B
Beck's
Гостин
Leviot bek (3) vi e zver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кој играше лев бек бе Китановски, Вељановски или Лазаревски?Leviot bek (3) vi e zver![]()
Томе игра 3ка.кој играше лев бек бе Китановски, Вељановски или Лазаревски?
дајте од негде состав да видам кој изиграја
Mnogu slabo vo odbranata i nalet drugoto najmnogu me nervira sto nekoj prbva da pokrie a nekoj stoi i samo gleda kako ni davaat gol isto taka korunot letna na 3 gol na vtora sam e igracot na skednija mora da se smeni nesto a prv sto treba da odgovara e trenerot !
Ма немој да ме јебеш бреее.....![]()

Да ова заборавив да го споменам управата и играчите се презадоволни од пречекот во Тетово како од страна на домаќините така и од публиката се било мирно исто како да играле ан домашен терен исто така судеќето од кое се палшевме било добро што значи чиста и заслужена победа за шкеднија која очигледно има најдобар среден ред и до крај имате шанси за титула ако не се меша политика ффм и дргуи не фудбалски работи ...исто така сме имале две шанси во второто полувреме од кои една пречка мисламFer natprevar se odigra vcera a i ne bevte tolku slabi raka na srce. Krilni igraci vi falat i bi trebalo da osvojte poveke bodovi

па јас да влезам ќе изиграм подобро,барем нема да испаднам онака...

Како шо го фалеја не испадна баш така,ама то е то!Руте каок полушпиц-зависно од тактика и формаоција мислам дека најдоборо би било,обично како шо гледам влегва второ полувреме кај 60 мин негде...Сметам дека треба нешто порано да му се дава шанса,а и слободни добро му одат
..Сите проблеми баш од средината доаѓаат и мислам дека на зима доколку се донесат двајца искусни играчи ќе бидиме постабилнинеВрапчето играше со Шкендија?