Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
ајде ве чекаме ајдуци во БТ да ве видиме што навивачи сте! :) епа конечно и некоја екипа да дојде во нашата сала. Ајде поздраФ и можи ќе се најдиме во БТ

Број на титули
7 РАБОТНИЧКИ
4 МЗТ СКОПЈЕ
2 НИКОЛ ФЕРТ ГОСТИВАР
1 КОЧАНИ
Го нема Пелистер тука :toe:

Billa Bong напиша:
Број на титули
7 РАБОТНИЧКИ
4 МЗТ СКОПЈЕ
2 НИКОЛ ФЕРТ ГОСТИВАР
1 КОЧАНИ
Го нема Пелистер тука :toe:
Не се секирај, набрзо ќе го има. Пелистер ШАМПИОН

остај го бе нека си се филма, нема со да си пишат на нивната тема па ај нека си попиши и овде нека си билда постови. Уживај што сакаат нека пишат ќе се види утре.

off topic:
утре да се договориме at school за купот.

jove_bt напиша:
остај го бе нека си се филма, нема со да си пишат на нивната тема па ај нека си попиши и овде нека си билда постови. Уживај што сакаат нека пишат ќе се види утре.

off topic:
Никој не ти збори на тебе така да не се секирај утре се ке се види кој е главен а кој врска си нема во кошарката и да пројде Пелистер после ке има Вардар па Струмица или МЗт ехехехе колку сакаш ривали мора од еден да изгуби:toe:

Ajde jove da se dogovorivme te vidov denes dezurase, daj da pojme organizirano od skolija nie ke begame od 6 ti cas btw jako bese ko vleze na cas na onoj so mu rece ti da ne si glup go zakopa ti tekvit :pos2:

JOE напиша:
Ajde jove da se dogovorivme te vidov denes dezurase, daj da pojme organizirano od skolija nie ke begame od 6 ti cas btw jako bese ko vleze na cas na onoj so mu rece ti da ne si glup go zakopa ti tekvit :pos2:

хахахахахха да бе, ''ти да не си висок?'' - а ти да не си глуп? хахахах теј колку мразам такви главни шо се праат на час, :) ама види вака јас ке одам со една другарка порано да не си плаќам карта таа тренира Пелистер така ќе си влезам :) можи ќе се најдиме внатре ако ме видиш(а не сум мал да ме промашиш) ела.

jove_bt напиша:
хахахахахха да бе, ''ти да не си висок?'' - а ти да не си глуп? хахахах теј колку мразам такви главни шо се праат на час, :) ама види вака јас ке одам со една другарка порано да не си плаќам карта таа тренира Пелистер така ќе си влезам :) можи ќе се најдиме внатре ако ме видиш(а не сум мал да ме промашиш) ела.
Ke vlegvame nie od Ckembarskiot vlez odete vie tamu nie ke navivame ti glej slikaj nesto da mu pokazime na amaterive nesto da ne se bunat mnogu.

JOE напиша:
Ke vlegvame nie od Ckembarskiot vlez odete vie tamu nie ke navivame ti glej slikaj nesto da mu pokazime na amaterive nesto da ne se bunat mnogu.

Ај те молам ''просветли'' ме мене од Дебар сум дојден:bilokojzbor: :bilokojzbor: па ти ке ме учиш:pos2: :pos2:

ич не сте напорни нетуку се карајте. Утре се ке биди појасно, Фершпед е најТЕЖок противник ама ако го тепаме значи сме тхе Бест :) ајде нетуку се карајте утре ке ви уплоадирам слики на тие со нема да дојдите во с.сала ''Младост '' bye bye

i PozdraFFF.....

jove_bt напиша:
ич не сте напорни нетуку се карајте. Утре се ке биди појасно, Фершпед е најТЕЖок противник ама ако го тепаме значи сме тхе Бест :) ајде нетуку се карајте утре ке ви уплоадирам слики на тие со нема да дојдите во с.сала ''Младост '' bye bye

i PozdraFFF.....
Тачно :)ако го поминете Фершпед тогаш може да помислите и на освојување на купот иако после најверојатно Струмица може и Мзт ке ви се падната Струмица(потешко) Мзт(полесно):tv:

jove_bt напиша:

off topic:
Филмање не филмање аут сте Работнички иде натака сеа се виде кој се филма одличен меч иначе атмосферата беше добра тоа е следната година ке биде:helou:

jove_bt напиша:
ке биди к1р ке биди. дури не се купат асолни играчи(мико ме изнервира в крај) нема трофеј. и дури не се донесат судии од странство пошто овие истите секоја утак. на фершпед ја судат.

Сега знам како ти е тебе а за да анеш мене како ми е помножи си го денешново со 15.Жал ми е што и згубиле Пелистер ама од друга страна и не ми е мораше некој да ве приземји, здравје имате сега плеј--оф за вас не е готово ке пробате пак.

eve vi sliki ku1o mi samo mazoretkite gi slikaF samo tie vredeja da se gledaat.

niso ne mozat da se uploadiraat utre ke vidam, abe u pm denes znaci cel denek se odnopaku SHITTTTTTTTTT!!!!!!!!!!

p.s.

go vidoFte Bosko vi rekof deka e najak centar a se otepa od trojki uste toj ako ne beshe so ona drvoto miko so ke praeFme???!!!

I mene vcera vkraj grd den mi bese me izbrkaa od angliski na makedonski me zapisa za nemiren i na muzicko izbegav za da odam na kosarka seto to ke go pokriese ako pobedese Pelister ama to mi dojde kako kapak.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom