Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
jove_bt напиша:
efe gi slikite konecno abe mi go imaja zaginato filmot vo Foto Lidija zatoa kasneF hahahah:pos2::pos2::pos2:

http://aycu40.webshots.com/image/15479/2000723791328003453_rs.jpg
http://aycu17.webshots.com/image/15296/2000704147814392136_rs.jpg
http://aycu40.webshots.com/image/13359/2000707101288176663_rs.jpg

погледнете ги обавезно многу јака атмосферата беше.

pozdraFFF....
Се видов од сликиве само Џо не го видов за џабе си се мучел да црташto e to,а за атмосферата беше јака нема што ама бакљи немаше :vozbud:

се потрошија бакљите затоа, не бе имаше бакља ама јас немаФ мемори за да сликам ти уште се жалиш ти ги сликаФ гробарките е мореееееееееее.....

Ne osatavaja Baklji ovoj pat organizatorite,pa arno napraja se gledase vo cela mak posiroko,ama pak edna svercnavme,toj so ja zapali se znajme.

Во моментов гледам Партизан-Фмп и ги гледам Гробарите сакав да ве прашам без навреда....Викате дека сте најдобра публика во Македонија и дека сте навивале пеколно и секој меч ве имало по 2000 илјади.... Гробарите се 1500-2000 навиваат како 7000 илјади..па сега кажете дека грмело споредете па кажете...без навреда :smir:

JOE напиша:
Kako da sporedime i so da ti kazam?
Во навивањето Џо во навивањето како навивате вие како 2000 публика и они како 1500 и после кажете каде грми а каде не грми:smir::smir:поздрав го кажувам ова според претходно напишан пост дека Чкенбарите навиваат најдобро:helou:

Sea nemozime so grobari i ti mnogu baras,nie vikame deka ima 2000 publika minimum a ne navivaci napravi razkika.Na toj natprevaro ima 2000 samo grobari baska obicna publika, gi izmesa rabotite.

sea i ti kako mesas ako e za toa se znae KOP na liverpul se najaki im nema maz za toa ako praeme muabet a vo mk sme najdobri ne da se falam ama .... :toe::vozbud::pos2:

еве сеа се враќам ја тепавме струмица, па сеа е 2-1 следната пак ќе тепаме па изгледа во СТ. ке се ресава тамуј ке се игра ''мајсторката'':)

немаше нешо посебно помалце Љуѓе од обично имаше ама пак добра беше амтосферата. После ќе клам и некоја слика.
Иначе интересно беше тоа што бошко и другарите беа расположени за делење банани па така барем ако не победија струмица, најадени си ојдоа дома :)

pozdraFFF...

Барем уште трае сезоната за нас, си можам си гледам утакмици си се радувам УБО ми е.

2-1 уште има надеж за Пелистер се мислев дека Струмица ке тепа 3-0 ама испадна дека не е така :tv:

Billa Bong напиша:
2-1 уште има надеж за Пелистер се мислев дека Струмица ке тепа 3-0 ама испадна дека не е така :tv:

Hehe ke tepaat Strumica 3:1. :P

Billa Bong напиша:
Billa Bong ti kazav deka ke tepa pelister 100% , kako prvo da tepas vo bitola e mnogu tesko pred 5000 narod da igras ne e lesno 2-ro ne e samo do publikata imaat i kavlitetna ekipa i kvaliteten trener i kako 3-to go imaat i 6estiot igrac - Ckembarite .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom