Prime
Оптимус
- Член од
- 4 јули 2010
- Мислења
- 6.235
- Поени од реакции
- 8.300
И некни бил на клупа, лошо е без Ковачев можи во ѓорче чак и да изгубиме, со ова одбрана досега секој полуобид е гол, 5 обиди 5 голда досега.Kovacev se vraka so Rabotnicki![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И некни бил на клупа, лошо е без Ковачев можи во ѓорче чак и да изгубиме, со ова одбрана досега секој полуобид е гол, 5 обиди 5 голда досега.Kovacev se vraka so Rabotnicki![]()

. Ај Брегалница имаат некои поискусни играчи, Победа делува посериозно од есента, ама овие Ѓорче беа деца испод просек би рекол, малце од малце да ги притисневме на 1-2 ќе турневме уште некој гол.
Мора малце да ги стегни Наџи.

@ALoTt
Ме чита скришно Наџи 

.. Ковачев излеа ќе биди фит за Работнички а за да се игра БТ мејби од следеча домашна утакмица после Репрезентација
spored mene popzlatanov e super i mnogu trca mnogu sozdava sansi samo nema zavrsnica a iliev prosek eИве ај што игра, па дури сега и капитен стана на последниот натпревар ЛОЛ
Ни ја не знам што толку запнал тренерот за него.
ја би го сменил Иве со Божиновски а Попзлатанов со Силва оти овој Попзлатанов ич не ми фаќа око (иако знам дека го играат чисто оти мораат У21 играч). Али коа ете мора еден младинец, во ситуацијава боље Мирчевски би го стаил место Илиев (бар еден натпревар да пробаат) него Попзлатанов цело време да му го зима местото на Силва.
Што знам ја кога и да го гледав некако ич не ми фаќаше око и имав впечаток ко Кико сам да игра по таа десна странаspored mene popzlatanov e super i mnogu trca mnogu sozdava sansi samo nema zavrsnica a iliev prosek e