- Член од
- 2 декември 2008
- Мислења
- 773
- Поени од реакции
- 344
Ова само идиотите од мтв можат да го измислат, две утакмици комбинирано 
Тумбе кафе небаре базен

Тумбе кафе небаре базен

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќути по арно да видиме нешто до колку ништо како пораноОва само идиотите од мтв можат да го измислат, две утакмици комбинирано
Тумбе кафе небаре базен![]()
Ne znam ke vidime na snimkata i videoto pokasno no edno e sigurno deka imase udar dod strana na dragrski i povreda kaj blazevski no dali hristijan se lizna i na nekenje go zavati dejan ili bese namerno ne mozese da se vidi sepak po moe do kolku bese namerno ke bese start vo noze da se popreci protivnikot a ne vo lice no kako i da e toa pomina dva natprevai suspenzija ne mu bega i se nadevam deka leskarovski ke se oporavi za sreda so skendija i daj boze i vrapeceto da se vrati za da iznenadime vo tetovoОна за црвен?
А стадионот, ново природно езеро во Македонија под Тумбе кафе![]()
Јас играм фудбал во 4та лига и сум штопер и спрема то шо го забележав како беше напраен стартот можам слободно да кажам дека нема врска со црвен. Трчат двајцата, во борба за позиција се и ни едниот ни другиот неможат да ги скријат рацете и да нема никаков контакт. Понапред беше драгаро и ете го удри. Јас мислам дека немаше никаква намера за да го удри оти како шо кажа ти, ако му беше за да го удри ќе одеше старт в нозе и заслужено ќе добиеше црвен. Како и да е, мислам дека е добар резултат ова реми на ваков терен.Ne znam ke vidime na snimkata i videoto pokasno no edno e sigurno deka imase udar dod strana na dragrski i povreda kaj blazevski no dali hristijan se lizna i na nekenje go zavati dejan ili bese namerno ne mozese da se vidi sepak po moe do kolku bese namerno ke bese start vo noze da se popreci protivnikot a ne vo lice no kako i da e toa pomina dva natprevai suspenzija ne mu bega i se nadevam deka leskarovski ke se oporavi za sreda so skendija i daj boze i vrapeceto da se vrati za da iznenadime vo tetovo
za stadionot i terenot zboruvano e miljarda pati i samo uste ednas se da mu EBAM na tie od opstina od agencijata za maldi i skopski sport i se razbira na ffm i vladata na R.M.
проблемот беше шо го удри со лактЈас играм фудбал во 4та лига и сум штопер и спрема то шо го забележав како беше напраен стартот можам слободно да кажам дека нема врска со црвен. Трчат двајцата, во борба за позиција се и ни едниот ни другиот неможат да ги скријат рацете и да нема никаков контакт. Понапред беше драгаро и ете го удри. Јас мислам дека немаше никаква намера за да го удри оти како шо кажа ти, ако му беше за да го удри ќе одеше старт в нозе и заслужено ќе добиеше црвен. Како и да е, мислам дека е добар резултат ова реми на ваков терен.
Едит: Ми кажаја дека коментаторот на МТВ кога ги најавил стартерите, Драганчо го кажал Дејан Димитровски. Уште еден доказ дека тешки клошари коментират во Македонија.
Значи судиско убедување и за воља на вистината судијата беше одма зад нив а не сиганлизираше ништо помошникот сепак реков ќе почекам да ја видам снимката и да беше оштар старт требаше да се прогледа низ прсти оти беше старт на мечот и во ненормални услови за игра и плус беше доста далеку од голот на 30 метри немаше голема опасност да биде гол или зицер и христијан беше пред дејан ...проблемот беше шо го удри со лакт
уште се караме со татко ми дали беше за црвен дали не беше
иако и јас мислам дека беше престрого
незнам немаше нешто екстра сомнително...после црвенио пробваше да се извај и за нас свирна неколку топки....а на крајот кузнај шо го мана за нив почна да свириЗначи судиско убедување и за воља на вистината судијата беше одма зад нив а не сиганлизираше ништо помошникот сепак реков ќе почекам да ја видам снимката и да беше оштар старт требаше да се прогледа низ прсти оти беше старт на мечот и во ненормални услови за игра и плус беше доста далеку од голот на 30 метри немаше голема опасност да биде гол или зицер и христијан беше пред дејан ...
Кажете за другите одлуки што управата ќе излезела со протест имаше и други сомнителни одлуки или не ?
Сепак е чудно како сите домашни натпревари ни ги судеја само скопјани а во гости ни даваа други судии ама тоа е ФФМ=мафија
Го удри, не велам не, ама борба за позиција и Драгарски беше поблиску до топката. Како и да е, помина то е то.проблемот беше шо го удри со лакт
уште се караме со татко ми дали беше за црвен дали не беше
иако и јас мислам дека беше престрого
Od skopje e detetoнекој поупатен... од кај потекнува Дејан Блажевски?
Против силекс се повреди а прво го направи пенелот а потоа се повреди и беше изваден од игра уште во првото полувремеАбе за нигде судење!све да му ебам се претходно организрано,за нас престрого,па после 10-минути за нас во наша полза свирна нешто па после пак се сврте против нас!!ФФМ Мафија све да ви ебам скопско!!!!!!!инаку од моја гледна точка,за жал покрај теренот шо беше за нигде сакам да ги пофалам фудбалерите на Пелистер!Покажаа на мизерни услови игра и борбеност,ама резултатот е тој-нема врска!Турново не покажа посебна игра,иако во 1 минута имаа статива и пречка...Мислам дека поголем дел од играта ја држевме топката...А Лескароски кога се повреди?Преѓе прв пат слушнав дека се повредил,Димче треба да се врати наредната со шкендија.Црвениот картон сигурно ќе биди хендкиеп,ама и се навикнавме секоја утакмица да добивамеспоред мене како шо видов,имаше контакт но поради условите полесно беше за исценирае од играчот нма Турново...Можеше само жол!Беше престрого!!!
Не е во 8 снимката?Od skopje e detetohttp://www.transfermarkt.co.uk/en/dejan-blazevski/transfers/spieler_66224.html
Edinstven skopjanec sto vo ponovata istorija igrase so srce za Pelister a denes ni dade golinaku kaj nas dojde 2006/7 od turnovo
ps.oti be uste nema snimka na orbis ?ili pomina pa jas ne ja gledav
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 19:19 ---
Против силекс се повреди а прво го направи пенелот а потоа се повреди и беше изваден од игра уште во првото полувреме
Појма немам стално то време од 19 до 20 и 30 ама гледам боксерот се зазборал на орбис па реков да не помина оти славчо опасен е и многу аужрен во последно времеНе е во 8 снимката?