколку да јадиш трици овде !

А, кој и да го напишал, и во ред е до негде, а ти или било кој ако мисли дека е поарен од Ѓоко или од било кој тренер до трета лига, нека оди и нека седни на клупа на било екипа, па да видиме дали е така лесно ДА СЕ ЈАДАТ ЛАЈНА ОД СТРАНА !

Не јади трици бе, прво не е од мене напишано, така да нареден пат, поарно прашајме од кој е напишано ќе ти кажам ко чоек, отколку да јадиш трици овде !

А, кој и да го напишал, и во ред е до негде, а ти или било кој ако мисли дека е поарен од Ѓоко или од било кој тренер до трета лига, нека оди и нека седни на клупа на било екипа, па да видиме дали е така лесно ДА СЕ ЈАДАТ ЛАЈНА ОД СТРАНА !
Прво вака не те личи да збораш пишиш со томасот без разлика што тој тоа што го пиша сите знајме дека мал мајтап на твоја сметка но не е страшно и болка за умирање за ти да се палиш како млад мајмун!
Друг пат ко ќе те изнервира некој на форумот прво изброј до десет па после пиши пост а плус ако се познаваш со него пиши му и ПП а не вака усте повеќе да се резилиш!
Не ми за томасот дали ќе ти се налути туку за тебе утре другиден пак вака ќе се испонашаш ќе те ишамари некој...
Шо се однесува за фудбалот скоро ништо не видов од трибина па само ќе речам дека останувам на моето дека нема да отпадниме и ѓоко да си остани ама да слуша ко ќе му велиме да бара шпиц итн...Како и за тоа местена е глупост најголема, па пачата се крстеше изјавуваше дека вардар бил негов тим се пееше против него па сега да ни ја пуштел жими курот овие од вардар не можат да го смислат Пелистер како и ѓоко кој на првиот негов натпревар имаше кавга со васоски сега тие еј бе вардар нас да ни ја пушти сред скопје па уште 90 минута... Нема врска се знај ние сме Битолчани ако губиме тркала сме ако земаме бод местена била или ни пуштале па за тоа ќе речам дај боже сите вака да ги местиме и да ни пуштаат натпревари!
Од тоа шо прашав што гледале на тв рекоа дека измените биле погодени децата играле со срце малку делеле љамче и биљали а за голманот се знај!
Исто може да споменам дека нашите играчи се радуваа како мали деца сосема заслужено па и да кажам дека дел од нив плачеја после поразот од работнички шо значи играат со срце значи не се ѕвезди и некој игралишта ама барем вчера се бореа што значи се да изгубат до крај ако играат со срце му се опростува!

Прво вака не те личи да збораш пишиш со томасот без разлика што тој тоа што го пиша сите знајме дека мал мајтап на твоја сметка но не е страшно и болка за умирање за ти да се палиш како млад мајмун!
Друг пат ко ќе те изнервира некој на форумот прво изброј до десет па после пиши пост а плус ако се познаваш со него пиши му и ПП а не вака усте повеќе да се резилиш!
Не ми за томасот дали ќе ти се налути туку за тебе утре другиден пак вака ќе се испонашаш ќе те ишамари некој...
Шо се однесува за фудбалот скоро ништо не видов од трибина па само ќе речам дека останувам на моето дека нема да отпадниме и ѓоко да си остани ама да слуша ко ќе му велиме да бара шпиц итн...Како и за тоа местена е глупост најголема, па пачата се крстеше изјавуваше дека вардар бил негов тим се пееше против него па сега да ни ја пуштел жими курот овие од вардар не можат да го смислат Пелистер како и ѓоко кој на првиот негов натпревар имаше кавга со васоски сега тие еј бе вардар нас да ни ја пушти сред скопје па уште 90 минута... Нема врска се знај ние сме Битолчани ако губиме тркала сме ако земаме бод местена била или ни пуштале па за тоа ќе речам дај боже сите вака да ги местиме и да ни пуштаат натпревари!
Од тоа шо прашав што гледале на тв рекоа дека измените биле погодени децата играле со срце малку делеле љамче и биљали а за голманот се знај!
Исто може да споменам дека нашите играчи се радуваа како мали деца сосема заслужено па и да кажам дека дел од нив плачеја после поразот од работнички шо значи играат со срце значи не се ѕвезди и некој игралишта ама барем вчера се бореа што значи се да изгубат до крај ако играат со срце му се опростува!
Само првиот дел беше за Томасино, а то за шо јадат лајна е за сите, па дури и за мене кога некогаш ќе избрзам и ќе речам дека тренер не чини, а многу ретко опркивувам тренер. Иначе на @Tomasino не му е првпат да си поигрува како демек "мајтап" на моја сметка ! Трпи трпи ама не се трпи, ако има некој поарен шо би ја водел страницата НЕКА СЕ ПРИЈАВИ, нека кажи, ама нема таков, курот ги боли за Пелистер, ќе се замарат ќе прат слики, албуми, ќе креват атмосфера ќе информираат, кога можи тука само да јадат трици и да коментират, да чекат на готово !
И ДА, кај се сега тие ФОРУМ СТРУЧЊАЦИ шо велеа дека 5:0 ќе изгубиме од Вардар, а?

Слушај ко си се фатил на оро ќе играш до крај шо значи ко знаат сите дека ја држиш страната ќе имаш предности но и недостатоци па ќе има и критика ако не можеш да трпиш тоа е веќе лошо по здравјето
Шо значи олабај се ти бркај си работа кој шо рекол како рекол не е важно, само Пелистер е важен и ништо друго!

Слушај ко си се фатил на оро ќе играш до крај шо значи ко знаат сите дека ја држиш страната ќе имаш предности но и недостатоци па ќе има и критика ако не можеш да трпиш тоа е веќе лошо по здравјето
Шо значи олабај се ти бркај си работа кој шо рекол како рекол не е важно, само Пелистер е важен и ништо друго!
Абе то шо е од мене од мене, АМА то шо не е од мене НЕ Е и . :)

Како прво,пази шо збораш,не збораш со другарчињата од ФК Кравари.....
10 и кусур години сум постар од тебе...и не те личи вака да се понашаш....толку имам да кажам...
Ако не можиш да прифатиш мал мајтап не знам шо бараш на форум....ако не забележа форумот овде си го сфаќаме како место за релаксација и хоби,место за кулирање....
Само се караш и се расправаш со сите од ко се уклучи,не прифаќаш ни критики ни ништо,ете и мал мајтап(добронамерен)не можиш да чактисаш..
Е па ко сакаш така да играш,и јас ќе бидам директен...
50% од работите шо ги пишите на та страната излегоја како неточни и во најмала рака несериозни и нереални,а она шо го напишавте вчера беше во најмала рака детски..
Почнувајќи од текстојте..
Copy-paste појќето од Мишевски,Спорт...
Ко стигнавте од оние полтроните да препишвате не знам шо да речам...
Да не прајме муабет за влегвањето на Бешикташ,појачањата од типот на Спировски,Пачата,и другите.....
Ете бе јас ќе се пријавам да ја водам страната....
Нема ни да кревам атмосфера ни да прам албуми....иако поентата на фан страната е токму то..
За другите работи има кој да се замара(барем во нормалните земји)...
А за друго се дури клубот официјално не излези да си кажи за играчи,тренери,реновирање стадиони можиме само да си го ебаваме умот,овај ќе идел,тој ќе идел,толку пари ќе имало,вака ќе било....и така се е рекла казала во градот....
А додека клубот нема своја официјална страна која ќе се апдејтира редовно џабе е...
Ќе пишам мои текстој,нема да препишвам од дудлачо Мишевски,или да чекам Спорт да пуштат некоја патка па јас да објавам нешто....
Ги боли нив за Пелистер...
А дали некој прв ќе објави нешто за Пелистер во Битола е најмалку важно...
Овде не се знај ни дали утре клубот ќе постој,не пак некој да има проверена информација за спортот во Битола....
Ваша работа,шо сакате прајте,ама има луѓе шо читат шо се пиши и стварно смешно делувате и не дупат сите,а срамота е да не дупат..
Ѓоко напрајл звездите на Вардар да не се видат на терен...:bravobe:

Ко сме кај Ѓоко...
ЗА ОНА ШО ДОСЕГА ГО ВИДОВМЕ ЈАС ДА ОДАМ ПОДОБРО ЌЕ СРАБОТЕВ....
И без пари ќе работам за разлика од Џокица кој зема 10 пати појќе пари од најплатениот играч во Пелистер....

Барем го знам Пелистер,скоро 25 години сум со клубот,а во ваква лига како нашата секој можи тренер да биди....
Тој и само тој е директно виновен шо екипата се размонтира...башка то шо се изглупира со обидот да изиграва фајтер...
Освен голманот и Чешмеџиев и ќе дам малце простор за Биљали да се навикни,се друго е каша попара...
И тој и само тој е директно одговорен шо онакви партали стигнаја да го носат дресот на Пелистер...
Не знам дали некој му ги наметна тие парталите од играчи шо ги довлечка,ама со самото то шо ги форсира(ше) еден Митиќ и Смоковски пред Батецот и Фиката не можи да се кажи ништо добро за чоекот,освен дека тера инает и си прај шо сака со екипата,а право на неуспех немаме..
А за та плата шо ја зема(или треба да ја зема,оти се збора дека имало проблеми со исплатата)ќе трпи критики и ремет цело време....
Ама не е тој крив,ко управата не знај кај тера,и си прај експерименти со екипата....
Бодот со Вардар не значи ништо,појќе на психа мава зошто е бод земен од дерби(најпојќе дерби на трибини,не на терен)...и ова не го амнестира од се шо видовме досега од Пелистер,а не видовме апсолутно ништо.ни игра ни шанси,ништо....
А ризикот е огромен,немаме право на грешка,знајме како поминавме два пати во втора лига,чиста среќа шо тогаш немаше никаква конкуренција,сега да испадниме не дај боже многу потешко ќе се вратиме...
И пак ќе кажам,респект за то шо го прајте со страната,ама додека не научите да примате критики,забелешки и да си ги попрајте грешките ништо не бива од вас....
Е сега не знам шо да ви кажам појќе,терајте....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom