Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Нема лош збор за Јовче, цутеше екипата кога беше тука дури и Цветковски и Зекири кога бегаа и Думич во интервју имаа кажано колку било се под конец и каков респект имаат кон Јовче. Овие двата што беа па и Мери и тој со аптеките неможат да му се фатат ни за малиот прст овој цел проект е почнат со Јовче.

7 нови играчи ќе имаме, тројца наши играчи од лигата и четворица американци, наскоро ќе бидат претставени.

7 нови играчи ќе имаме, тројца наши играчи од лигата и четворица американци, наскоро ќе бидат претставени.
Iminja ? Za tie so se pisese I spekulirase inaku ubo so ostana Maslinko ako se pogodat amerikancite pak vtoro treto mesto

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Освен Сапунџиев и Маслинко а се пиши и за плејот од ТФТ Костоски ни фалат уште шест играчи(имиња) од договорените

Пишат дека Хот и Лука Стојановски се наши играчи ама уште нема официјално.

gledam ima nova fb strana a i nova webstrana se praj

Attachments

• Screenshot_2023-08-23-21-38-23-509_com.mi.globalbrowser.jpg
    Screenshot_2023-08-23-21-38-23-509_com.mi.globalbrowser.jpg
    477,3 KB · Прегледи: 30
Незнам зошто на секое менвање на управа се прај нова страна на Facebook. Само шо ќе се рашири и собери посериозна бројка следачи следува нова... Исто беше и со ракометот. Арно фудбалот остана (мислам е напраена пред 10тина год од чкемари) и има пристојни 13 000 следачи.

Незнам зошто на секое менвање на управа се прај нова страна на Facebook. Само шо ќе се рашири и собери посериозна бројка следачи следува нова... Исто беше и со ракометот. Арно фудбалот остана (мислам е напраена пред 10тина год од чкемари) и има пристојни 13 000 следачи.
Гоцката не му ја дава. :pos:

Кој кур е тој гоцката, курле ,мадле мора да ја дај ова е Пелистер не е приватна забава само по пичка мавање на сите да му дојди умот а за името се надевам нема да биди како во ракометот прво таскфорс па Пелистер оти таму на ништо не личи исто и тоа со дресојте шо го прават едно две со плави дресој ко за инает да прат богатите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom