Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Стајиќ гледам отишол во раднички скопје, Караџа е стар. Од нашиве само Маслинко, Двојаковски и Сапунџиев останаа?

Маслинко, Стајо, Бубе, Караџа, не остана еден Македонец во тимот. Нема шанси да се најдат сега домашни играчи за конкурентен состав. Толку и од КК, нека си прат забава таскфорс

Маслинко, Стајо, Бубе, Караџа, не остана еден Македонец во тимот. Нема шанси да се најдат сега домашни играчи за конкурентен состав. Толку и од КК, нека си прат забава таскфорс
mislis da si praj mac sho saka

Очаен си... Помина возот :D
Па ти јас дека предходно пишевме кур свиткавме [emoji23] остај го чоекот нека си кажи шо му лежи на душа ,туку сега кој ќе мести ако си заминаа сите домашни а за странци па абер нема, ќе се вратиме како пред некоја година во бараж против вардар ај барем куп да земевме на толку фрлени пари оти вака сега 1/4 од буџетот ќе оди само за тренерот и едно е арно шо си велам сме на нула со борчој да не се страмиме со играчите оти последно се збораше за кесар шо ти знам на малешевич дека му се борчело ама врв беше младеновски цела година повреден а плата топ не дојде ни да ја види салата и одма замина кај мзт коренот негов аир да не види она ѓупчето лани земаше пари ама со штеките тука беше на секоја утакмица и тренинг а овај куртонот еднаш не се појави и овие го плаќаа абе тој е за затвор и овие шо му даваа плата не фиба договор шо сака нека има викни го всала потисни го бебе да роди и ќе потпиши дека си бега а не вака да се збора дека делел пари со некој и сега мирна глата и од муабети нема да има ништо од кошарката и мирна глата а тоа за ручеците ќе има уште во аурум и белата куќа дури сум тука да јадам и јас мрсно или ќе го платат пред време тренерот и ќе си оди не знам шо е муабето да не е пак ова таскфорс само параван за истиот да си го води клубот а демек се овие информатичарите а прв критичар профил со ник информатичарот ова само кај нас го има и никаде на друго место која коинциденција [emoji23]

P.S .има некој инфо шо напраја ѓупчињата од лани јадоја некоја казна забрана за документите или рает си заминаа да не ги думам

P.P.S.Најмногу ми е криво шо ниту еден играч не извадовме како феникс но и вака ништо не е изгубено ако се донесат тие шо се споменуваа домашни играчи на кош.мк има интересни играчи ако дајме пари ...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Нема ништо од кошарката повеќе на сите му се понудени значително помалку пари и буџетот е скратен. Македонски играчи нема освен Костоски слободни, а мене не ми се носи таков играч тука од многу причини. Хот нема да дојди го бараат аба лигаши.
Автоматски споено мислење:

Па ти јас дека предходно пишевме кур свиткавме
emoji23.png
За тебе незнам ама јас само проблеми видов:icon_mrgr::icon_mrgr:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom