Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување

Ја гледам снимката на ффм и уште не можам да се начудам како од овие умрените на иста финта примивме три гола по страната на бојан вистина немаме играчи тие се дестина дванаесет играчи ама истите тие играа пријателска со борец летото ги отепавме првите две три кола играа фудбал сега како за инает и ради, реда не знам со кој ум управата му дава уште една шанса на зоче кога се гледа дека не го сакаат играчите дали се презаситени дали не можи да ги мотовира не знам што е работата ама факт е дека нема авторитет тренерот кај играчите и наместо да пресечат и сменат нешто пак тие купи ден помини важно пари да не се дат а ако се земи салам солен тренер ќе нема ипровизиации како сега ама што сакаат нека прават по нив ќе се вика не ќе се вика по мене и така ќе биди дури не се најди салам газда и спонзор а до тогаш ќе се нервираме само и бориме за гол опстанок дури иди работата како намерно вака да биди за после да се вратат некој спасители чудни и не сфатливи работи се дешаваат еден чекор напред два назад без долгорочно решение и платформа за фудбалот па и спортот во градот така ќе биди дури не дпјди некој со пари има некој најави за правење СД Пелистер ама дури видам не верувам оти ние уште борчот го немаме платено и идат извршители пенали за бугарите а не пак нешто поголемо да се напрај уште помошен терен немаме како шо треба за веб страната автобус комплекс нема шо да збораме освен името Пелистер ништо немаме кој стигна дојде и си замина без никаква стратегија и долгорочен план па сега уште шерифи со туѓи пари и пишман шо се фатија на оро па страмота е бе ова што се случува со години во фудбалот за резултати да не зборам во оваа умрена лига арно вика кенгурот јојо клуб на стара слава срамота де прва де втора лига!

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Aj cestito da nie EVROPSKOOO.. NAPRED MAKEDONIJOOO ❤️

DA SE VRATIME NA OVA NASHETO, SHO BIDNA KE SE SMENI NESTO, KE DAJ NEKOJ IZJAVA NEKOJA SHO SE DESHAVA SO KLUBO ILI "KE SE ZABORAJ" SE.. ZOCE AUTTT

Od reprezentacijata do 21 ke gi nema Bojan i Fazliu najverojatno se pozitivni,se nadevam deka ke ozdravat do slednata ligaska na Pelsiter

Od reprezentacijata do 21 ke gi nema Bojan i Fazliu najverojatno se pozitivni,se nadevam deka ke ozdravat do slednata ligaska na Pelsiter
Link od infoto? Inaku ke falat i tanusev, talevski, najverojatno i manevski a za spirkoski i borha ne se znaj ima vreme
Promeni nema nisto vo klubot sega za sega mu se dava uste edna sansa na zoce

Link od infoto? Inaku ke falat i tanusev, talevski, najverojatno i manevski a za spirkoski i borha ne se znaj ima vreme
Promeni nema nisto vo klubot sega za sega mu se dava uste edna sansa na zoce

imase negde po portalite mislam sportmedia, a inace zosto ke gi nema navedenite igraci manevski talevski spirkoski?

Почна да добива лик стадионот, штета ќе биди само ако не се напрај ништо зад головите и да го остат така, греота ќе биди, за толкав зафат се нафатија, ќе дојди работено, но не до сработено....
Мора притисок на власта, еве донацијата од УЕФА за пласманот од европско, можи да ќариме нешто плус сега или никогаш, таман се работи на стадионот, да се турнат уште 2 ѕидови кои се во фаза сами да се распаднат и да се до изградат 2 помали трибини со капацитет од околу 2500-3000 гледачи, таман и стадионот ќе си добие уште подобар лик, јајце форма, ќе биди модерен стадион со сите стандарди....
Изводливо е мислам се, некој архитект ќе го скоцка цело, само едно е желба, друго е волја !
Крај краева и монтажни да наместат не би било лошо, синкир некогаш ќе ги извадат пак, само ќе тропаат тие железата :pos:

Од тоа шо го видов денес, му остана уште мал дел да се дореди лимот горе на покривот, во застој се за рефлекторите, оти кај шо се копаше на то местото беа најдени бомбите....
Уште од патот се гледа сега, дека на ова место има стадион, заличи нешто, не како порано распаднато се, друго е издигната трибина, со се рефлектори кога ќе се скоцка цел, паркинг места, зачистено, ќе биди топ.
Пак стојам на ставот, сакаме стадион, модерен со сите уефа стандарди, не само трибина !!!

Какви монтажни бе,нека ја средат и јужната трибина па нека помини лудилото со вирусот и ќе мора да се напрај страшен притисок за трибините позади голојте.Кога реков притисок мислев со физичко присуство во смисла на некои протести/маршеви и герилски акции или што ти јас знам,се на се да не биди само на фејсбук сакаме стадион итн..САМО ПЕЛИСТЕР.

samo mene mi. gleda ovde ovak del ko farban zelen ili?

Attachments

• Screenshot_20201115-210611.jpg
    Screenshot_20201115-210611.jpg
    830,8 KB · Прегледи: 37
samo mene mi. gleda ovde ovak del ko farban zelen ili?
Se klava lepak posle se stava odgore sredstvo da ne propusta voda cimentoto mozi za toa taka se gleda, najvazno e sto se raboti ima preku 50 rabotnici od nekolku firmi steta so ne mozat na vreme da stignat i samo mu se prodolzuva rokot ibaku se e platno do sega za reflektorite se ceka FFM da pomini ova so reprezentacijata pa ke gi donesat EVN malku drapa se e plateno uste gi nema da pocnat so rabota a trafostanicata treba da e donacija od ELEM
Za fudbalot najvazna ke bidi so akademija Pandev da pobedime posle e so Sileks ako ne daj boze nema bodovi na ovie dva natprevari Zoce treba sam da si odi a ne da go brka nekoj ne ni odi vo prilog sto ke falat nekoj igraci ama na makata se poznavaat junacite ako ne i tie neka si odat dosta e popustanje se e plateno do sega kako sto treba dobri uslovi sega zavisi od niv da najdat sili izigraat kako sto treba vo Strumica

e da mozi da e od lepako posto pominav pregje i nebese taka se bese normalno.. a @Goran Bt da te prasam ke bidni nesto so starata tribina barem stolcinja da klat ako ne nesto drugo?

e da mozi da e od lepako posto pominav pregje i nebese taka se bese normalno.. a @Goran Bt da te prasam ke bidni nesto so starata tribina barem stolcinja da klat ako ne nesto drugo?
Od toa sto se znaj e deka taa ke se pravi posledna treba kosulica lepak i stolcinja ama dali ke bidat od opstinata od ffm toa ke vidime ima vreme prvo da se zavrsi tribinata postavat reflektorite pa posle za trbinite pozadi golovi pa postoeckata tribina iako cinam deka podobro ke bese sega(vo korona krizata) i taa da ja nasminkaat koga nema gledaci a ne potoa da ja zatvorat i pravat no od toa sto se znae e deka problem so finasii i plakanje nema so odluki na sovet isto taka nema tuku gradeznata firma nema dovolno rabotnici pa posledno rabotata eden kup preduzimaci mali firmi od drugi gradovi
Dobra rabota e sto smenat e planot pa teniskite igralista najverojatno ke ostanat i patot ke bidi kaj sto e sega a drugoto ke bidi parking do bokserskata sala koja treba da se renovira i postavi karpa za kacuvanje za drugata strana proektot za kanalot pokraj stadion e zavrsen kako i tenderot treba da se pocni so rabota i zatvori premesti na kaj tumbe kafe gore dolu se vo red samo sto mnogu mnogu odat sporo rabotite i samo od provongiraat rokovite no najvazno e kako sto rekov pari ima i se se plaka a drugoto ke pocekame ko sme cekale tolku vreme samo me plasi kako sto se seli narodot koga i kako ke go napolnime stadiinot ako ne dojdi reprezentacija mora da najdat platforma i resenie za fudbalskiot klub oti edno bez drugo ne odi i celo e koga ima se [emoji16]
Pomoanoto zad gol ke se koristi se sprema za na leto i orizari terenot isto kravari e dobar kako i logovardi ke mora da najdat dogovor so nekoj da se oraj i vtor tim da ne gi gubime decata ima mnogu raboti za pravenje samo trebaat poveke finasii vo klubot oti ima potencijal gradot za sport ima preku 400 do 500 deca so treniraat fudbal polno e na kumurno so skoli plus ako se dodaj demir hisar, mogila, logovardi i novaci ima deca ke se napraj kavlitet samo da se sredi so skolite da ne ni begaat decata vo strumica i site kvalitetni od okolinata pa i resen i ohrid da gi priberime ama treba gazda so pari pa da frlis rioce da fatis krapce sega vaka se raboti i vo skolata trenerite se zadovolni se raboti prva liga sme i ke sotanime prva ima plus dobri dve tri generacii ke ima deca sega treba da se izdrzi ovie sedum kola pa na zima ke bidi polesno da se zemat igraci pripremi i da dojdat rezultati ima nadez ama mnogu sporo odi rabotata vo site sveri okolu fudbalot

Samo da ima prenos da ne davaat nekoj vtoroligasi

Tie teniskite toj sho dozvoli da se gradat tamu treba krivicno da odgovara
Да нема лошо ќе одговара и ревизија ќе праеја и во клубот(напраја и не ја објавија) , па во зик Пелагонија па на Стопанска банка Битола и Пелистерка во РЕК Битола на крај ништо и од бројчаникот само му ги платија брочојте во училиштата и се така остана на муабети све преваранти

Денес со академија Пандев ќе се знај дали се среди состојбата во соблекувалната или уште има проблеми да се надеваме дека се среди работата и победиме ако не нема што повеќе да бара зоче и во очи паѓа како преку ноќ се повреди дарко илиески па ќе видиме што ќе биди утре(денес) ќе суди бартон се надевам фер и ќе нема пенали и картони а другото зависи од нашите играчи мора некој од нападот да проработи ако не се знај на зима бркање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom