Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Vo Sk denes zaminale nasite vo karantin.
Ocekuvam tvrda utakmica utre so malce goloj. Bi trebalo da ostanime neporazeni, mozi i da gi slaknime ako igrame kako minatoto kolo protiv Rabotnicki.

100% утакмицата е местена,е сега уште да дознајме како е тогаш ќе биди најарно. :D.

Мајтапот на страна,реално да прајме муабет поместачка екипа од Ренова во МКД не постои,со Турново тука некаде се и 90% од натпреварите се предвреме договорени или наредени ,барем досега таков впечаток имам добиено од овие Ренова каде мислам дека отсекогаш имале одлични односи со Пелистер.

Тешко дека било кој резултат ќе ме убеди дека натпреварот утре не е наместен,веројатно да се погоди да има 3-4 црвени евентуално бидејќи на никој не му одговара да плаќа казни за картони,ама овие не се салам можат и така да наместат ако најдат некој тип во Кинеските кладилници :D

Не вервам дека ова сезона ќе играме со некој 3 за 3, или ако играме ќе играме со клубојте партиски (Брегалница, Победа) ама и овие се послаби од нас па нема логика да се прат договори... Се фрлат пари по карантини, играчи, трибини и сеа да договарат 3 за 3 со екипа шо можиме да ја добиеме двапати, малце ми е нелогично. :confused:
Плус повредените Демир, Лукас и Божиновски биле фит, па утре ќе бидат на располагање на Љамче.
Единствено бугарот и Петров не се на располагање и Денковски кој не бил физички спремен уште, ама пак од друга страна Батецот ќе има право на настап.
Мене ми е најмногу да не го стави Пашето да брани... Ако не го стави Илче утре прва постава сварно е безобразлуk. Дечкото со Беласица 2 пенали брани, со Работнички имаше страшна партија и одбранет пенал и да не добие шанса да биди прва постава е сварно срамота.
Ради грешките на Пашето сеа не сме први на табелата со +2 бода од Вардар. Тотално аматерски бранеше со МЃП ко прими два гола од мртов агол.

Заебано е шо се игра во Џепчиште, веќе од оваа сезона Ренова си има свој стадион и домашните утакмици ќе си ги игра во селото...
Ќе се насоберат козоебачите околу стадион со митраЉез :pistoldz: Ќе има притисок на судии, а и нашите да не ги наполнат гаќите, треба храбро да се игра...
Околу составот поквалитетни сме ние, Ренова е послаба од лани, можиме да се прошетаме низ с.Џепчиште ама зависи како ќе дозволат условите...

Јас мислам тешко да тепаме таму, со бод сум задоволен, а победа е полна капа :)

Ренова тешко дава голови, а исто така и тешко прима. 2-2 гол разлика. Денес ако нападот ни се разигра и ако немаат нешто договорено би требало да ги тепаме. Тие од 1 гол фазла нема да турнат.
Ама ми мириса на нерешено 1-1. Пример од 1-Х или од 2-Х.

Oti be dzepdziste na ffm e najaveno vo Tetovo na stadionot a ako igrame so standardnata odbrana kovacev bliznakot ili Backata ke tepame odnosno ke zavisi od napadot ke treba da dadat gol za golman se e kazano ko ke go vidime sostavot ke se znaj so se namerite iako ljamce sum siguren deka ke odi na bod
Druga rabota mestenje i takvi gluposti do sega nema i ne vervam deka za brzo ke ima duri imame sansi za gorniot del na tabelata ako ne daj boze padnime posle ke mora da se vratat parite za plati koj nekni dobija za premii karantini pripremi itn...
Od renova ne dozvolile da mozi da patuva n g

Sent from my 6039Y using Tapatalk

Dobro be ova kako da ne e onaj istiot Pelister.

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

Клај сеа уште еден обранбен играч теле едно...:facepalm:
Наместо да ги потисниме напаѓачки да му го турниме голот, тој се брани ги вади напаѓачите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom