Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Браво Баже !!![DOUBLEPOST=1488386959][/DOUBLEPOST]Абе извај го Иве и клавај го Силва, шо си игра дрндупки со составот мене не ми е јасно.
Еден потег на Силва во нападот можи да го реши мечот.

Последно уредено од модератор:
И Шенсои заебава со составот премногу шанси Иве доби ова година еден гол на официјален натпревар нема постигнато време е да го седни на клупа одма треба Силва да го клај не негово место и Боби за Попзлатанов. Исто така и со Бујче доста е и тој имаше шанси да се покажи ама џабе а и позицијата шо ја игра денес ич не му одговара треба измена и таму во второ. Фернандо и тој не ме бендиса првото премногу грешки напрај. Брегалница никаква игра немат само се бранат ама сега во второ ќе мора да нападнат и да му чукниме уште 1-2 гола и таман ќе биди се одиме финале со ваква игра :D

П.С. Нека му го продолжат уште одма на Баже договоро !!!

добро бе до кога со она дрвото Иве еј не е можно која пропалица е .. ко трактор фергусон е дур тргни..
Баже стандардно машина си е а ако влезеше она пречката му ебавме мамата .. и немие јасно оти Лукас не доби шанса денес а добива пример Иве или Бујче .. абе благе везе од фудбал немат па и она Пашовски даму ебам мајката бе толку да не знај една нафрлена да фати сите кренати јас да се тресам ... добро е шо му чукнавме два се плашам да не влези Бојович во гол форма шампиони ке станиме хахаха:vozbud::kezec:

Второво шо го гледав подобри бевме цело време. Многу лесно голот го примивме.
Ако играме во Битола има да ги сомелиме.

добро бе до кога со она дрвото Иве еј не е можно која пропалица е .. ко трактор фергусон е дур тргни..
Баже стандардно машина си е а ако влезеше она пречката му ебавме мамата .. и немие јасно оти Лукас не доби шанса денес а добива пример Иве или Бујче .. абе благе везе од фудбал немат па и она Пашовски даму ебам мајката бе толку да не знај една нафрлена да фати сите кренати јас да се тресам ... добро е шо му чукнавме два се плашам да не влези Бојович во гол форма шампиони ке станиме хахаха:vozbud::kezec:

Лукас заради картони не играше

Многу голема грешка се напрај шо не се зеде голман сеа на полусезона.
Ќе не кошта Пашето многу бодој... Џабе и напад и се ако на секој офанзива примаш гол.
Барем нека го клај Иљо, нека го седни малце Пашето. Ете веќе 3 меча месечари, голој прима.
Чиста среќа некни гол шо дадовме во 90та мин иначе ќе одеше се јабана.

Нападот е добар ама одрбаната е раштиман оркестар. Тотално обратна ситуација од првиот дел од сезоната. Незнам како, ама мора да го опорават Ковачев барем да биди фит за со Работнички, за ова коло против Ѓорче не вервам дека ќе можи.

Далеку поквалитетни сме од Брегалница, сигурен сум дека ќе ги поминиме.

Изгледа ќе се вратиме да ја доиграме сезоната во Битола, само не се знај дали уште одма следното коло со Работнички на домашен терен ќе бидат готови тие соблекувалните, 50-50 се шансите или пак за после таа утакмица шо ни е дома таму негде после 20ти Март до тогаш би требало да е се во ред...
Градоначалникот ја кочел цела работа, не ги давал тие печатите за дозвола за да се наместат тие "ПРИВРЕМЕНИ" соблекувални. После препукувањата со клубот, овие му рекле демек ти си вети, сега ти да си напрајш, а Двојката чекал од спонзорите да го средат тој дел и така ти ќе прајш, овај треба да прај си врви времето, а до сега милион пати ќе беа готови, КОНЕЧНО се дојде до заеднички договор и тие монтажни соблекувални се нафати да ги прај спонзорот на клубот !
Изгледа го натртија со соопшението од клубот се најде во тесно :D Па овај му враќа тогаш демек соопштението било од неовластени лица :pos: Абе ситуацијата е луд јебе збуњеног :pos:

Изгледа ќе се вратиме да ја доиграме сезоната во Битола, само не се знај дали уште одма следното коло со Работнички на домашен терен ќе бидат готови тие соблекувалните, 50-50 се шансите или пак за после таа утакмица шо ни е дома таму негде после 20ти Март до тогаш би требало да е се во ред...
Градоначалникот ја кочел цела работа, не ги давал тие печатите за дозвола за да се наместат тие "ПРИВРЕМЕНИ" соблекувални. После препукувањата со клубот, овие му рекле демек ти си вети, сега ти да си напрајш, а Двојката чекал од спонзорите да го средат тој дел и така ти ќе прајш, овај треба да прај си врви времето, а до сега милион пати ќе беа готови, КОНЕЧНО се дојде до заеднички договор и тие монтажни соблекувални се нафати да ги прај спонзорот на клубот !
Изгледа го натртија со соопшението од клубот се најде во тесно :D Па овај му враќа тогаш демек соопштението било од неовластени лица :pos: Абе ситуацијата е луд јебе збуњеног :pos:

zabrzano se raboti na soblekuvalnite ama ima mnogu rabota ..uste zidojte gi zidat ami treba struja,voda, pa da se sredat zidojte da se maltarisat knauf mislam ke bidi tavanite izolacija ne e taka lesno sve ama daj bozr da bidi gotovo do slednata domasna

Mislam deka uste utakmicata so rabotnicki ke se igra nadvor I posle doma pocnuvame ama imame 2 so red gosti pa reprezentacija pa togas duri doma znaci ima vreme da se naprat ako e vistina deka se pocnalo to e dobro ke bidi nekako :)

Абе каков март месец не се занесвајте...:shook: Таму има многу работа и прашање е дали до јуни ќе стигнат да ги оспособат а не сеа за 2 недели.
Готово ова сезона помиретесе дека нема да има спорт во Битола, ни фудбал ни ракомет.
А ако се заташка цела работа со локалните избори, прашање е дали и наредна сезона ќе бидат готови соблекувалните и салата.

Ете сеа клептоманот ќе снима филм за развојот на Битола од 2005-2017. Таман ќе клај некој кадар кај шо се работи в сала и на стадион.:brlav:

Нека организира двојче работна акција за викенди и ќе одиме ќе поможиме, ќе клајме по една рака сите. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom