Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Ovaj stvarno retardiran e namesto beskorisniot Milenkovski toj go vadi brazilecot. Za Ljamce ne ostavka besilka treba.

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

Колку го стега мозоко љамче,кој ѓаол го натера да прај катастрофална измена на 0-0, страшно нешто..
Ме чуди да не имат наредено 3 за 3..
Ако вака продолжиме на гости не ни бега 6 место

Налет тоа не прај трета измена на будалата а губи 2-0 се виде денес дека бојович фиката бацката љамче попзлатанов пашето илиев и уште два тројца се за во новаци каде бе вака како пички игравме само чаки трчаше другите чекаа да заврши натпреварот
Љамче е изгубен во просторот и времето чоекот гледа само да не загуби а победа можи ако изиграат сами фудбалерите шо се спремаа три месеци од умерената Ренова да загубиш е срамота уште имаме синдром на гости и без навивачи во гости не барајте бодови убо не спуштија на земја гипсарите

Sent from my 6039Y using Tapatalk

Последно уредено:
Незнам како да почнам и од кај да почнам...
Па добро бе пичкаму матер шо беше ова денес???????? Абе трагедија најголема сме нагости бе добро шомуе бе на играчите на тренерите на сите???? Гледат нешто тој Љамче тој Горазд? Имат 2 чицти од фубал? Дали се прат бе сите измени до 62 мин.Јас бев тој шо го бранев Љамче сите ко го напаѓавте ама поарно нека бега и тој и Горазд нека се дојси салам тренер оти ништо не прајме.
Две гостувања играме со најслабите екипи од лигата и неможиме да победиме се браниме против Ренова алоооооо ами ко ке дојди гостување против Вардар и Шкендија шо ке прајме тогаш? Абе катастроф невидена беее пуууууу зошто имаме 30 играчи на располагање зошто?? Уште во првото полувреме се сети дека на 0-0 одат на Иљо му требаја 3 минута да ја уфрли топката во игра. Пак истите па истите играт Бујче Фиката Бацката Илиев. Овај последнио мое мислење е дека апсолутно никаков придонес нема во играта ама апсолутно ништо. Треба смени во прватап остава под хитнооо не трчаја денее одеја по теренот ко друга екипа да гледаш а не тие дома шо играт со исклучок на Тошевски а и Фернандо денес имаше слаб натпревар ама добро се случва.
Лукас детето два пати влезе два гола кладе шо треба за да влези да напрај? за да влези зборам не за да е прва постава ама ни едното ни другото офф мори мајкоооо не се ни на клупа ни Денковски ни Батецот ни никој зошто ги земаја??? Го избркаја Бурхан ко чуват БОЈОБИЧ?????????????????? Дали сте сериозни ејјјј??? БОЈООВИЧ? Па по селата ќе најдиш 10 штопери појаки од него а и тој Мишевски шо го дојсоја ни на клупа не го земат.
Сакаме европа ама не се оди европа само со победи дома а на гости ништо јас не гледам на тепаме некој на гости и со Победа да игравме Кичево и неа немаше да ја тепаме а и со ваква игра поарно да не фатиме европа да не се срамиме на гости негде 7 ќе ни дат.
Ако продолжат вака ни дома нема никој да ги гледа пак ќе одиме истите 300 души...
:mad::mad::tapp::nesumjas::toe:

Последно уредено:
Местена беше бе,не знам што се нервирате уште од вчера ви напишав...100% е наредена бидејќи така функционира Ренова како клуб,не знам што ви е тука чудно

По не знам кој пат ќе спомнам, сигурно сум и досаден ама само Влатко Костов е тренер во нашата лига за респект.
Човекот од онаков крш во Ренова успеа да ја освој лигата, и истата екипа наредна сезона зеде куп. Тој да ја има оваа екипа сигурен сум дека за 30% повеќе ќе извади од оваа екипа.
Доста е веќе со битолски стручњаци, нема никаква разлика сите исти принцип форсираат, одбрана и евентуално некоја контра ако се отвори ако не 0-0 е добар резултат. Освен Џате, тој е легендарен и кафански тренер :ROFLMAO:.
Тоа дека тренер како тренер е тотално деградирана особа која добива ливче кој да игра а кој не, и тоа си стој итоа како, особено овие неколку сезони уназад кај нас, дури е така... од нас свирче не бива.

Јас мислам дека Љамче (за жал) нема да биди избркан освен ако не закачиме уште 2-3 порази во серија па си го клат газдите прстот на умот. Ако успеј да исчепрка уште некој бод со Шкендија и Вардар, и на зима нема да се размислува за нов тренер.
Во случај да се менва...
Странец? Не. Не ги знај играчите, не ги знај условите, не ги знај даравелите шо се прат позади сцената... Треба тренер фраер, шмекер... Некој шо ќе изгази во оваа заебана лига, ќе игра офанзивно па макар сме губеле од Вардар и 5-0 на полувреме.

То е то шо го трубиме овде цело време....
Дома играме еден тип на фудбал, на гости друг односно пичкарски фудбал...
Со онаква игра како шо играме во Битола и Реал Мадрид да дојди ќе изгуби, а во гости и од Могила ќе изгубиме, каков пичкарски пристап на утакмица :tapp:

Аман со Бојовиќ, до сега на 3 утакмици игра, од негова страна, на негова грешка се примени 5 гола на три меча :facepalm: Какво дрво е Раденко, овај слободно можи тезга на бит пазар да отвори доста му е фудбал...
Со Беласица во купот прима 2 гола, тој си спија во одбраната, во Ѓорче онај Матеј 17 години ги напрај магариња и него и Менде и еве денес пак се прима гол по негова лоша проценка на топка....
Играј го пак Бојовиќ, синкир внук ти е па мора да игра, какви глупи бодој губиме....

Уште следното коло со Шкупи ако не се тепа, треба да му се кажи фала, пријатно на Љамчевски...
Ѓорче, Ренова, па следно коло и Шкупи ако не се тепа, епа време е за адиос, со овие ако не земаме бодови сигурно нема да очекуваме победа во гости кај Вардар или Шкендија...

Како да не ми текни, нервно та сезона попуштивме сите. Ми се чини поглуп тренер нема на светот.
Потпрен на то железото и дреми ко мисир и ништо не реагира.
Која легенда од тренер ејј...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom