Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Се лижи Декси кај Џоко...![]()
Шта речи, коју поруку послат, коме?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се лижи Декси кај Џоко...![]()
Шта речи, коју поруку послат, коме?![]()
Реално Декси>ЦилиндрисСе лижи Декси кај Џоко...![]()
ТОЈ НАПРАВИ СКАПИТЕ ЅВЕЗДИ НА ВАРДАР ДА ГИ СНЕМА НА ТЕРЕНОТСе лижи Декси кај Џоко...![]()
Не јади трици бе, прво не е од мене напишано, така да нареден пат, поарно прашајме од кој е напишано ќе ти кажам ко чоек, отколку да јадиш трици овде !Се лижи Декси кај Џоко...![]()
Прво вака не те личи да збораш пишиш со томасот без разлика што тој тоа што го пиша сите знајме дека мал мајтап на твоја сметка но не е страшно и болка за умирање за ти да се палиш како млад мајмун!Не јади трици бе, прво не е од мене напишано, така да нареден пат, поарно прашајме од кој е напишано ќе ти кажам ко чоек, отколку да јадиш трици овде !
А, кој и да го напишал, и во ред е до негде, а ти или било кој ако мисли дека е поарен од Ѓоко или од било кој тренер до трета лига, нека оди и нека седни на клупа на било екипа, па да видиме дали е така лесно ДА СЕ ЈАДАТ ЛАЈНА ОД СТРАНА !
Само првиот дел беше за Томасино, а то за шо јадат лајна е за сите, па дури и за мене кога некогаш ќе избрзам и ќе речам дека тренер не чини, а многу ретко опркивувам тренер. Иначе на @Tomasino не му е првпат да си поигрува како демек "мајтап" на моја сметка ! Трпи трпи ама не се трпи, ако има некој поарен шо би ја водел страницата НЕКА СЕ ПРИЈАВИ, нека кажи, ама нема таков, курот ги боли за Пелистер, ќе се замарат ќе прат слики, албуми, ќе креват атмосфера ќе информираат, кога можи тука само да јадат трици и да коментират, да чекат на готово !Прво вака не те личи да збораш пишиш со томасот без разлика што тој тоа што го пиша сите знајме дека мал мајтап на твоја сметка но не е страшно и болка за умирање за ти да се палиш како млад мајмун!
Друг пат ко ќе те изнервира некој на форумот прво изброј до десет па после пиши пост а плус ако се познаваш со него пиши му и ПП а не вака усте повеќе да се резилиш!
Не ми за томасот дали ќе ти се налути туку за тебе утре другиден пак вака ќе се испонашаш ќе те ишамари некој...
Шо се однесува за фудбалот скоро ништо не видов од трибина па само ќе речам дека останувам на моето дека нема да отпадниме и ѓоко да си остани ама да слуша ко ќе му велиме да бара шпиц итн...Како и за тоа местена е глупост најголема, па пачата се крстеше изјавуваше дека вардар бил негов тим се пееше против него па сега да ни ја пуштел жими курот овие од вардар не можат да го смислат Пелистер како и ѓоко кој на првиот негов натпревар имаше кавга со васоски сега тие еј бе вардар нас да ни ја пушти сред скопје па уште 90 минута... Нема врска се знај ние сме Битолчани ако губиме тркала сме ако земаме бод местена била или ни пуштале па за тоа ќе речам дај боже сите вака да ги местиме и да ни пуштаат натпревари!
Од тоа шо прашав што гледале на тв рекоа дека измените биле погодени децата играле со срце малку делеле љамче и биљали а за голманот се знај!
Исто може да споменам дека нашите играчи се радуваа како мали деца сосема заслужено па и да кажам дека дел од нив плачеја после поразот од работнички шо значи играат со срце значи не се ѕвезди и некој игралишта ама барем вчера се бореа што значи се да изгубат до крај ако играат со срце му се опростува!
Абе то шо е од мене од мене, АМА то шо не е од мене НЕ Е и .Слушај ко си се фатил на оро ќе играш до крај шо значи ко знаат сите дека ја држиш страната ќе имаш предности но и недостатоци па ќе има и критика ако не можеш да трпиш тоа е веќе лошо по здравјето
Шо значи олабај се ти бркај си работа кој шо рекол како рекол не е важно, само Пелистер е важен и ништо друго!
Како прво,пази шо збораш,не збораш со другарчињата од ФК Кравари.....Не јади трици бе, прво не е од мене напишано, така да нареден пат, поарно прашајме од кој е напишано ќе ти кажам ко чоек, отколку да јадиш трици овде !
А, кој и да го напишал, и во ред е до негде, а ти или било кој ако мисли дека е поарен од Ѓоко или од било кој тренер до трета лига, нека оди и нека седни на клупа на било екипа, па да видиме дали е така лесно ДА СЕ ЈАДАТ ЛАЈНА ОД СТРАНА !