Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Томе 3ка носи...
Голем потенцијал,само од ко дојде Горазд се чини не покажва се шо знај.

:facepalm:
Ма немој да ме јебеш бреее.....:tapp:

:facepalm:
Ма немој да ме јебеш бреее.....:tapp:
Mnogu slabo vo odbranata i nalet drugoto najmnogu me nervira sto nekoj prbva da pokrie a nekoj stoi i samo gleda kako ni davaat gol isto taka korunot letna na 3 gol na vtora sam e igracot na skednija mora da se smeni nesto a prv sto treba da odgovara e trenerot !

ps.dva pominaa natprevari uste dva imaat da se dokazat ako ne ...:вонзем:

Fer natprevar se odigra vcera a i ne bevte tolku slabi raka na srce. Krilni igraci vi falat i bi trebalo da osvojte poveke bodovi

Fer natprevar se odigra vcera a i ne bevte tolku slabi raka na srce. Krilni igraci vi falat i bi trebalo da osvojte poveke bodovi
Да ова заборавив да го споменам управата и играчите се презадоволни од пречекот во Тетово како од страна на домаќините така и од публиката се било мирно исто како да играле ан домашен терен исто така судеќето од кое се палшевме било добро што значи чиста и заслужена победа за шкеднија која очигледно има најдобар среден ред и до крај имате шанси за титула ако не се меша политика ффм и дргуи не фудбалски работи ...исто така сме имале две шанси во второто полувреме од кои една пречка мислам

Што се донесува за нас Недела мора да победиме со металург(штета што не победија некни и две кола какснаа сега ќе мора да се вадат со нас) и потоа Среда следува купот со вардар за натпреварот со шекндија ни фалеја лексароски(повреден уште од со силекс) ристевски(повреда на тренеинг после натпреварот со вардар) димитовски имаше повреда играше само со турново а со шкендија не играше и најверојатно ќе се врати за со вардар од купот исто така со шкендија не играше и маглата поголемиот кој е повреден за со металург не се знај кој ќе се оправи но за натпреварот со вардар најверојатно сите ќе можат да играат !

http://sportarena.mk/mihajlov-pelister-mora-da-iskopa-drskot-i-hrabrost/
Е ова ни недостасува,точно....ама задача е на тренерот да најди тактика,да ги одбери играчите....
Ко ќе видам голојте шо ги примивме со Шкендија ми се плачи....
Овде нема шо да се дискутира,ни прат вишоци а тие се двојно помалку во напад....нашите не знат кај терат,сами се маваат.,ко муви без глај..:eek:
Со еден збор,погрешна концепција,погрешен избор на дефанзивци.....ако немаш одбрана нема шо да прајме муабет....
Па ко ќе ми текни како само ги јадовме голојте со Вардар ми иди ми иди да мавам....:tapp:па јас да влезам ќе изиграм подобро,барем нема да испаднам онака...:eek:
Или нека менва нешто во одбрана,или нека бара други дефанзивци...
За играта на средина и нападот,е тука е посебна приказна....
Павлов,џабе фалењето ко дојде....ништо не покажа....неаме лидер на средина,чоек шо ќе ги врзи редовите,реално Маглата,Врапчето..не се такви играчи,малиот Велјановски се труди нешто..Бабата колку толку брка работа,иако реално не е на нивото од на времето,сепак ко немаме друг подобро со него..можи треба Руте да добива поголема минутажа од тие 30ина минути по меч.....колку толку е гол играч,со еден потег можи да реши напад.......
За напад да не прајме муабет...не се лоши напаѓачите ама треба некој да ги рани со топки,не да даваме голој од отпадоци......
Сега ако не се средат лошо ќе биди...ако изгубиме со оние дрвата Металург то е....
После ако не се лажам одиме на Брегалница во Штип,тука тешко дека ќе останиме непоразени...:eek:

Нападот мислам дека е добар,одбраната исто мислам дека има квалитет,но треба тактика и ротирање на играчите нешто тренерот да смени и слично,а шо се работи за квалитетот мислам дека го има..Центарот и крилата мислам дека се најслаби односно немаме човек шо ќе напрај пренос преку тој дел од теренот..За Павлов и јас истото мислење го имам за жал!o_O Како шо го фалеја не испадна баш така,ама то е то!Руте каок полушпиц-зависно од тактика и формаоција мислам дека најдоборо би било,обично како шо гледам влегва второ полувреме кај 60 мин негде...Сметам дека треба нешто порано да му се дава шанса,а и слободни добро му одат;)..Сите проблеми баш од средината доаѓаат и мислам дека на зима доколку се донесат двајца искусни играчи ќе бидиме постабилни

Пелистер - Металург
главен судија : Мантев Петар - Неготино
1 асистент: Гонев Илија - Неготино
2 асистент: Недев Гоце - Кавадарци
4 судија: Темелков Зоранчо - Кавадарци

Ајде Пелистере !

Врапчето играше со Шкендија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom