Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене така ми мириса ама нема така да остани првиот пораз ќе мора да си оди шарени патики доста му е и дај боже сите да ги" наместат "до крај и да победиме па нека стој будалатаЕте сега ќе ја наместат со Силекс во недела ќе тепаме и ќе има мир во куќата.
Ќе мора како Кирацот на клоци да го бркаме [emoji16] патем така го избркаа од брегалница двајца играчи оти нема осет ама не тој крив дрвото му дава уште една шанса да си кажиме како шо е работата тој нема лице овај другиот го држи до кога како ќе видиме инаку со силекс освен победа не доаѓа ништо друго во предвидОвај Штерјовски како Заев е, кај гледа дека ништо не оди, па и не си бега.![]()
Шо не чинеше со Љамче, Бујче и Главевски? Ај за Главевски нема да зборам, оти знат сите шо мислам за него.
Dobro be trenirat ovie fudbal? Se raboti nesto vo klubot?????
Garantiram da ostanese lanskiot roster od vtora liga ke imavme daleku podobri rezultati...
Ete cisto za sporedba ona drvoto Hot vo sho e poaren od Glavevski i Bujce????
Za Ljamce pa da ne prajme sporedba Maradona e za ovie site a najmilo od se mie vaka nasi deca ko Buki ko ke ne polnat... NAJSLABIOT PELISTER NEKOGAS SHO BIL!!!!!!!