Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се секирај, набрзо ќе го има. Пелистер ШАМПИОНBilla Bong напиша:Број на титули
7 РАБОТНИЧКИ
4 МЗТ СКОПЈЕ
2 НИКОЛ ФЕРТ ГОСТИВАР
1 КОЧАНИ
Го нема Пелистер тука![]()
Никој не ти збори на тебе така да не се секирај утре се ке се види кој е главен а кој врска си нема во кошарката и да пројде Пелистер после ке има Вардар па Струмица или МЗт ехехехе колку сакаш ривали мора од еден да изгубиjove_bt напиша:остај го бе нека си се филма, нема со да си пишат на нивната тема па ај нека си попиши и овде нека си билда постови. Уживај што сакаат нека пишат ќе се види утре.
off topic:
утре да се договориме at school за купот.
JOE напиша:Ajde jove da se dogovorivme te vidov denes dezurase, daj da pojme organizirano od skolija nie ke begame od 6 ti cas btw jako bese ko vleze na cas na onoj so mu rece ti da ne si glup go zakopa ti tekvit :pos2:
Ke vlegvame nie od Ckembarskiot vlez odete vie tamu nie ke navivame ti glej slikaj nesto da mu pokazime na amaterive nesto da ne se bunat mnogu.jove_bt напиша:хахахахахха да бе, ''ти да не си висок?'' - а ти да не си глуп? хахахах теј колку мразам такви главни шо се праат на час,ама види вака јас ке одам со една другарка порано да не си плаќам карта таа тренира Пелистер така ќе си влезам
можи ќе се најдиме внатре ако ме видиш(а не сум мал да ме промашиш) ела.
JOE напиша:Ke vlegvame nie od Ckembarskiot vlez odete vie tamu nie ke navivame ti glej slikaj nesto da mu pokazime na amaterive nesto da ne se bunat mnogu.
Тачноjove_bt напиша:ич не сте напорни нетуку се карајте. Утре се ке биди појасно, Фершпед е најТЕЖок противник ама ако го тепаме значи сме тхе Бестајде нетуку се карајте утре ке ви уплоадирам слики на тие со нема да дојдите во с.сала ''Младост '' bye bye
i PozdraFFF.....
Филмање не филмање аут сте Работнички иде натака сеа се виде кој се филма одличен меч иначе атмосферата беше добра тоа е следната година ке биде:helou:jove_bt напиша:остај го бе нека си се филма, нема со да си пишат на нивната тема па ај нека си попиши и овде нека си билда постови. Уживај што сакаат нека пишат ќе се види утре.
off topic:
утре да се договориме at school за купот.
jove_bt напиша:ке биди к1р ке биди. дури не се купат асолни играчи(мико ме изнервира в крај) нема трофеј. и дури не се донесат судии од странство пошто овие истите секоја утак. на фершпед ја судат.